+1 oy
789 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,940 puan) tarafından

Adamın gardrobu savaş alani gibi 🤦🏻‍♀️

İki gün de bir düzeltiyorum.

Hayir yani alacagın bi polo yaka tişörtle bi jean.

Neymiş alırken devriliyormuş 

Ee düzelt o zaman 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

25 Cevaplar

+4 oy
önce (1,700 puan) tarafından

Maalesef hem kocam hem oğlum öyleler 😏😏

-Reklam-
+3 oy
önce (390 puan) tarafından

Oooo cano bende ondan 4 tane var😡😡sinir katsayim artiyo gorunce saydira saydira geri katlarim hep

önce (1,940 puan) tarafından

🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

+3 oy
önce (1,959 puan) tarafından

Sırf bu yüzden oğluma dağıttığı her şeyi ger yerine koymayı öğretiyorum. Eninde sonunda düzeltecekse dilediği kadar dağıtabilir.

Özgüveni yıkılmasın diye de pis bir çocuk yetiştirmek istemiyorum. Bizim evde erkek kız farketmeksizin herkes hayatta kalacak kadar iş yapmayı bilir. Ben çok rahat gardrobu söküp takabilirim, erkek kardeşim çok güzel temizlik ve yemek yapar.

Hatta eşimle kardeşim yan yana olduğu zaman bir şey isteyeceksem kardeşimden isterim, eşim yavaş öğrenen çocuk gibi ama kardeşimin maşallahı var. Arkasını toplamam.

İçinden gelmesi de önemli bir mesele ama yetiştirme tarzı daha mühim.

Eşim 5 sene yurtdışında tek başına yaşıyor ama ne yemek yapmasını bilir, ne temizlik. Yaparken de 5 yaşında bir çocuk nasıl yapıyorsa öyle yapar.

Kardeşim, babam ve dayımdaysa hiç böyle bir şey görmedim. (Sülalemde sadece bu 3 erkek var başka yok) Babam mutfağa girer akşam yemeği hazırlar, dayım evi süpürür siler toz alır, sanki 40 yıllık ev hanımı gibi iş yapabilirler.

En büyük ablam teknolojik hangi alet olursa olsun tamir edebilir mesela. Hepimiz erkeklerin yapabileceğini düşündüğümüz her şeyi rahatlıkla yapabiliyoruz. Evlenene kadar herkes böyle sanıyordum ama eşim erkeklerin yaptığı işleri bile hiç yapmamış. Büyük şaşkınlıktı benim için. 25 yaşındaki adamın ağzına yemek verildiğinde sebebini anlamıştım tabi.

Çok dalga geçtim, sen kendi başına ayakta duramaz mısın diye devamlı onu aslında ne kadar boş yetiştirdiklerini anlatmaya çalıştım. Şimdi biraz biraz sorumluluk verdikçe yapabiliyor ama 3 sene geçti. 2 yaşına gelmemiş oğlum bile oyuncaklarını dağıttıktan sonra ben söylemeden benimle birlikte topluyor.

Lütfen evlatlarımızı kız erkek demeden önce hayatta kalabilecek kadar akıllı yetiştirelim. 

önce (5,848 puan) tarafından
+1

Ağzına sağlık diyim 🤗

+3 oy
önce (11,622 puan) tarafından

Benimkide öyle deli oluyorum ya şarj cihazını kulaklığını sigarasını koyar karman çorman eder 

+2 oy
önce (24,438 puan) tarafından

Neyseki onun taraf ile hiç ilgilenmiyorum. Katlar yatağın üzerinde bırakır bunları yerleştir derim herkesin düzeni kendine

+1

İlgilenmeyince de ilgilenmedi diyo

önce (24,438 puan) tarafından
+1

Ben kocama azla yetinmeyi öğrettim yıkanıp ütülenip katlanıp yatağın üzerine geldiğine şükreden bir konumda şu an 

+2 oy
önce (6,955 puan) tarafından

Benim kocam tam tersi tam bir düzen hastası herşeyi ip gibidir çok titizdir kıyafetleri sıraya koyar hangisi giyilecek se en üste yeni yıkanan tişört en alta koyulur 

+2 oy
önce (2,921 puan) tarafından

Ben artık tüm tişörtleri askıya asıyorum sinir oluyordum bir tişört alıyor hepsi tepetaklak hayır o kadar uğraşıyorum ütülüyorum sonra hepsi kırış buruş emeğe saygısızlık resmen. Askıya astım kurtuldum. 

