0 oy
632 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
Eşimle severek evlendik ben kötü bir durumdayken beni bırakmadı herkese herseye rağmen sahiplendi beni korudu kolladi allah var hakkını yiyemem ama taaki bir ay kadar önce erkek kardeşiyle oturuyorduk sohbet ederken birden bana abim seni aldatıyor  vicdanım rahatsız sen iyi birisin kandirilmayi haketmiyorsun dedi nasıl niye derken bunun ör...pu bir kuzeni var evli bide  erkeklerle konuşmayı takılmayı çok sever işte o demiş bana beni seviyor bana msjlar atiyor arıyor bilmem ne beynimden vurulmuşa döndüm hemen eşimi aradım eve geldi söyledim böyle böyle inkar etti yok kardeside o arada saka yaptım yengede hemen inandı dedi ya böyle biseyin sakasimi olur evi birbirine kattim birlikte olan bütün resimlerimizi kırdım yırttım deliye döndüm eşimde o arada yeminler ediyor yok öyle bisey diye neyse tlfon dokumlerine baktım msjlasmis dedim hani diyodun öyle bisey yok diye bu seferde yeminler etti yok o sürekli msj atıyordu ariyordu ben bir iki cvp veriyodum okadar muhatap olmuyordum öyle bisey olsa konuşma olmazmiydi diyor baya kavga ettik çık git dedim yok sen birak oğlumu çık git dedi bana bende topladım eşyalarımı gidecekken birakmadi topladi eşyalarını gitti bi müddet gelmedi eve sonra geldi niye geldin dedim evime geldim diyor sende istesende istemesende burda kakican diyor tabi gidecek yerim olmadiginu biliyor güvenim sarsıldı ne yaoicagmi bilmiyorum oğlumu alsam gitsem sokaklarda ne yapicam oğlumu bırakıp gidemem onsuz yapmam kabul edip oturmalimiyim gitmelimiyim arkamda bir ailemde yok sahip çıkacak hiç kimsem yok okadar çaresizim ki nasıl yüzüne bakicam kocam diycem oğlumu babasız birakmayada hakkım yok yorumlarinizi merak ediyorum inan okadar doldum ki en son buraya yazdım çok üzgünüm şimdiden teşekkürler...

9 Cevaplar

0 oy
(341 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım bence ilk işin eşinin kuzeninin dersini vermek bide evliymis s. ç ağzına  kocasına söyle o.... n sonrada kocanın hakkından gel... 
(134 puan) tarafından
Eğer bidaha msjini gorursem kendisini ariycam pişkin bide desem kocana diycem diycek de kuzenimle konuşuyorum ayıp mi oruspu işte hersrye bir cvp
(341 puan) tarafından
Allah ıslah etsin böyle iğrenç kadınları...
(134 puan) tarafından
Âmin âmin canım inşallah
(995 puan) tarafından
Ya canim sen onun yuvasini bozmuyon ki o seninkini bozmus pislik kadin o kendi yuvasini bozmus
(134 puan) tarafından
Kafam okadar karisikki inan ne yapicam nasıl davranicagmi bile bilmiyorum şaşırdım kaldım
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
ALLAH  bir kapı açsın canım sana  çok üzüldüm  bence  kaynin   olayın büyüdüğünü  görünce  geri vites yaptı  

Bu erkekler  nasıl  ya vallahi  şaşıp kalıyorum 
(134 puan) tarafından
Allah razi olsun evet canım öyle sakaya vurdu sonrada hemen gitti
0 oy
tarafından
Oğlunu babasız bırakmayı düşünmüyorsun ama peki gururun önemli değil mi babası gıbı evlat yetiştirmek ne kadar iyi olacak bence o kadınla görüş sor yada eminsen kocanla biraz ara ver o sürede iyice karar verirsin aılenın olmamasına üzüldüm kayınvalıden varsa ona bahset yada görümcene emin ol ezdirmezler seni 
(134 puan) tarafından
Zaten evlenirken esimin ailesi istemiyordu beni zoraki bir evlilik oldu onlar duysa sevinirler canım zaten ayrı yatıyorum yüzüne bile bakmıyorum inşallah iyi bir karar veririm
tarafından
İnşallah cnm yorumları okudum eğer o kızın bir msjını dahi görürsen rezil et onun eşine söyle çekil kenara bence
(134 puan) tarafından
Hiç dokunmam esimin tlfonuna bakmam karistirmam ama dokunmm gerekiyor muş bundan sonra bakicam bir msjinu gorursem ariycam
0 oy
(926 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.bi şekild e nedir ne değildir iyice öğren sonra harekete geç. Gerekirse oğlunla devlete sığın cevremde sahit olduğum biri var hep çocuklar için sustu sonra aile meselesi için şu bu derken kadın da adamda geldi 40 50 yaşına adam hala aynı sevgili uygulamalarında facede orda burda kadınlar la konuşuyor aldatıyor karısını.1 kere yapan yine yapıyor hayatını zindan etme .sonra bi bakarsın 3 4 çocukla ilerlemiş yaşla kalırsın ortada.guclu ol kendinden emin ol dediğim gibi iyice öğren şerefsizlik kocanda mi yoksa o kadında mi sonrasına bakarsın.susup sindirme olan sana olur 
(134 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım öyle yapicam mecbur
0 oy
(193 puan) tarafından
Yorumu okudumda alttaki sen ***** yerine konmak istermisin o kadında kocasını ***** yerine koyyo bilmeli bence bı ders werir en azından sende gerçekten warmi böle bişi emin ol sadece bı iki mesaj mı dewami warmi allah yardımcın olsun
(134 puan) tarafından
Sadece msj var konuşma yok canım belki Allah bilir adami daha baskalariylada aldatiyodur ne denir ki allahtan bulsun inşallah ilahi adalet var
(193 puan) tarafından
Eşin kötü bişi yazmismiki canım benmkide sadece geçiştirmek için cewap wermistir yanibumarim öyledir kadını engellettirseydin bari yada o görmeden sen yap nosunuda sil eşin istemedikçe ulaşamaz en azı dan
(134 puan) tarafından
Engellemedim canım msj atarsa ararsa gorim diye eşim geçiştirmek için cvp yazdım diyo ama ne bilim inanmıyorum
(193 puan) tarafından
Mesaj atsa arasa eşin silerki canm ama ağzının payını almadan koçanı rahat bırak ağını sanmam
(134 puan) tarafından
Yok canım şifreyi biliyorum kendi tlfonumdan bakıyorum msj vs gelse görürüm
0 oy
tarafından

O kuzeninin numarasını al.ara ağzına geleni şöyle ve hatta gerekirse durumu o kızın ailesine kadar taşı , evli barkli adam ile konuşmak ne ya , bu erkeklerde çok ******** ya vallahi , insan arada kalıyor haa 

0 oy
(843 puan) tarafından
O Kadının kocasını arayıp söyleyeceksin bi güzel. Konuşmasın benm kocamla. Ben kocamı uyardım sende karını uyar diceksin.
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Allah yardmcn olsn cnm bnm hakkında en hayırlısini versn rabbm 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kıçı kırık Bi ****** yüzünden yuvanı yıkma o sürtüğü eşinin telefonunda engelle. Numarasını al ağzının payını ver. Kadının eşine söyle karısına sahip çıksın. Eşimin de bi kuzeni vardı öyle gece 12 de facebooktan mesaj atardı. Eşime 'benimde kuzenim var ama gece 12 de msj atmıyorum. Bu iyi niyetli değil' dedim. Eşim saygı duydu her yerden engelledik. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,090 soru

24,067,587 cevap

330,463 kullanıcı

...