0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Peyniri hiç sevmiyor süt de içmiyor eskiden çok güzel içiyordu yoğurdu da yiyordu bikaç ay öncesi şimdi yoğurt da yemiyor kefir versem kesin onu da içmez napıcam ben yaa pekmezle denedim balla denedim gene yemedi kemikleri gelişmeyecek hep küçücük kalacak diye korkuyorum 2 yaşında oğlum olması gereken kilodan az dedi doktor ne yapmam lazım :(

6 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Sakin ol. Yeşil yapraklı sebzeleri yedir,  çiğ badem ceviz fındıkvs, suda bekletip verebilirsin. Düşündüğün kadar büyük bi etkis olmaz. Ama zorlarsan hepten tiksinir. Ara ver 10 gün filan, sonra yine teklif edersin. 
-Reklam-
0 oy
(4,585 puan) tarafından
İştah açıcı kullan
0 oy
tarafından
Benim kuzenime bıldırcın yumurtası içirmişlerdi çok güzel kilo aldı tavsiye ederim süt ürünleri içinde birkaç gün ara verip tekrar teklif et nesguik gibi birşeyle tatlandirabilirsin yada sevebileceği bir bardakla (pipetli bardak olabilir) verebilirsin 
0 oy
tarafından
Benim eşim de hiç birini yemiyor içmiyor boyu 178 kilosu gayet iyi kemiklerinde sorun yok anne sütünü bıraktıktan sonra süt ve süt ürününü yemez aslaaa korkma hemen
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Benimki de öyleydi şimdi kemiklerinde sorun çıktı doktor sut ürünleri tüketmiyo diye kemikleri güçsüz kalmış dedi kaç gündür zorla yediriyorum yoksa daha kötüye gidecek Allah korusun
0 oy
tarafından
Bi kere zaten süt çok saglıkla degil bnm oglum da sevmez peynir yemz şimdiye kadar yogrtta hiç yemzfi ama mesela peyniri 1bbuçuk yaşındayken faln hep bişilrtn içine koyarak verirdim o şekilde farketmiyrdu yogury çok denedim yemrdi bende en son akışına bıraktım şimdi çok şükür arada yiyor şuan 28 aylık Bi iki kilo az bizmlide 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Almilayla (1,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 243 göst.
0 oy
5 cevap 365 göst.
20 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hafsaa (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.

Kategoriler