0 oy
1,136 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bir tanıdığımız bebek arabası, mama sandalyesi ve puset vermeyi teklif etti çok fazla kullanmamış ilk bebeğim aslında hep yeni şeyleri olsun istiyorum ama bir yandan fiyatları da görünce mantıklıda geliyor sizce ne yapmalıyım 

69 Cevaplar

0 oy
(2,016 puan) tarafından
Tekrar cocuk yapacaksa temiz kullan geri ister cunki benim eltim ve tayfasi oyle yapiyor donusumlu kullaniyor mesela ayakkabilar 1 ay kullanilacaksa kullan olmayinca geri vermek uzere saklayip tekrar kullaniliyor gibi.. bide boyle ana malzemler her satta geri verilmeli kullanirain zamani dolunca geri verirsin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alıcak durumum yoksa seve seve alırdım tabiki 
0 oy
tarafından
Oglumun besigi mama sandalyasi birazda kiyager hep baskasinin kullandigi canim  gayet kullanilablir durumdaydi temizledim ben kullandiriyorum ya hersey cok pahali normalde bebek arabasini ablamdan alicaktm ama komşusu kirmis ablamla annem aldi onuda hediye cok pahali hersey cok
0 oy
(357 puan) tarafından
Lütfen böyle şeylere takilmayin bizler neylerle büyüdük yanii eski zaman kadınları hep yeni yeni eşyalarla mi büyüttü çocuklarını ben hamileyken yiyecek ekmeği bile zor buluyorduk çocuğum onun bunun verdiği kıyafetlerle büyüdü Allah'a şükür şuan durumum iyi ama hala sağ sol veriyor bende giydiriyorum ayıbı yok bunun yanii bu sene giydiği seneye olmayacak ha yırtık pırtık yada çok eski kullanılamayacak olan eşyayı yada kıyafeti zaten kimse kimseye vermiyor atiliyor yanii
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Al derim cnm temizse al bence benimde bebek afabam kırıldı bnd ikinci el aldım ama tertemiz kullanılmış kimse ikinci el olduğunu anlamiyor kendi bebek arabamdan daha yeni ben ikinci el olarak bile 800 e aldım 1 ay olmadı sen düşün gerisini 
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Bebek srabasi ve puseti ikinci el aldım kıyafet baya ablam verdi kullandım halende verir herşey aşırı pahalli ne olacak iyice yıkar temizler kullanırım 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kullanırım vallaha. Hiçte gocunmam. Gecen almanyadanmbir tanıdogomız var. Onunla görüştük oglumdan 2 yas büyük oglu var. Kücükleri sana getirsem ister misin dedi. Cekinmiş kızarım diye. Cook memnun olurum dedim. 
0 oy
tarafından
Yani sağlam ve temizse neden olmasın .
0 oy
(12,039 puan) tarafından
Ben kabul ederdim çünki zaten bebeğin başka ihtiyaçları da olacak çok fazla sıkışacağız 
0 oy
(510 puan) tarafından
Kız ne güzel al gitsin. Benimde ilk bebeğim halam araba gönderdi kullanıyorum cokda mutlu oldum ona vereceğin parayı çocuğunun başka eksiklerini alirsin
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Temiz kullanılmışsa alırdım eğer maddi durumun iyiyse içine sinmezse kendi zevkine göre al
0 oy
(2,669 puan) tarafından
İmkanın varsa kendin al yoksa al kullan tabii
0 oy
(184 puan) tarafından
Valla baybnest puset bebek arabası mama sandalyesi hepsini arkadaşlarım verdi hic yeni almadım şu dönemde gereksiz masraf canim dünya para hepsi ben kaliteli begendigim kıyafetlere para harcadım sadece 
0 oy
(376 puan) tarafından
Benim durumum iyi ama yinede bi tanidigim teklif etse temizse alirdim canim
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Kullanılır tabii ki bnde bebek arabamızı ikinci el satmayı planlıyorum.
0 oy
(22,678 puan) tarafından
Temizse alırdım. Ne gerek var olduğu gibi kalıyor hepsi. Bebek arabası hariç diğerleri iyi durumdadır kesin. Çünkü az kullaniliyor
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Durumunuza bağlı canım benim görümcem de teklif etmişti yatak mama sandalyesi onunkilerde Chicco markaydı pahalı diye kimseye vermemiş ama ben kabul etmedim ilk çocuğum kendi hevesine göre baştan aldık beşik mama sandalyesi ve diğer şeyleri durumunuz iyise kendine göre al ikinci üçüncü cocuktada kullanırsın ben öyle düşünüyorum ama iyi değilse neden kullanılmasın yani canım 
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Ben ilk çocuğumda da ikinci çocuğumda görümcemin verdiklerini kullandım kullanma süreleri az zaten kullan ne olacak ki hele şu hayat pahaliliginda kullanmanı tavsiye ederim 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Kırığı döküğü yoksa al canım.puset 7-8ay kullanabileceğin bişey zaten 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Verdiler kullandım kullanıyorum da

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 276 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,001 göst.