0 oy
545 göst.
Diğer kategorisinde (4,752 puan) tarafından
Günaydın güzellikler nasılsınız iyisiniz inşallah ben hastayım başım boğazım çok ağrıyor gece ateşim çıktı kırk dereceye kadar sağolsun eşim iki saat uğraşıp düşürdü kızım da ağlıyordu bir yandan ona bakıyordu oda hissediyordu annesi hasta sanırım canım kızım .çok şükür eşim yanımdaydı yoksa hiç bir şey yapamazdım çocuğa bakmazdım ateşim daha da çıkıp havale geçirebilşrdim o olmasaydı kimseyi çağırmazdım canlar demek istediğim ne olursa olsun insan eşinin değerini bilmeli onlar iyiki varlar Rabbim başınızdan eksik etmesin inşallah bize bağışlasın eşimden arada şüphe ediyordum bu program da okuduklarımdan dolayı ama gece şunu fark ettim de çok şükür beni çok seviyor bana bir şey olmasından çok korkuyor resmen adam başımda ağlıyordu arkadaşlar ne olursa olsun burda yazılanlar yüzünden şüphelenip eşlerimizin tlni kurcalamayalım onlara güvenelim yuvamız bozulmaz huzursuz olmayayım yavrularımızı düşünelim zaten bir şey çevirseler insan anlar arkadaşlar bir yuva kurmak çok zor ama bozmak çok kolay uzun oldu hakkınızı helal edin arkadaşlar canım kocişim iyiki var onu CANIMDAN çok seviyorum Rabbim başımdan eksik etmesin inşallah bana ve yavruma bağışlasın inşallah aminnnnn amin amin 

6 Cevaplar

0 oy
(19,155 puan) tarafından
Çok haklısın canım bende ateslendigim zaman eşim başımdan ayrılmamıştı görevde olmasına rağmen görevini bırakıp beni hastaneye götürdü zorla banyoya sokup ılık suyla beni yıkadı eşlerin hakkı ödemez ıyi ki varlar 
(4,752 puan) tarafından
Aynen canım benim çok şükür
-Reklam-
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Ne güzel canım senin adına sevindim  

Benimkide istanistanbula  is için  gitti  sözde  fellik  fellik  geziyor  kızı 2 aylık bronşit  olmuş  

Arayıp  sormuyor 

Üstün e  ustuk tlfn u  uçak moduna  almış  o uca k bir taraflarına  girsin  bizimkisi böyle  işte 

Allah iyi insanları var etsin canım merhametli  şefkatli  adamları  çok seviyorum   insan olarak  
(4,752 puan) tarafından
Sağol kuzum teşekkür ederim tatlım Rabbim sana da yardımcı olsun inşallah
(12,272 puan) tarafından
Amin canim âmin sanada çok geçmiş  olsun  bebeğinin başında kal Sağlıkla  sıhhatle k
(4,752 puan) tarafından
Aminnnnnnn inşallah aminnnnn kuzum Allah razı olsun tatlım
0 oy
(10,037 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun Deryacım, Allah şifa versin inşallah üzüldüm ya şimdi nasılsın peki? 

Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin kuzum<3

(4,752 puan) tarafından
Aminnnnnnn inşallah aminnnnn canım benim hala çok üşüyorum titriyorum gece de önce üşüyüp titredim sonra ateşim çıktı canım sağol teşekkür ederim balım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine❤️❤️❤️❤️❤️
(4,752 puan) tarafından
Sağol kuzum teşekkür ederim tatlım benim ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(16,818 puan) tarafından

Buradaki yazıları okuya okuya psikopata bağladık zati en sonda eşime cip takacam:D

Geçmiş olsun deris

(4,752 puan) tarafından
Sağol tatlım vallahi haklısın balım insanın beyni alt üst oluyor burda paylaşılanları okuyunca
0 oy
(738 puan) tarafından
Benimkide böyle ama işi gereği yanımda değil birgün ateşim çıksa düşürecek kimsem bile yok keşke eşim yanımda olsaydı benimde ama az kaldı Allah mutluluğunuzu daim etsin insallah
(4,752 puan) tarafından
Aminnnnnnn inşallah aminnnnn canım benim sizinde haklısın canım vallahi gece aklıma geldi eşi yanında olmayanlar ne yapıyor diye dua ettim herkes için kuzum

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 815 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Berliz35 (1,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 460 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Senben45 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 305 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,409 göst.
25 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,836 soru

24,436,401 cevap

352,912 kullanıcı

...