+2 oy
önce (6,484 puan) tarafından

Ya gıcık oluyorum var ya daha sabah söyledim tişörtü alırken iki elini birden kullan yok arkadaş en alttakini Bir çekiyor hepsi yan yatıyor sonra düzelt elini mi tutmuyor doğru düzgün alsana ya da en üsttekini giysene b.k

+2 oy
önce (3,148 puan) tarafından

Her çamaşır katlayıp dizdiğimde düzeltiyorum her bir kıyafeti ayrı ayrı raflarda ona rağmen bir kıyafet alıyor bit pazarına dönüyor dolap 🫡

+2 oy
önce (3,578 puan) tarafından

Ne yaptım bılıyon mu elımı surmedım skska sesıde cıkmıyo 🤣🤣🤣

+2 oy
önce (959 puan) tarafından

Sadece koca değil de ben de öyle olabilirim🫣

+2 oy
önce (1,366 puan) tarafından

Canım benim eşim çok titiz derli toplu 

Çamaşırları hem yıkarım hem cok kurutmadan hemen ütüye alırım iç çamaşırı çoraplarına kadar herseyi ütüler öyle bırakırım 

Pantolon gömlek tişört hepsi askıya asarım 

Rafa sadece kazak söyeter esortman pijama bırakırım sadece o kadar 

+1 oy
önce (2,109 puan) tarafından

Ben t-shirt ve pantolonları asıyorum. Sadece pijama ve uzun kol kazak tarzı şeyleri dolapta rahta o yüzden çok şükür dağıtmıyor alırken :)) 

+1

Bizde de gömlekler, ceketler ve takımlar asılı

Tişört pantolon asmıyorum o yüzden 

önce (2,109 puan) tarafından
+1

Anladım. Eşim ceket ve takım nadir giyer o yüzden bol bol yer oluyor asıyorum hem istediğini bulması kolay oluyor hem alması🌻

+1 oy
önce (5,900 puan) tarafından

ben de düzeltiyordum, karışma bana dedi. ellemiyorum artık😂 ben çamaşırlarını yıkayınca katlar ona veririm kendi klyar😂

+1 oy
önce (778 puan) tarafından

Ay hep öyle diyorum ki bak yeni düzelttim alırken böyle al hepsini dağıtma tamamen dağıtmıyor şükür ama bozuluyo benim verdiğim kıyafete de Bi kulp buluyo bu olmaz diye o yüzden karışmıyorum da 

+1 oy
önce (10,189 puan) tarafından

Benimkinden daha düzenli kocamın tarafı asla gelmez dağınıklığa 

+1 oy
önce (5,290 puan) tarafından

Eşim benden daha düzenli olduğu için böyle benim kocada diyemiyorum 😄

15 senelik evliyim daha 1 kirli çorabını sepete atmış değilimdir kirlisini sepete atar ortada asla bırakmaz.. dolabını ütüler düzenlerim uzun süre öyle gider. 

+1 oy
önce (7,069 puan) tarafından

Eşim işi gereği bnden daha düzenli diyebilirim.. ben kendi dolabimi istisnasız  3 günde bir indirim katlarim çok değiştirin ustumu bnm eşim ayda bir düzeltir o kadar çok düzenli maşallah. Kendisi giyimci 

+1 oy
önce (854 puan) tarafından

Sizde ellemeyeceksiniz öyle bulsun aradığını

+1 oy
önce (3,394 puan) tarafından

Daha beteri. Bide giy çıkar farklı yere koyması var. Sonrada çorap çekmecemde bunun n işi var diye bana sorar 😤 İşin gıcık kısmı ben alana kadar temiz ve düzenli biriydi. 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 1,393 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 296 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 460 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 567 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kumsalinannesi (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,790 soru

24,174,147 cevap

336,024 kullanıcı

...