0 oy
2,132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Bır oncekı postuma bakabılrısınzı konuyu bılmeyenler ♥️

Gelenlere bakın, 5 tane oyuncak geldi dıgerlerını bulamamış, arkadaki robotun kolu yok calısmıyor kırılmıs heryerı bu robot sarkı soyleyıp dans edıyordu,bunu al çöpe at dalga mı gecıyosun dedım parasını vereyım mı dedı, dıger oyuncakları getır verme bısey dedım, acıkadı bıraz kırıldım nıye boyle yaptın dedı, dedım eşimle tartıstık ben mecburmuyum ıyı nıyetımın kurbanı olmaya nıye getırmıyosun illa kotu mu olalım, hemen bılucam ınları dedı, kızımın bırtane bebegını elisa vok sevmıs onla uyuyormus, bebek de babyalıve bebegı ya o bızde kalabılırmı dedı, bıze ınt yenısını alırsanız kalsın dedım, tamam sen lınk at alayım dedı gıttı sımdı asla da almayacak ya

41 Cevaplar

0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla en ufagindan bir şeyi bile asla başkasının evinden evime sokmam gorumceme gideriz evleri dolu oyuncak 3-4 kutu kaliteli oyuncaklar bir kaç defa kapının önüne kadar getirdi oğlum oyuncağı hayır onlar bizim değil gelince yine oynarız dedim kaldıki alsa halasının evi eşi de eşimin kuzeni ya asla bişey demezler mutlu da olurlar ama ne alaka yani alalım şimdi 3 yaşında alıştı kapının önünde ev sahibi kimse ona verir gelince yine oynuycam dimi der çıkar yani onlar alıştıriyo kadının işine geliyor 
tarafından
Bende kasıtlı aldıgını dusunuyorum cocugun cunku alıp cantaya sokuyor dırek, ben kımsenın tokasını almam ya cocugumun kafasına takmak ıcın, Allah avr kadın kotu bırı degıl ama yıyıcı olmus artık
-Reklam-
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Bence de kullanılmışsin canım. O kadar da olmaz ya Yüzsüzluk resmen. Memursunuz diye. Tamam bizim de durumumuz iyi ama çocuğumun pahalı oyuncaklarını da vermem kimseye . 

Bi daha iletişime geçme bnce canım o kişiyle 
tarafından
Kuzum benım suan ıkı cocugum olsa alamam kı bunları asla, tek cocugun var onun gıbı cocuk 7 aylıkken yapmadım ıkıncıyı ya, daha kalan oyuncakları da gerırsın yok arrık gorusmem
0 oy
(598 puan) tarafından
Kız Allahım ya ne kadar pahalı oyuncaklar bunlar bi de. Hadi kadının izin vermesini falan geçtim de resmen çocuğu alıştırıyor başkalarının eşyalarını almaya
tarafından
Ya zaten uygun seyler olsa ıstemezdım kı ben bunları alamam artık hepsını 2 senedır uygunken ınsırımden aldık kopegı mesela 140a almıstım suan 400 olmuş alamam kı ya, gerıısnı de getırsın evıme sokmam artık
0 oy
tarafından
Yuhhh bunların hepsini mi götürdü yani en sinir olduğum insan tipi 
tarafından
İşte her geldıfınde bırı gıttı :D zamanla bızım evde oyuncak kalmadı :D
tarafından
Ulan o köpekcik kaç para şimdi yuhhh yani bide kırılmış haspam bulayım getireyim demiş evin içinde ki Oyuncakları bulmak nedir yaa demek ki çok oyuncak var ki bulamıyor ay şaka gibi :)
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ahahaha manyak yaa dişiriciler alısmıs anam bunlar bos ve ryuz verme
0 oy
tarafından
Robota üzüldüm o oyuncaklar çok pahalı

