0 oy
1,053 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
Babam çok zor durumdaydi eşimden para istedi saolsun verdi tamam ama 2 gün sonra şöylenmeye başladı enistem verecekti bana parayı eşim sussun diye çünkü sürekli söyleniyordu bir aksilik çıktı ay sonu vereyim dedi tamam dedim sonra babam geldi yanıma eşimle ne konustuysa yalnız kalınca kızım parayı hemen verecegim dedi ne oldu baba acelesi yok dedim eşin birşeyler dedi gerekirse borç bulup verecem dedi çok üzüldüm daha vereli 1 ay bile olmadı çok üzüldüm eşime tepkim ne olmalı 

28 Cevaplar

0 oy
(5,219 puan) tarafından
Allahin cezası burnundan getirirdim nolcak 
(349 puan) tarafından
Getiriyorum zaten
-Reklam-
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Eşiniz de söylenecek se neden vermiş babanız kaç yaşına gelmiş bir insan bir baba ben böyle durum yaşasam a... S...  Ne münasebet babamı mahçup Edicem kimki koca ise kocaligini bilecek bukadar basit 
(349 puan) tarafından
Haddini bildirecem ona
(2,231 puan) tarafından
Babanız kaliteli imiş ki Ne yapıp vercem gerekirse borç alicam vericem kizim  Diye ailelerimiz seviyeli Oluyor da vardığımız kocalar kalitesiz oluyor uğrasmak durumunda kalıyoruz en iğreti durumu da burası Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun özellikle biz kadınların
(349 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Ah be çok üzüldüm valla.

O kadar mı durumunuz sıkışık canım ya. Keşke babana hiç bir şey demeseymis
(349 puan) tarafından
Babam çok üzüldü bende haddinden fazla üzüldüm:(
0 oy
tarafından
Canım benim eşim de öyle ben eşimin huyunu bildiğim için ben hayatta ne ailemin eşimden para istemesini isterim ya eşimin ailemden istemesini isterim neden istediği için istediği zaman bahane bulurdum ya da benimkisi ailemden istediği zaman ben bahane bulurdum yok derdim falan filan kapatırdım en azından verecek 2 gün 2 gün sonra söylenecek hiç gerek yok bu da yani yanlış anlama canım bu da sana bir şey oldu artık bir daha ne eşin ona versin ne ailen ona versin böylece insanlardan da nefret ediyorum ya böyle yaptıkları zaman var ya insan evliliği bir evlilik evlilikten bile gözü çıkıyor yani boşanmak istiyor resmen çünkü bir ara benim de başıma geldi eşim çok darlandı ve ailemi aradım para istedim ailem de yoktur erkek kardeşim verdi eşim bir aylığına istedi erkek kardeşime bir sene 1,5 sene herhalde öyle bekledi ondan sonra çok istedi vermeyince kardeşim de buraya geldi ben de dedim almadan geçme al dedim sonra eşim gitti bir yerlerden hoşlandı hoşlandığı verdi sonra yine biz kötü olduk o yüzden bir daha bulaştırmıyorum öyle şeyleri
(349 puan) tarafından
Gerçekten çok zor
0 oy
tarafından
Terbiyesizlik başka birşey değil 
(349 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Çok ayıp ya ihtiyacı olsa bile insan isteyemez .kaldı ki o senin baban .ben bile üzüldüm baban adına
(349 puan) tarafından
Bende öyle çok uzuldum
0 oy
(109 puan) tarafından
Çok ayıp ama ben asla kaldıramazdım böyle bir şeyi
(349 puan) tarafından
Bende kaldıramıyorum
0 oy
(7,047 puan) tarafından
Bn olsam bnde çok üzülürdüm ama eşimin burnundan getirirdim
(349 puan) tarafından
Getiriyorum zaten

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 635 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 680 göst.
1 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 264 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (141 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 627 göst.

Kategoriler

1,476,350 soru

24,167,825 cevap

335,706 kullanıcı