0 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (510 puan) tarafından
Merhaba kızlar salı günü sabah hiç bir şey yoktu öğlen sebebpsizce oğlum ağlamaya başladı (10 aylık) ağlarken ateşi çıktı sonra da kusmaya başladı acile gittik. Antibiyotik verip eve yolladı. Sabahı zor ettik ne yapsam ateşi düşmedi. Çarşamba günü sabah sağlık ocağına gittiğimde ordaki doktor oğluma bakıp bu çocuk baygın hemen doktora götür dedi bende sürekli uyuyor sanıyorum. Çocuk doktoruna götürdüm yatış vedi o gece yattık serumla biraz kendine geldi algısı açıldi gözleri açıldı ama ateş bir tuelu inmedi bu arada bütün tahlilleri yapıldı ve temiz çıktı. Bugün taburcu olduk. Şimdiye kadar evde hafif ateşle devam ettik şimdi yine 39 oldu. Ne yapsam bu ateş neden tamamen düşmüyor bugün 3. Gün çok üzülüyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(2,924 puan) tarafından
Ilık duş aldır 
(510 puan) tarafından
İlik duş soğuk kompres calpol dolwen antibiyotikm serumla ateş düşürücü ve fitil hepsini yaptık canım :(
(2,924 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin bir an önce iyileşir inşallah
-Reklam-
0 oy
(25,178 puan) tarafından
3 gün inatçı ateşte çok kısa bir süre. 1 hafta ayeşli gezdi oğlum dolven calpol dönüşümlü 4 saatte bir verip idare ettim. 2 gündür iyi maşallah 
(510 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Neden olduğunu söyledimi doktor
(25,178 puan) tarafından
Evet idrar yolu enfeksiyonu sizede geçmiş olsun
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Gevmis olsun canim. Benim Büyük Oglum  da tam o aylarda ateş olmustu 3 gün düşürmemistik özele gittik doktor bi igne yaptirdi acilden anında düştü ateşi. 
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Novalgin yazdiraydin keşke canım hastaneye gitsen novalgin yapıp düşürürler ama işte riskli bir ilaç grubu tek başına karar verip iciremzsin doktora soraydin keske
0 oy
(1,992 puan) tarafından
nurofen varsa o daha etkili 

3 gün sürmüştü bizdede 

boğaz kulak enfeksyonu vardı 
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Canım ateş 7gunu geçerse tehlikeli diyorlar doktorlar ,genelde benim oğlanın hep 5gun sürer inatçı ateşi ve günde 3kez hastaneye gidip serum taktirdigimi bilirim ateş için ve kusma için bişey olursa acile git sıvı kaybı var zaten ateş için serum rica et bizim burada takiyolar hemen :) yarım saat içinde düşürüyor ateşi ve 4saat etkisi serumunda fitilde kullanabilirsin bebiş daha küçük paranax fitil var 6aydan sonra bütün verilir eczaneye sor canım calpolla dönüşümlü ver
(510 puan) tarafından
Evet paranax fitil doktor yazdı ama ben atarken sürekli çıkardı öyle öyle eridi faydası olurmu bilmiyorum 3 saat oldu Atalı şuan ateşi 38
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Allah şifa versin, bildiğim başka bişi yok fiziki olarak ama sana tavsiyem sadaka ver mutlaka, hadisi şerif var hastalarınızı sadaka ile tedavi edin diye. Çok geçmiş olsun. 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Keske hastaneden cikarmasalsedi biz bile o derceye dayanamiyoruz kaldi ki bebekler diş cikariyor olabilir mi ama antibiyotik verdigine göre iltihap var bi yerinde 
(510 puan) tarafından
Antibiyotiği acil vermişti boğazı sis demişti çocuk doktoru kullanma dedi dolwen calpol ve fitil kullanabilirsin dedi fitil kullanırsan calpol kullanma dedi şimdi antibiyotigi bıraktık o yuzden
(510 puan) tarafından
Dış bilmiyorum benimde aklıma geldi ama bu kadar mı kötü olur bir cocuk
(1,439 puan) tarafından
Valla benim oglumun da dişi cikti 10. Ayinda 4-5 gün ateş yapti huysuz huzursuz yemek yemez yapabiliyor arka disleri yapabiliyor mus
0 oy
tarafından
Aynısı bizdede var kuzum boğaz enfeksiyonu dendi 3 gündür ateşli 40ı geçtiği oluyor bazen ılık duş dolven calpol dönüşümlü veriyorum bide antibiyotiğini saatinde veriyorum ama yinede çıkıyor enfeksiyonsa hemen düşmez canım 
(510 puan) tarafından
Boğazları tahriş olmuş dendi onun dışında tüm tahlilleri temiz çıktı. Bir gece hastanede yattık serum yedi bana mısın demedi. Fitil de denedim yok. Bugün dolwen verdim düştü bu geceyi ateşsiz atlatirsak rahatım gibi geliyor

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 105 göst.
4 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.
20 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,041 soru

24,067,040 cevap

330,434 kullanıcı