Cok zor, hamilelik dahil iki yildir uyumuyorum gunde toplam 2-3 saatlik uykuyla ayaktayim, hic uyumadigim gunlerde oldu, yemek yiyemedigim ac kaldigim zamanlar, oturup dinlenmek kendine vakit ayirmak hayal oldu, eski yasamamimla alakam yok ,calisan bi bayandim dogum iznindeyim ,evdeyim genelde ,cikamiyoruz ,bebegin duzeni saati bozuluyo (bizimkisi boyle ) evde dogru duzgun yemek temizlik olmuyo aylardir, en son ne zaman oturup dinlendim bilmiyorum, daha en az 2 yil boyle surer gibi. Eskiden tatillerde surekli bi yerlere gider farkli sehir gorur gezerdik, is yerinde de baya aktiftim,giyinmeyi kendime bakmayida severim, simdi esofman tsort terlik en rahat ne ise o, gunlerce dus alamadigim ter koktugum gunler oldu bu yaz sicaginda
Az once kucagimda uyuttum nasil guzel bi duygu minik elleriyle tutmus kollarindan, 10 aylik oldu ne cabuk gecti zaman diyorum ( oysa gunler saatler hic gecmezdi ) bu gunlerini anlarini cok ozleyecegim, kokusu, kivir kivir saclari, tarifi olmayan bi duygu, gece 2 saat anca uyudum ama bi sekilde ayaktayim, yetiyorum elimden geldigince annelik belki de bu bilemiyorum ama bu duyguyu isteyen herkes yasamali tarifi olmaz, o pamuk pamuk elleri yuzunuzde gezdirmesi size sarilmasi paha bicilemez