Eşimle severek evlendik ben kötü bir durumdayken beni bırakmadı herkese herseye rağmen sahiplendi beni korudu kolladi allah var hakkını yiyemem ama taaki bir ay kadar önce erkek kardeşiyle oturuyorduk sohbet ederken birden bana abim seni aldatıyor vicdanım rahatsız sen iyi birisin kandirilmayi haketmiyorsun dedi nasıl niye derken bunun ör...pu bir kuzeni var evli bide erkeklerle konuşmayı takılmayı çok sever işte o demiş bana beni seviyor bana msjlar atiyor arıyor bilmem ne beynimden vurulmuşa döndüm hemen eşimi aradım eve geldi söyledim böyle böyle inkar etti yok kardeside o arada saka yaptım yengede hemen inandı dedi ya böyle biseyin sakasimi olur evi birbirine kattim birlikte olan bütün resimlerimizi kırdım yırttım deliye döndüm eşimde o arada yeminler ediyor yok öyle bisey diye neyse tlfon dokumlerine baktım msjlasmis dedim hani diyodun öyle bisey yok diye bu seferde yeminler etti yok o sürekli msj atıyordu ariyordu ben bir iki cvp veriyodum okadar muhatap olmuyordum öyle bisey olsa konuşma olmazmiydi diyor baya kavga ettik çık git dedim yok sen birak oğlumu çık git dedi bana bende topladım eşyalarımı gidecekken birakmadi topladi eşyalarını gitti bi müddet gelmedi eve sonra geldi niye geldin dedim evime geldim diyor sende istesende istemesende burda kakican diyor tabi gidecek yerim olmadiginu biliyor güvenim sarsıldı ne yaoicagmi bilmiyorum oğlumu alsam gitsem sokaklarda ne yapicam oğlumu bırakıp gidemem onsuz yapmam kabul edip oturmalimiyim gitmelimiyim arkamda bir ailemde yok sahip çıkacak hiç kimsem yok okadar çaresizim ki nasıl yüzüne bakicam kocam diycem oğlumu babasız birakmayada hakkım yok yorumlarinizi merak ediyorum inan okadar doldum ki en son buraya yazdım çok üzgünüm şimdiden teşekkürler...