0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından
1 kimyasal gebelik geçirdim 2 düşük yaptm. Sorun yok ama üzüntü beni kahr ediyor. Doktor yumurta rezervin azalmış stres üzüntü ile yapma bunu kendine diyo. Bu ay femera kullandm çatlatma iğnesi vurdum adetime 7 gün var. Prodoctor test ve kaset test yaptm hiç çizgi yok. Ağlamak istiyorum bu ay olmazsa tüp bebek tedavisi başlayacağım. Dua edin lütfen bana ne olur duanız kabul olur hele ki doğum yapan arkadaşlar ismen dua edin ağlayarak yazıyorum çok üzülüyorum. Bende hamile kalayım bebeğimin kalbi durmasın bende sağlıkla kucağma alayım dua edin ☹️ ☹️ ☹️ 

3 Cevaplar

0 oy
(57 puan) tarafından
Canım benim stres yapma diycem ama hiç kolay değil biliyorum bende 1 tane kürtaj oldum 10 haftalık kalbi durdu ve arkasından kimyasal yaşadım ve geçen hafta bebeğim 6 haftalıkken kalbi durmuş doktor ilaçla düşük yaptırdı şuanda daha devam ediyor kanamalarım Allah büyüktür inşallah bize de yaşatır bu duyguyu ama ben artık saldım çünkü çok yıprandım kısmet olursa 10 gün sonra gen testi yaptırcaz sonuçlar 3 ay sonra çıkıyor dediler ondan sonra düşünüyorum tekrardan hamilelik ama dediğim gibi stres bizim en büyük düşmanımız ve emin ol bebislerimiz geleceği zamanı bilir o yüzden stres yapma 2 gün sonra tekrar test yap benim ilk hamileliğimde de çıkmamıştı sonra adet günü çıktı hakkımızda hayırlısı olsun canım 
(57 puan) tarafından
7 gün çok uzun bir süre o yüzden biraz bekle canım
-Reklam-
0 oy
(280 puan) tarafından
Kimisi hamile kalmamak için uğraşır kimiside kalmak için hayotlisi 
0 oy
(33 puan) tarafından
Lütfen kendinizi perişan etmeyin benimde 2 kürtajı oldu ve son gebeliğimde 4 aylık suyum geldi yaşayan bebeğimi aldılar çok ağladım yıprandım 6 korudum tekrar istedik 6 ay olmadı bu sırada genetik test yaptırdım kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı 6 ayın sonunda tekrar tedavisi gebe kaldım benimde gebe kalmam zor hatta 2 gebeliğimde tedavi olduğum halde olmadı tedaviyi biraktım hamile kaldım

Şuan hamileyim ve inanın yataktan hiç çıkmıyorum

Sizde öncelikle gen testi yapın sonra sonuca göre kendinizi hazırlayın ve zamana bırakın çünkü sadece Allah ol deyince oluyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 453 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 339 göst.

Kategoriler

1,468,185 soru

24,054,878 cevap

329,855 kullanıcı

...