0 oy
523 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

tavsiye ederim kızlar biz beğendik oğlum biraz daha büyüyünce kullanacağız. 3 paketi 30 lira çok uygun. Almak isteyen olursa link bırakıyorum

https://ty.gl/pwj7gjmnq9

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güle güle oynasın kuzucuk canim 
tarafından
Teşekkürler canım :)
tarafından
Seninki kaç aylık canım
tarafından
10 aylık
tarafından
Yaaa Rabbım bağışlasın inşallah
tarafından
Amiin cümlesini inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güle güle oynasın canım 
tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Güle güle oynasın paşa 
tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(9,622 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ay bunlar çok güzel güzel çok eğitici şeyler sagolsun dayısı almıştı oğluma bende geçen gün 4lü set bul-tak aldım pazartesi gelir inşallah :) e bebekten mesleklerin olduğu bul tak almıştım onu çok seviyo hergun saatlerce onunla oynar o yüzden yine ondan aldım bende eğitici şeyler almayı seviyorum mesela önceden yerlerini bulamazdı şimdi patır patır takiyo

tarafından
Ağzına alıyor malesef. Bunları bile vermedim eline gösterdim uzaktan. Motor becerileri için şimdilik toplarla başladık deliklerden atmayı öğrendi. Bizimde karton kartlar kitaplar var dediğin gibi kemiriyor ama seslenmiyorum şimdi oynamayacak esirgeyecegim de büyüyünce mi vereceğim diyorum
(9,622 puan) tarafından
Tabi canım orası öyle hersyi onlar için yapıyoruz bende hiç ses etmemiştim zaten desekte yapma etmeden anliyicak yaşta değiller demekki onlarda o dönemlerinde yemekten hoşnut oluyolar:)
tarafından
Aynen. Bide hep lüzumsuz şeyler yiyecek. Her çeşit dişlik aldım yüzüne bile bakmadı :)
(9,622 puan) tarafından
Ay sorma ya bende birsürü çeşit çeşit şişlik aldım hepsini patlattı içinde ki suyu çıkardı:)) nerde tencere tava kaşık çatal varsa hep onlarla oynadi o yüzden çok oyuncakla evi doldurmadım sadece böyle eğitici şeyler alıyorum çoğu şeye hevesleniyorum alayım diye ama oynamiyo dediğin gibi yüzüne bile bakmiyo,gecen hafta alışveriş yaparken babası kumandalı araba gördü heveslendi alayım dedi bende hevesi kırılmasın al dedim aldığımız gibi duruyo kumandayı bana getiriyo bende bütün gün evin içinde arabayı gezdiriyorum☺☺☺ gecen ay babası at aldı ona biniyo onuda çok seviyo  bide bindikten sonra dıgıdık dıgıdık diyo :)))
tarafından
Maşallah ya ne güzel. Bizde her türlü oyuncak var bende sadece eğitici ürünler alırım artık
0 oy
(163,259 puan) tarafından
degisikmis yaa      
tarafından
Magnetli canım buzdolabına falan yapışıyor
0 oy
(5,053 puan) tarafından
Güle güle oynasın minnoş bende almıştım oğluma bütün setini bizim buzdolabının her tarafı dolu :D Magnetler sayesinde isimlerini de öğrendi meyveler sebzeler sayılar taşıtlar meslekler vs çocukların çok ilgisini çekiyor ya
tarafından
Bizde de meyve sebze harfler ve taşıtlar oldu. Diğerlerini de başka kuponla alırım artık
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kemiriyolar yavrum sakın verme büyümeden.Benım kızım 2 yasında hepsını kemırdı kemırdı attı 
tarafından
Yok canım şimdi vermedim zaten kendi elimde gösterip isimlerini saydım biraz büyüyünce vercem eline
0 oy
tarafından
Güle güle oynasın
tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
tarafından
Güle güle kullansn canm 
tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Güle güle oynasın paşa ☺️❤️
tarafından
Teşekkürler :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 385 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 907 göst.
+1 oy
18 cevap 799 göst.
7 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gurbett (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 250 göst.

Kategoriler

1,458,194 soru

23,918,334 cevap

323,362 kullanıcı

...