0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (923 puan) tarafından
Kizlar benim bir senelik spralim kaydi kadın doğuma gittik Yasmin önerdi dedi üç hafta kullan bir hafta kullanma regl olsanda olmasamda bir hafta ara ver dedi ama ben anlamadım ya nasıl olacak bir hafta kullanmasam koruma özelliği gidermi etkisi azalır mı  ilk defa kullanıyorum bilgili olan nasıl kullanıldığını yazabilirim eczacıya sor dedim eşime eczacı yenge bilir nasıl kullanılacağını demiş:)))

4 Cevaplar

0 oy
(2,290 puan) tarafından

Manyak mi ya eczaci :ermm:

Zaten 3 hafta kullaninca o 1 haftada adet oluyosun olmassan nasil olcak anlamadim.

(923 puan) tarafından
Ciddiyim doktorun dediğini tam anlamadım sor dedim nasıl oluyormuş bide o anlatsın diye oda yenge bilir nasıl kullanılacağını demiş benim saç dokulmesi için aldığım Yasmin hapı vardı yarım onu kullandım üç hafta oldumu bilmiyorum parçayı bitiriyim dedim bir kutu bitince bir hafta ara mi veriliyor
(2,290 puan) tarafından
Evet 1 hafta icilmiyor ama ben yasmini kullandigim sure boyunca surekli kanamam olmustu mahvetti beni o ilac
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canım,  bende zor anlamıştım :) bitene kadar ilacı kullan bittikten sonra 7 gün almıyorsun 8. Gün tekrar başlıyorsun regl olsan da olmasan da iyi ilaçtır
(923 puan) tarafından
Ben yarım Yasmin vardı onu kullandım araya gitmesin diye hesaplamadim yeni kutuyu bitirip bir hafta ara mi vermeliyim
(129 puan) tarafından
Risk almışsın tatlım koruyuculuğuna emin olamazsın çünkü o hapların baştaki ile sondakilerin farklı içerikleri olduğunu biliyorum prezervatif e de devam edin derim düzenli ilaca başlayana kadar
0 oy
tarafından

Bak şimdi canım ben 3 sene oluyor kullanıyorum yasmini.. 

Söyle o hapta 21 tane var 21 tanesini reglini ilk günü içeceksin sonra 21 tane hap bitti ya 7 gün icmiyceksin o 7 gün içinde adet olacaksın 8 gün hapa düzenli bir şekilde geri tekrar kullanacaksın 21 tane bir daha her ay düzenli bir şekilde içeceksin. Akşamları kullanmanı tavsiye ederim ..

Eğer unuttun aksam almayi diyelim ertesi gün sabahta alabilirsin yada akşam kiyle beraber 2 tane alabilirsin birden..

Mesela çok cok çok eşinle cinsel ilişkiniz haftada misal diyorum 5 günü yapıyorsun diyelim gene unutmamaya çalış 

Unutma kullan ama öyle hafta da 1 kere falanda çok fazla korkma 

Ben çok fazla öyle ilişkiye girmeyiz eşimle hafta 2 bilemedin 3 çok nadirdir  bazen ayda 2 3 kere olurdu hapi unuttuğum çok oldu kaç kere içmedim bazen 6 7 tane ilacını içmediğim oldu ama hamiş olmadım..  tabi bu yine insandan insana değişebilir..  

Bildiklerimi aktarmak istedim kusura bakma annwkekkfvl

Eğer kanama yaşarsan sürekli hapi kullanırken hapi bırakıp bir sağlık ocağına veya kadın doğuma doktoruna görün derim ama 1 2 günde sadece 1  2 damla gelirse devam et sorun olmaz .
(923 puan) tarafından
Allah razı olsun çok iyi anlatmışsın canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim olmazsa gene yazarsın burada cvp veririm
0 oy
(14,364 puan) tarafından
Başka hap tercih edebilirsin canım ben içmiştim adetı düzenleme amacıyla hepten bozdu 
(923 puan) tarafından
Üç kutu aldım üç kutuya indirim varmış ondan yararlanmak için hastane önündeki eczaneden aldık indirimli şuan için iyi gibi bakalım kullanmayi becerebilirsem:)
(14,364 puan) tarafından
Unutmadan iç atladığım gün kanama oluyordu bende

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 83 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
+3 oy
4 cevap 142 göst.