0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gece gördüğüm rüya şimdi aklıma geldi nasıl oluyorsa :D

Kısa keseceğim korkmayın :woot:

Rüyamda eşimle salonda oturmaktaydik. Kızım yerde koşturuyor her zamanki gibi durmuyor ki.cinin üstünde. Benimde elimde telefon. Bu platformdayim. Bir posta giriyorum. Eşim por.no izlemiş kızlar bıktım artık yazıyordu. Bnde eşime anlatıyorum sürekli böyle postlar açılıyor por.no hakkında diyorum. Eşimde bana gülerek "Ne var ki bunda ben hergün izliyorum." diyor. O an boş boş adama bakıp içten içe " Ne ara izliyor ki akşam eve 7-8 gibi geliyor el yüz yıka üstünü değiştir yemek ye kiziyla vakit geçir. Çay iç kızıyla oyun oyna sonra uyut . Her gün bu şekilde iken evde hanhi vakitlerde izliyor bu adam ? Yoksa iş yerinde mi izliyor ne olur laan :woot: diye düşünürken uyandım :D

Acaba bu bir isaret olabilir mi :D hahahhh çok güldüm resmen adam gülerek söyledi doğal birşey dedi :D 

8 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Hayır olsun:))) ya bende dun acayıp acayıp seyler gördum anlatmasam ıcımde oatlayacak gittim duvara anlattm yemınle ruya anlatılmaz helekı kötüyse derler ben de bılemedım ıyı mı kötümü ıkı gundur onu düşünüyorum
(2,704 puan) tarafından
Odam dar cocugun besıgı yok yatagada uc kısı sıgamıyruz canm esım horlar sureklı kıpır kıpır sabaha kadr ben nefesımı tutuyorm uyusun dıye tam uyuyo arlamı döncem onun yuzunden uyanıyo verem olacagıma uzak olr daha ıyı:)hıcte gidemem yanına sınirliyim ona.hıc gitme taraftarı değilm herşey bızden beklenmesın artık
tarafından
Sende haklısın tabide işte olmuyor araya soğukluk giriyor hic ayrılmayan biri değilim ben bizdede oldu ama ipler kopuyo git gide
(2,704 puan) tarafından
Koparsa kopsun valla artk pek umrumda degıl
(7,470 puan) tarafından
Papatya tamda böyle oluyor iste koparsa kopsun bende ayni durumdayim arada oyle bi soğukluk var ki yani simdi bosanalim dese tamam derim ikiletmem sanirim öyle bi bıkkınlik var
(2,704 puan) tarafından
Bende öyleym suan valla onu beklemıyorm ben bı senedır dıyorm ayrılalm diye :)
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Burdaki postlar bilinç altına yerlesmis belliki canm. 

İşte bazı insanların olan huzurunuda bozuyor acaba dedirtiyo .  Takılmayın buralarda olanlara pek ☺
tarafından
Vallaha haklısın canım sabah uyanınca güldüm neydi şimdi bu gördüğüm diye :D
0 oy
tarafından
Sizin araniz da zatn bise yok yani oyle demistin sanki o yuzden rahat ol:))
tarafından
O yüzden güldüm zaten :D hesap sorup tribe girmedim:D
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Yat uyu bebeğim buraya fazla takilmissin ustunede ustun acik kalmis derken zincirleme rüya gormussun :))
tarafından
Rüyamda bile halen sakindim :D
(7,470 puan) tarafından
:))))
0 oy
(1,659 puan) tarafından

Ben şok biri beni uyandırsin :D kız gözlerime inanamıyorum sen nasıl olurda bu kadar kısa yazarsin  :angel: canım zor durumdaysan tehdit altındaysan bir işaret çak bize :D

tarafından
Hahahahhh güzeldi canım cidden imkansızı başardım :Ddd
(1,659 puan) tarafından
Ahahahahah sen cansın takılıyorum canım Allah rüyanı hayra çıkarsın ama gece rüya anlatma iyi değil derler kötüyse suya anlat bide uyanır uyanmaz sol yanına üç defa tü tü tü yap kimseye de anlatma
tarafından
Saçma rüya diye anlattım kuzumm :)
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Etkilenmişsin burdan :))
tarafından
Evet bilinç altıma yerleşti. Bir ara çok post açılıyordu hergün bu postlara denk geliyordum aklımda kalmış :D
(2,385 puan) tarafından
Aynen çok vardı bi ara
0 oy
(1,270 puan) tarafından

COK ÖZÜR DİLERİM AMA KICİN AÇIKTA KALMIŞ CNM :D 

Bilinç altı oyunu 

tarafından
Komple üstüm açık uyumusum sanırım bu kadar saçma rüya gorduysem :D
(1,270 puan) tarafından
Açık olduğu kesinde
0 oy
(1,450 puan) tarafından