0 oy
182 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (538 puan) tarafından

Mont almış eşim oğluma bir kaç kez giydi ama çok dar geliyor değişim yapabilirmiyim

13 Cevaplar

+4 oy
önce (3,700 puan) tarafından

Kuzenim olur kendisi bır hafta giyip iade eder bana kalırsa kul hakki gerisi size klmiş

önce (5,052 puan) tarafından

Ay çok güldüm buna.

önce (1,216 puan) tarafından

Bu kişi mi kuzeniniz yoksa kendi kuzeniniz mi böyle yapıyor

önce (1,169 puan) tarafından

kul hakkini gec insan utanir. etiketi kopmus olsa bile ben etiketi iple miple baglayip oyle degistiriyorum utancima kiyafeti giyilmemis oldugu halde

ozaman bebek kiyafetleride bebek uc dort kere giymeden buyuyot. 2 aylik 3 aylik 4 aylik her kiyafeto degiselim :) bikac kez giyyo cocuk sira gelmio cogu seye cunku hemen buyuyi

Bunu yapmayan var mı sanıyorsunuz inanın ki var

-Reklam-
+1 oy
önce (2,609 puan) tarafından

Bir kaç kez diyorsunuz içiniz el verirse deneyin.. 

+1 oy
önce (18,885 puan) tarafından

Alırken etiketi üstünde iken denemedimiz mi? Ben şahsen yüzüm kızarır götürüp versem.

+1 oy

Bi kaç kez giydikten sonra mı dar gelmeye başladı değişim yaparlar mı bilmem ama yapacağınız şey ahlaken aykırı 

+1 oy
önce (1,715 puan) tarafından

Yani geri iade edeceksiniz bir baskasi sıfır fiyatına ikinci el ürün almış olacak.  Vicdanınız rahat olacak mı . Onlar kabul etse bile helal değil 

+1 oy
önce (2,023 puan) tarafından

Der geldiyse niye giydirdim bu kaç kez bu sürede etiketini koparmadınmı kullanılmış ürün iade etmek sence vicdana sıgarmı alıp almamalarını geçtim hadi almış eve getirmiş giydirdin olmadı küçük geldi ozmn götürsene niye giydirdin

0 oy
önce (5,052 puan) tarafından

Kullandıktan sonra mı aklınza geldi dar olduğu?

0 oy
önce (10,478 puan) tarafından

Sence olacak iş mi çocuk biranda büyümedi sonuçta defalarca giymiş 

0 oy
önce (15,435 puan) tarafından

İlk giyince anlamadın mı bacım hal değil mi bu üründe defo yok sorun yok beden uymamış sadece senden alıp birine satacak onu

0 oy
önce (513 puan) tarafından

Pastanede çalışırken bir müşteri iade pasta getirmişti içi ekşimiş paramı verin diye ve pastanın 4te 3ü yoktu ortada aklıma o geldi bu postu görünce 🙄 Bu arada pasta tam olarak aynı gün üretimden geldi müşteriye kendi ellerimle vermiştim ekşime olması imkansızdı kaldı ki yine de kalan parçadan yine de  tadına baktım ekşime falan yok ama müşteri her zaman haklıdır safsatası yüzünden para iadesi yapmıştık. Kadın gittikten sonra patron açık açık söyledi eğer bilinçli bir dolandırıcıliksa zehir olsun böylelerine demişti. Kısaca demem o ki dar geldiğini bile bile giydirip hiçbir şey olmamış gibi iade etmek harama girer 

0 oy
önce (59 puan) tarafından

herşeyi geçtim de hadi değiştirdiler de diyelim sizin vicdanınız da rahattır çünkü bunu söyleyenin kul hakkını zerre umursadigini düşünmüyorum ama Allah görüyor bı de bir kaç kez giymiş değiştireceğinize yeni birtane alın çünkü sizin kullandığınız başkası bilmeden sıfır diye para verip alacak ahlakken uygun degil

0 oy
önce (1,705 puan) tarafından

İlk deneme giydirmesinde dar olduğunu anlayamadın mı ki canım bir kaç kez giydi diyorsun sen onu götürüp vereceksin onlarda sıfır fiyatına başkasına satacak bence yanlış bi durum bende LCWdan alıyorum bir kere üstü lekeli ürün geldi bildiğin karpuz lekesi vardı yani denenmiş ve kirlenmiş bi üründü içimden sayıp sövdüm gerçekten 

Dediğim gibi ben hep alıyorum o an giydiriyorum olmadıysa hemen akşam mağazaya değişime götürüyorum 

0 oy
önce (3,582 puan) tarafından

Hadi eşin almış bilememiş. Eve geldiğinde giydirince anlamadın mı dar olduğunu. Kul hakkı yemeye ne kadar meraklı bir toplum olduk. Sorsak herkes müslüman

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
0 oy
3 cevap 183 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Esra129 (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,610 soru

24,226,515 cevap

338,960 kullanıcı