Benim çocuğum bu robotu bu hale getirse içim içimi yer gerçekten getirmeye utanırım ha çocuktur kırar ama ne bileyim ya utanır insan
tarafından
Evet robota bende uzuldum esıme kız dusurdu dedım ama heryerı dagılmıs kız balkondan attı dedım ne dıyım
0 oy
(54,185 puan) tarafından
onceki postundan geliyorum cok sessiz kalmışsın görüşme bir daha hic sevmediğim insan tipi
tarafından
Gorusmem zaten kalanları da alayım
(54,185 puan) tarafından
29 yillik arkadasim can dostum dedigime elanin bebek mevlidinde giydigi elbiseyi verdim az once izin verirsen dogum gününde giydireyim mi diye sordu kaç olduda kaldı bende dedi ben dedim dursun diye. kendini bilen insana o esya batar zaten ufacik esya olsa bir koseye koyarım ki zarar gelmesin bu bildigin kullaniyo çocukları da öyle görüyor yarın öbür gun çalmaya da alisirlar
0 oy
(3,856 puan) tarafından
Ay gözde iki postu da şimdi okudum ama tüm enerjim sömürüldü resmen. Kullanılıyor muyum diye sormuşsun da daha çok tırtıklanıyor gibisin canım. Hiç sevmem böyle arkadaş da komşu da. Uzak dursun daha iyi yazık şu oyuncakların haline bak yaa. 
tarafından
Kalanları da alıp kesıcem kuzum muhabbetı mahvetmıs hepsını sorma
(3,856 puan) tarafından
Valla benimde içim acıdı :/
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Oha oha kız nasıl musade ettin çocuk bu yani kandır al elinden 
tarafından
Ya ama aglıyor kıtlenıyor ve amnesı hıc ugrasmıyor nasıl alayım kı
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Ben olsam aynılarını aldırırım bunların ahı gitmiş vahı kalmış yazık emekle alınıyor özençle seçiliyor 
tarafından
Kalnları getırısn daha bısey ıstemıyorum valla
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Gözde Allah aşkına kadın seni saf bulmuş karınca gibi az az çekmiş   konuşan kaktüsü bari vermeyeydin iste kız getirsin hepsini  şu oyuncaklar dünyanın parası.  Durumu yoksa kırmadan dökmeden oynatıp getirebilir Di kadın seni yolmuş resmen  cidden çok sinir bozucu bu kadar zaman niye istemedin ki. 
tarafından
Ben ıste 3-4 aydır dıyorum getır dıye ya, hadı neyse hadı getırır dıyıp sabrettım bugun dayanamadım patladım aetık
0 oy
(1,739 puan) tarafından

Bir sen kalmışsın senide götürseymiş :woot:

tarafından
Valla benle donum kalmısız bı :D
0 oy
(770 puan) tarafından
Pahalialr bide olurmu ya götürme de alamiyorsa sana mı güvendi herkesin kendine göre valla üç beş kuruşluk şey degilki smdi bı dişlik vile 60 liradan aşağı değil 
(770 puan) tarafından
Bide bizde alamıyoruz su ayıyı hediye etsene bize teyzesiiii ahahhaahhaa
tarafından
Kızzz bız onu daha kızım ufacıkken ındırımle 140a aldık hepsı varya ıbdırım beklenıp alınmıs seyler bız buyuyelım sıze hedıye edelım ayıpsınn
(770 puan) tarafından
Canm şaka yapıyorum arkadaşın öyle demiş diye güle güle kullanın olur mu öyle şey :)
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Iyi yapmışsın    
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Hay maşallah hemen al kalanlarinida 
tarafından
Soyledım de nasıp onu da bı 20 kere sıylerım
(1,326 puan) tarafından
Gerekirse sen kahveye git topla kalanları ben öyle yapardım valla :)
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Niye verdin anlamadim ben cok sinir olurum odasını açmam kizlarimin kimseye ne münasebet bide götürüp getirmiyo
tarafından
Odası yok cunku :( oyuncakları salonda oyuncak kutlarında ust uste
(5,219 puan) tarafından
Anladim cnm yani ben takıntılıyım odaları oyuncak dolu biri gelince kitlerim daha benim çocuğum oynamadan bir başkası minciklasin istemem uzak dur bu komşudan
0 oy
(4,029 puan) tarafından
Ohaaa 

Bunların hepsi pahalı oyuncaklar

Arsız işte ne diyecen
tarafından
Dıgerlerıde gelsın daha da gorusmem
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Iyi eline saglik cikmadik bi canlari kalmis
tarafından
Heee bıt pazarı tezgahı gıbı dımı Allahtan kopek temız sasırdım yanı oynamadılar heralde
(6,396 puan) tarafından
Ay Allah sorsun yazik hepside pahali oyuncaklar
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Önceki postunuda okudum valla karı seni enayi bellemis
tarafından
Kırıyosun benı :D
(1,650 puan) tarafından
Kırılma bacım oyuncakları bana gonderde bende bebemi buyuteyim:) :)
0 oy
tarafından
Anaaa kız saf mısın ne diye verdin bunları güzelim oyuncaklar çocuğuda hırsızlığa alıştırıyor resmen izinsiz alınırmı
tarafından
Ay demek ıstemıyorum ama evet cocuk resmen alıp annesının cantaya atıyordu 22 aylık cocuk bunu bılınclı yapar mı

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,401 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 558 göst.
16 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 351 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,067 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 446 göst.