0 oy
1,056 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızımın ateşi var. Eşimi uyandırdım . İlacı verirken tutsun diye tek başıma veremedim. Kızımda ilacı icmeyince bende emziğe bandirip vereyim dedim . Emziğe bandirip vermeye çalışırken de kızım reddetti emziği. O esnada eşimin atletine döküldü ilaç. Cık cık diye ses çıkardı. İlaç vermeye çalışıyorum dimi dedim. Halen 5 karış suratsız. İkinci kere emziğe bandirdim. Bu seferde dizine az birşey damladı. Eliyle aldi koltuğa sürdü ilacı. Ne yapıyorsun iyimisin sen dedim. Ne yapayım diyor illa sureceksen atletine sür dedim. Zaten damlamis atletine. Atletten cikacakmi çıkmaz da diye soruyor asık suratla. Madem çıkmayacağını dusunuyorsun niye halen inatla koltuğa sürüyorsun. Ne düşüncesiz ne kadar bencil ne biçim adamsın. Senden tiksiniyorum dedim. Yanımda geçerken birşeyler söyledi kız ağlıyor diye duymadım. Allah'ım sabır mı ver dedi ne dediyse artık. Kızın derdindeyim ben o neyin derdin de ... Allah belasını versin de kurtulayım yemin ederim kii bıktım sevgisizlikten ... Güzel bir söze hasretim. Ağlayarak yazıyorum. Hiç Bir b.oka yaramıyor. Ne güzel bir söz ne değer verme hiç biri yok. Mallık bende cidden alıp başımı gidesim var... Öyle zaman geliyor kii ne annem ne kızım gözüme görülmüyor. Yaa öldüresim geliyor kendimi(kurtulmak istiyorum sevgisiz yapamıyorum bu saatten sonra da sevgi göreceğimi sanmıyorum) , yada kendimi yollara vurasim geliyor. Çocuk varken boşanma kararı almıştım. Kızımı benden ayirma deyip durmuştu. O yüzden kizimida birakasim var .

"Ayırma kızımdan diyordun. Şimdi gidincede babam gibi artistlenirsin kızımdan ayırdın benii diye. Al annem gibi ayirmayacam. Büyütmek nasıl oluyormus anla. Çalışmak daha zor ev işinden, çocuğa bakmakta ne var ki diyordun. Konuşması kolay al bak ozaman . Bütün evi yükü bende gibi hissediyorum. Bana yüksün . Seni sırtımda taşımaktan herseyini içime atmaktan yoruldum. Ne halin varsa gör. Hadii eyvallah ..." Diyesim var... Bu güne kadar hep başkaları için yaşadım. Hep annemi düşünerek ... Sonra eşimi kızımı düşünerek yaşadım. Ama şeytan çok dürtüyor. Sevgiye hasret kalmak bir sese hasret kalmak nedir bilirmisiniz ? Evde bir ses , sohbet.... Hakkımı helal etmiyorum. !!! Verdiğim emekler zehir zıkkım olsun burnundan gelsin :angry:

22 Cevaplar

+1 oy
(1,569 puan) tarafından
Sen bu yaşta sevgiye muhtaçken kızın napsın .ilerde senin gibi elin adamından iki gram sevgi görmek için kendini heba etmesini mi istiyorsun .Allah gönlüne ferahlık versin
tarafından
Çok haklısın küçük masum yavrunun suçu günahı ne onu annesiz bırakıp gidiyorsun sen onun herşeyisin koca kadın olarak sevgi isterken peki senin o sana muhtaç sevgine şefkatine muhtaç yavrun ne yapsın her ne olursa olsun onu bırakmayı aklının ucundan geçirme babasının suçunu çocuğundan çıkarma
-Reklam-
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Canım çok bunalmışsın. İnşAllah çoçuğun çabuk iyleşir.

Olur ya böyle şeyler. Erkeklerin aklı onu koltuğa sürmemedi lazıma yetmiyor işte. 
tarafından
Hayy onun aklına ... Arkamdan dedikoduya kafası çalışıyor ama . İşlerine gelince anlıyorlar canım boşver.
0 oy
tarafından
Kizini birakasin olmasin da bence kendi gordugun sevgisizlige onu terketme lutfen
tarafından
Ayrica sen bu adami bile bile taniya taniya adamdan cocuk yapmak icin epey direndin diye biliyorum simdi o cocugun sucu ne senin sevgi istegin yuzunden onu birakma fikri aklina geliyo
0 oy
(23,615 puan) tarafından
Dolmuş dolmuş taşmışsın sanırım Allah sabır versin canım
0 oy
(15,055 puan) tarafından
Sakin ol bi. Seni sevmeyen adam kızını el üstünde mi tutacak. Gidiyorsan da kızınla beraber çık kapıdan. Öteki türlü büyük hata yapmış olursun. Büyüdüğünde karşına dikilir kızın kafanı duvarlara vursan da zaman geri dönmez. Hem unutma o doğmak istemedi onu dünyaya siz getirdiniz. Ben kötüyüm deyip onu annesiz bırakamazsın. Baba anne gibi olmaz olamaz. Nasıl doldururlar sana karşı haberin var mı? 
0 oy
(81 puan) tarafından
Soyle diyim bu ne ki, keske benim esim de sadece bu kadar olsaydı, daha rezil daha ******** olanlari var, her ne olursa olsun esini üzen adama rabbim akil fikir versin, cezasini versin, sanada allahim kolayliklar versin, sabir versin, jnsallah duzelir
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım bende 12 yıldır ben ve çocuklarım resmen sevgi dileniyirduk simdibise bı boklar yedi yakaladım sindibkul köle köpek gibi olmuş ama benim gözümde kalbimde zerre sevgisi ve değeri kalmadı Allah'a havale ettim sadece çocuklarım için duruyorum rabbimin bana kapı açacağı günü bekliyorum 
(291 puan) tarafından
Sevmwdigin bir adamla nasıl duruyorsun canım mesela nasıl aynı yatakta yatıyorsun karı koca oluyorsun zor değil mi ya Allah sabır versin
(1,009 puan) tarafından
Ailem arkamda ama bu olanlardan haberleri yok babam 40 yıllık alkolik bir dk huzur yok o evde babamdan olmasa bir dk durmazdim bir ay çocuklarımla gittik tatile burnumuzdan getirdi annem şeker hastası günümü bekleyecem
0 oy
(831 puan) tarafından

