+1 oy
1,079 göst.
Diğer kategorisinde (2,694 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ya kızlar söze nasıl başlayayım bilmiyorum sinirden ağladım zaten zar zor geçim sağlıyoruz bugün watsap dan mesaj atılmış projeksiyon cihazı laptop ve yazıcı için para topluyorlarmış toplamda 575 diyolar okullarda bunların olması gerekmezmi bende durumumu izah ettim müdürlede konuşacam bu durumu ama yanlış mı yapıyorum ben bilmiyorum yani 500 de kayıt parası verdik biz üstelik hani ufak tefek şeyler alınacak tabikide okula anlıyorum ama biranda bu kadar para nasıl ödenir aklım almadı daha forma bile almadım malzeme almadım 27 kişilik sınıf 12 buçuk bin falan ediyo ben birde sizden dinlemek istiyorum 

25 Cevaplar

0 oy
(997 puan) tarafından
Giriyorsun internte Cimer e şikayet ediyorsun vallahi bizden aylık 50 TL istediler parasından değilim ama hakları yok yazdım hemen Cimer e okula inceleme gönderildi hiç bir sekilden velilerden para talep edemezler ne kayıt için ne başka birşey için vermeyin sesinizi çıkarın az para değil milli eğitime söylesinler eksikleri onlar karşılasin veliler değil 
(997 puan) tarafından
Bu anlattığım olay geçen seneyi kızım 1. Sınıfa basladoginda şuan 1.tl bile istenmedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle haklısın geçen sene Bizden temizlikçilerin bile parasını aldılar Normalde devlet okullarına Milli Eğitim Bakanlığı Devlet bir miktar ücret veriyormuş zaten bu tarz ihtiyaçları karşılamaları için
0 oy
(90 puan) tarafından
Kesinlikle verme benimde oğlum 1. Sınıfa başladı istekler bitmiyor şikayet et
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Alınacak cihazı bilmm de kayıt parası diye birşey yok yasak

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 807 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.