Canım benim eşim de öyle ben eşimin huyunu bildiğim için ben hayatta ne ailemin eşimden para istemesini isterim ya eşimin ailemden istemesini isterim neden istediği için istediği zaman bahane bulurdum ya da benimkisi ailemden istediği zaman ben bahane bulurdum yok derdim falan filan kapatırdım en azından verecek 2 gün 2 gün sonra söylenecek hiç gerek yok bu da yani yanlış anlama canım bu da sana bir şey oldu artık bir daha ne eşin ona versin ne ailen ona versin böylece insanlardan da nefret ediyorum ya böyle yaptıkları zaman var ya insan evliliği bir evlilik evlilikten bile gözü çıkıyor yani boşanmak istiyor resmen çünkü bir ara benim de başıma geldi eşim çok darlandı ve ailemi aradım para istedim ailem de yoktur erkek kardeşim verdi eşim bir aylığına istedi erkek kardeşime bir sene 1,5 sene herhalde öyle bekledi ondan sonra çok istedi vermeyince kardeşim de buraya geldi ben de dedim almadan geçme al dedim sonra eşim gitti bir yerlerden hoşlandı hoşlandığı verdi sonra yine biz kötü olduk o yüzden bir daha bulaştırmıyorum öyle şeyleri