Allah'ım yardımcın olsun canım postlarimda bakara suresi mucizesi var onu bir dene istersen canım 

Rabb'im Eşine hidayet versin Aminn 

(1,571 puan) tarafından
Kiz surekli post diyorsun da bakiyoruz göremiyoruz oyle bi post
(831 puan) tarafından
Var canım postlarimda hortlatayim mi postumu yeşil renk oldu postum olmasa söyler miyim canım
(1,571 puan) tarafından
Iste bakiyoz bulamiyoz
(1,571 puan) tarafından
Tamam simdi buldum canim
(831 puan) tarafından
Dene istersen canım sende yada kime önerirsen
0 oy
(573 puan) tarafından
Kendi kendine mutlu olmaya calissan çocuğunla cevrenle boşver sevgiyi kızında bulursun belki çokta takma öküz olunca insan düzelmiyor çekip gitmek çözüm olsaydı herkes giderdi:(
0 oy
tarafından
Yani üstüne bir ilaç döküldü diye mi böyle yapıyor resmen eziyetten başka bir şey değil terbiyesiz o koltuğu ona temizletmek gerekiyor da işte vallahi Allah yardımcın olsun sevgisizlik Kötü bir şey
0 oy
tarafından
Kızının ne suçu var böyle sevgisiz bir adama kızını bırakma onuda sevgiden mahrum etme
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Çok yorulmussun çok yipranmissin haklısın da kolay değildir ama küçücük yavrunun ne günahı var kendin anlatiyorsun onu sevginden nasıl mahrum edersin bu kötü dusunceyi sil at aklından en güzeli.Rabbim yardımcın olsun kalbine ferahlık versin 
0 oy
tarafından
Bence kızını bırakmak yerine kocani bırak. Ona senden daha iyi kimse bakamaz çünkü. Baksana kızının ateşi varken bile ,üzerine iki damla şurup döküldü diye cık cık ediyor. 

Bu evliliği devam ettirmek zorunda değilsin . Kendine yapma bunu sen çok duygusal birisin :( Allah korusun ani bir kararla yanlış şeyler yapmandan korkuyorum. Hiçbir şey senden ve kızından daha değerli değil. Belki ayrılınca dünya varmış diyeceksin kızın daha mutlu olacak böyle mutsuz olmaktan bin kat iyidir.
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum benimkide hasta kaç gecedir uğraşıyorum dediğin gibi bazen içmek istemiyor eşimle yapıyoruz sonuçta kendi evladı alt tarafı atlet Allahim kolaylık versin sana gönlüne ferrahlik
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Senin sinirlerin yıpranmış evladından cayabileceğine ihtimal vermiyorum öyle bir durumda yine senin canın yanacak sana tavsiyem evliliğinin geleceğini göremiyorsan bir daha sakın hamile kalma kızın büyüyene kadar biraz dişini sık yapabiliyorssn biraz para biriktir baktın düzelmiyor ayrılır yeni bir hayata başlarsın.
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Fundam üzülme kuzum adam böyle ite kaka bu kadar oluyor ama iyi düşün ve boşanırsan kızını asla bırakma. Babasız oluyor ama annesizlik çok çok daha zor. 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Kız dur sakin ol gemileri yakma bende çocuklarım hastayken eşimden yardım girmeyince saçmalıyorum ama çocuklar iyi olunca her şeyi unutuyorum sakın ol biraz hemen böyle düşünme harap etme kendini
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Ne olursa olsun kızını terk etme o sana senin sevgine muhtaç gideceksen eğer kizinla git :(
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Böyle bir adama çocuk birakilmaz canim sana sevgisini gostermiyorsa kızına hic göstermez 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Bi ara bosanacakdin gibi bi post hatırliyorum 

Boyle admlar duzelir diye beklerken ömür gidiyo 

Imkan varsa herseyi birakip gençken bi duzen kurmak en iyisi 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 982 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,343 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,494 göst.
21 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sedasyyd38 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 352 göst.
15 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Azeri kizi (976 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,975 soru

24,079,857 cevap

331,132 kullanıcı

...