0 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (410 puan) tarafından
Yemin ederim bazen aklıma gelmiyo değil ya bı yigen meselesi vardı sürekli buraya gelmek istiyen supeleniyirum artık acaba eşimin çocuğumu diye bu kadar ısrar etmelerinde var kesin bişey çocuğun babasınada söyledim gönderme diye tartıştım hatta telefonda oda benim kendi babamı aramis kızın böyle böyle diyo gelmesin diyo diye ne ***** bı insanlar ya bıktım vallahi ya 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emanet nası gönderir insanlar çocuğunu ki ben bunu hiç  anlamam

Anneleri gece nasıl uyur acaba 
(410 puan) tarafından
Vallahi bilmiyom ya bu kadar usteliyorlar niyeyse ben eşime yanında kisakollu filan oturamam diyince oda senin bir oğlun ne var onda diyip duruyor nerden benim oglummus diyorum bende
tarafından
Yani bilemiyorum inan ki. Şu babani arama meselesine gelince de çok ayıp baban bisey dememiş mi nasıl cesaret etmiş kayın dediğin dış kapının mandalı. Birde çocuğun babasına gelmesin dediğin halde nasıl gönderir onu anlamış değilim arsiz
(410 puan) tarafından
Öyle bir insanlar onlar neymiş benim çocuğum gidiyormusta onlar öylemi yapıyormuş hem benim cocugum gitsede 1 ay yada 15 gün kalıp geri geliyo bide babanesi orda yani onun için gidiyo zaten
tarafından
Sende hatalisin canım ne gonderecektin ne eve alacaktin bu emanet cocuk mevzulari sikinti
(410 puan) tarafından
İşte eşim anlamiyoki.babanesi cagiriyo diye gonderiyo
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Söyle eşine ben kimsenin çocuğuna bakmak istemiyorum keyfi keder de annesi babasının ne işi vards sana yolluyorlar gelecek de diyorsa eşin otursun kendi baksın ben bakmam de ayrıca kaynın ne k.pek ki babanı arıyor bakmaz bakmazsın 
(410 puan) tarafından
18 yaşında erkek çocuk evim 1 artı bir eşim çağırıp duruyo zaten çalışmaya gel diye ondan yüz buluyo sürekli oyuzden
(6,435 puan) tarafından
Kabul etme canım genç adam ayrıca senin evladın yok mu evde nasıl güvenip bırakacaksın devir çok kötü yanlış anlama ama babayla kızı yalnıx bırakmayacaksın
(410 puan) tarafından
Var  1 tane oğlum var 16 yaşında
(6,435 puan) tarafından
Kötü huyluysa onu da yoldan çıkarır artık bilmiyorum benim kaynımda o yaşta asla istemem benimle kalsın falan acil durum zor durumlar olur ama onun harici o çalışacak diye istemem
(410 puan) tarafından
Yokya bunlar öyle degilki ya ama eşim zorluyo işte hep gel diyip çağırıyor ondn kaynaklaniyo zaten
0 oy
(326 puan) tarafından
Resmen kendi çocuğunu istemedin diye senin babanı arayan dangalk bi insan var ve babanı arıyor öyle mi :D ay Allah'ım. Sana güvenerek mi yapmış. İstemiyorsan istemiyorsun. Ne yüzsüzlük bu. 
(410 puan) tarafından
En büyük adilik benim eşimde zaten o çağirip duruyo zaten çalışmaya gel diye cagirmasa böyle olmicak
0 oy
(1,971 puan) tarafından

Aklım hayalim almıyor, ne münasebet yaaa ne mü-na-se-bet daha neler duyacam :O

(410 puan) tarafından
Oo daha neler neler var iste

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 317 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_4053919 (50 puan) tarafından soruldu
+6 oy
48 cevap 1,959 göst.
6 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde leyla8 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
27 Mart 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,419 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 642 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Busra derler (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,995 soru

24,092,900 cevap