0 oy
228 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (74 puan) tarafından
sorum yukarda kizlar. elimde koyun yüreği dalagi var ikiside küçük diye bir kavurmak istiyorum sıkıntı olurmu acaba?  birde ilk defa yapacagim yuregin tadi et e benziyormus dalagin tadi neye benziyor. cevaplarsaniz sevinirim. aksama yapacagim

5 Cevaplar

0 oy
(347 puan) tarafından
Olur bir arada yapabilirsin dalak zaten kavrulunca yumusuyor biz hepsini birarada yapariz
(74 puan) tarafından
dalagin tadi nasil cnm agir mi. daha once akciger yemistim onun gibimi acaba
(347 puan) tarafından
Evet canm akciğere benziyor ağır bir tadı yok
(74 puan) tarafından
tmm cnm cok tesk ederim. buzluktan cikardim erisin yapacagim bakalim :)
(347 puan) tarafından
Önemli değil canım afiyet olsun
(74 puan) tarafından
cnm iKisi bir arada piser degilmi. bazilari dalak cok kanlaniyor gec pisiyor demis bazilarida yurek sert gec demis ne yapacagim sasirdim
-Reklam-
0 oy
(13,438 puan) tarafından
Bi tanesi cok yumusak ama hangisi hatirlalmiyrm simdi banada ayir cpcuga pisirirsin demislerdi
(74 puan) tarafından
netten baktim da dalak donmus kan gibi. yurek et gibi. dalak yumuşak. acaba dalagin tadi nasil agir mi ki
(13,438 puan) tarafından
Aynen dalak kan yapiyomus zaten ama tadini hic bilmiyorum canim. Kayinvalidem bize bi kere karaciger diye yanlislikla akciger vermisti yiyemedik attik valla asiri yumusak degisikti. Herkes yiyemezmis zaten akcigeri
(74 puan) tarafından
evet cnm akcigeri de biz gecen sene beceremedik bende kaynanamdam tarifini aldim bu sene binyapyik esim ile o kadar lezzetli olduki. esimgilin memlekettw akcigeri sabah yiyorlar o kadar güzel oluyor dusun :). herseyin bi puf noktasivar iste. bende bu dalagi nasil yapacagim bilemedim kani cikiyormus pisince
0 oy
tarafından
Dalagi ayrı kizart çünkü o çok kanlı olur pişmesi uzun sürüyor yürek çabuk pişer kanı ona yayılır 

Güzelce kısık ateşte yanmaz tavada pişir

Eğer zorlanirsan YouTube dan bak canım 
(74 puan) tarafından
küp küp dogramayim mi. ya da dograyip tavaya yag koyup kizartip. daha sonra yuregi kavurdugum tencereye mi ekleyim
(74 puan) tarafından
o zaman ilk dalagi kizartayim sonra sebzeleri atayim sirayla sogan biberleri en son yuregi atayim
tarafından
https://youtu.be/tBjk_jmHPOY bak bu tarif güzel yapıyor bunun gibi yap
tarafından
Dalagi kizart sonra baktın kani gitti yüreği doğra at içine pişsin sonra sogan biber çok küçük olamayacak şekilde dogra onlar da pissin karabiber pulbiber de at lezzetili olur
(74 puan) tarafından
anladim cnm tsk ederim
0 oy
(1,403 puan) tarafından
önce yüreği pişir sonra salakla yürek biraz sert oluyro salağa nazaran. 
(74 puan) tarafından
ayy bilemedim cnm biriside once dalagi pisir dedi zor pisiyormus  kani cikiyormus. ne yapsam dondum kaldim suan
(1,403 puan) tarafından
salağı eğer zarıni alıp pişirirsen hemen pişiyor yakarsın. eğer zarıni almadan pişirirsen birlikte pişir. dalk zaten komple kan suyunu salıp geri çekiyor bisey olmaz ben sürekli yapiyroumm
(74 puan) tarafından
netten arastirdim zarini almadan pisirmek daha faydaliymis. öyle yapacağım. peki dalagin tadi cok mu ağır cnm sanki akciger gibi geldi bana o da kan saliyor ya. birde akcigerde haslayip suyunu dokuyorlar kanini yani. dalagin oyle birseyde yok galiba

İlgili sorular

+2 oy
25 cevap 906 göst.
+2 oy
19 cevap 1,098 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 970 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 54 göst.

Kategoriler