0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kardeşlerim dizisini izleyenler var mı aranızda bilmiyorumm. Önceden denk gelirsem izlerdim. Sıkı bir takipçisi değilim dizinin. Ama ne zaman izlesem cidden hep hastanelik birşey oluyordu. Şimdi yeni sezonun fragmanı çıkmış. Ayy sonunda yine ve yine hastanelik olan oluyor :D

Ve dikkat etmemiştim. Sürekli izlediğim bir dizi olmadığı için. Yorumlara bakınca fark ettim gülme tuttu :D:D

image

Başka ülkede yaşayamam :D

Senaristi bir ayrı izleyicisi çok dikkatli bile bile yinede izleriz hahahah klâsik Türk dizisi işte :D

2 Cevaplar

0 oy
(6,848 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

:) bir yasak elma olamadı o zmn 

image

tarafından
Hahajja evet orda ne yapacaklarını şaşırdılar. Halit öldüğünden beri hiç izlemiyorum :D
(6,848 puan) tarafından
Bnm full ozledm 1 2 sezon vardır halitte. Sonra sarmiyo. Endo gidio diziden  hiç sarmaz
(2,385 puan) tarafından
Aa anlaşamamışlar mı. Şahika dönemi çok güzeldi ya bayılıyorum o üçlüye. Ama böyle kötü oldu
tarafından
Endo gidiyorsa o dizi zor tutar. Yıldız ve Endo ayakta tutuyordu saçma bir dizi olmasına rağmen
tarafından
Kız şimdi baktım. Ölmüyormus endo :)))
(6,848 puan) tarafından
Aynen Endo yok bide yıldızın eski kocası adı neydi unuttum vala o yok
(2,385 puan) tarafından
Onu biliyorum ATV de yeni dizisi başlıyo zaten de endere bir ay süre verilmiş düşünüp karar verecekmiş daha tam ayrılmamış
(6,848 puan) tarafından
Bak şimdi böyle yazmışlar resim ekledm ilk gidiyor net dendi baya takip etmiştim net değil halankarari
tarafından
Evet canim gördüm. Bende baktım
(6,848 puan) tarafından
Vala endosuz sarmaz dizi he Çağatay da ismi aklıma geldi smdi haha oda gtcekti
(2,385 puan) tarafından
İnşallah ayrılmaz ya ender de giderse naparız yıldız yalnız kalır ender gideceğine kumru gitsin Şahika gelsin
(6,848 puan) tarafından
Şaka Maka kumruyu da sevdik hee :D Şahika de Gökhan dan ayrılmış zaten yakismiyodu
(2,385 puan) tarafından
Yok kız yakışıyodı. Ben beğeniyodum. Kumru Çağataydan ayrılınca bende biraz ısındım ama ilk zamanlarda çok gıcıktı :))
(6,848 puan) tarafından
E normal gıcık olmamız benm kocam aldatsa ikiye yarardim onu :) yıldız tecrubeli artk haha
(2,385 puan) tarafından
Sorma ama şimdiki kocası iyi davranıyo ona
(6,848 puan) tarafından
Doğan da ne bilim hiç tekin değil. Bence son kaza planını yıldız doganjn yaptığını öğrenecek bosayacak onuda :D
(2,385 puan) tarafından
Doğan tekin değil ama yıldızı seviyo en azından. Onu mutlu ediyo. Zaten ondan boşanacağı kesin illaki bişey olur yani
(6,848 puan) tarafından
İnşallah cagatayi bitirmek için bir rol değildir :) buna yönetmen ters köşe yapmaya ok bayilir :D
(2,385 puan) tarafından
Oda doğru ama sanmam ya
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bu dizi tuttu diye bütün kanallarda öğrenci dizisi başladı iyice cıvıttılar artık 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 370 göst.
7 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kbensglsm (787 puan) tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 1,245 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (17,702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,504 soru

24,002,970 cevap

327,462 kullanıcı

...