+1 oy
859 göst.
Diğer kategorisinde (1,322 puan) tarafından
Saçma sapan bir sistem çıkarmışlar aynı bölüme 15 günden önce randevu alamıyorsun. Buna bebeklerde dahil. Sanki keyfimizden bebeğimizi hastaneye götürüyoruz. Bugün randevu alamayınca sağlık bakanlığıni arayıp ağzıma geleni saydım. Daha ne saçmalıklar görecez bakalım 

11 Cevaplar

+1 oy
(1,379 puan) tarafından
Türkiye nin son zamanlarını yaşıyoruz galiba her şey o kadar kötü ki her şey 
(1,322 puan) tarafından
Sormayın ya battıkça batıyoruz
-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
Randevu alamıyorsun ama sıra alabiliyorsun galiba. 
(1,322 puan) tarafından
Küçücük bebeğimle hastanede sıra için sürüneyim yani çok mantıklı
(390 puan) tarafından
Bilgi vermek istedim ama hata ettim sanırım.
(1,322 puan) tarafından
Size demedim ben kusura bakmayın yanlış anlattıysam. Sistemin saçmalığına dedim
(390 puan) tarafından
Çok haklısın , keşke sistemi degistirebilsek
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ben de kızım için aldım kalça cikikligi muayenesi gecikecek 

Yanlişlikla 2 hafta sonraya aldım iptal edip ertesi güne alamadım mecbur iptal ettiğini geri onayladım hem mesajla hem arayarak gelmeyecek Deniz iptal edin gelecekseniz onaylayın diyor çok sacmaladilar
(1,322 puan) tarafından
Böyle bir şey yapıyorsun bari çocukları dahil etme. Bence mağdur olan herkes arayıp şikayet etmeli belki basar kafaları
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Bebeğimin kalça ultrasonuna girmesi lazım 2aylikkn bana 2ay sonrasına randevu verildi kaç gündür sebebsiz kusuyor randevu var ama alamıyorum 15gun geçmesi lazm ben böyle saçmalık görmedim eğitimin sağlığın herşeyin içine ettiler 
(1,455 puan) tarafından
Bence deisir bu herkes şikayetçi
Üstte bende yazdım kalça cikikligina hâlâ gidemedim
3 ay olana kadar ultrasonla bakılıyor 3 aydan büyükse başka bisyle bakiliyor galiba
Biz 2 buçuk ayı geçtik şükür yarın randevu günüm
(1,564 puan) tarafından
Benim kız 3ayini tamamlamak üzere daha 1ay var randevusuna
tarafından
Kizlar hangi bölüme aldınız ya bir sürü cocuk detayli hekim cikiyoya

Kalca uktrasonu icin benimde
(1,564 puan) tarafından
Çocuk sağlığı ve hastalıkları
tarafından
Evet kuzum sonradan öğrendim sağolasın az gecsin bende alcam tarihler cok yakindi bebegim suan cok küçük
0 oy
(133 puan) tarafından
Aynen öyle 30 haftalık hamileyim doktor bir sürü tahlil istedi onları göstermem lazım 1 hafta sonra tekrar gel dedi mauayne olmak için randevu almama izin vermiyor nasıl olacak bilmiyorum hadi şimdi neyse son haftalar ne yapacam
(1,322 puan) tarafından
Sizde arayıp şikayet edin belki kafaları basar. İnsanların keyfine göre hastaneye gittiğini sanıyorlar çok meraklıyız sanki hastaneye
(133 puan) tarafından
Ettim canım pazartesi günü daha geri dönüş olmadı bekliyorum
(550 puan) tarafından
Tahlil sonucu için sonuç sıra alıp gidebilirsiniz belki 10 gün geçerli olıyor yaa
(133 puan) tarafından
Hastaneye gitmem gerek değil mi yarın Ögleden sonra şansımı deneyeyim canım imt randevu vermedi 15 gün geçmesi gerek diye
(550 puan) tarafından
Evet hastanede sekreterlikten sonuç göstereceğim diye sıra alın doktora durumu anlatırsınız belki muane de eder çoğu doktor sonuçlara öğleden sonra bakıyor zaten,, hastaneye gitmeden arayın ama yada netten bakın doktorunuz muanede mi diye bazen doğumhanede yada izin günleri olabilir
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Nasıl yani ben bir iki saat önce yarın için randevu aldım ama 
(1,082 puan) tarafından
Ha yani ben yarın gittiğimde 15 gün içinde birdaha gidemeyecekmiyim onumu dediniz yeni anladım
(1,322 puan) tarafından
Kızımı 30 mayısta götürmüştüm bugün başka bir sebepten götürecektim. 15 hazirani beklemem gerekiyormuş. aynı branştan randevu alabilmem icin
(1,322 puan) tarafından
Evet 15 gün içinde aynı bölüme gidemiyorsun
(1,082 puan) tarafından
Ay aşırı saçma olmuş gerçekten
0 oy
(268 puan) tarafından
Biz randevuları doldurursak suriyeliler nasil muayene olucak. Sürekli ürüyorlar hakkımızı gaspediyorlar 
(1,322 puan) tarafından
Acaba onlar içinde geçerli mi bak merak ettim şimdi :)
(268 puan) tarafından
Ben hamileyken bir gün randevu bulamadım sabah erkenden gittim hastaneye sıra alabilirim belki diye inanirmisin ilk 20 kişiye verdiler sonraki hiç kimseye sıra vermediler ben bir süre bekledim benden sonra Suriyeliler geldi onlara verdiler deliye döndüm resmen. Ben de gittim Allah razı olsun muayene olduğum doktorla konuştum o şekilde sıra almıştım. Yani onlar için geçerli olduğunu hiç zannetmiyorum
0 oy
(10,366 puan) tarafından
Evet ateşi var diye kan testi yaptırdım doktor sonuçlar için randevu al gel demişti. 2 hafta sonraya randevu vermişti sistem :) şaka gibi bir sistem acaba çok düşündüler mü ve hangi kafayla düşündüler
(1,322 puan) tarafından
Yapacakları is ancak bu kadar olur işte. Zaten randevu bulunmuyordu şimdi olsada alamıyorsun
0 oy
tarafından
Valla canım biz özele gidiyoruz eşimin iş yeri herşeyi karşılıyor ilaca bile para vermiyoruz ama bundan bu işinden önce devlet hastahenesinde süründüm resmen her bölümde suriyeli afkani insan sira bulameyordu gebe iken gitmiştim resmen sabahın 5 de hastaheneye ğittik suriye bir sürü kişi vardı sira bana gelene kadar oooo çok geçti diyer bölümler hak ğetire allahtan eşim güzel bir işe girdi allah yardım etsim insanlar zorla özele yönlendiriyorlar yani
0 oy
(1,598 puan) tarafından
Çok saçma yaa. Kimse keyfi olarak 15 gün içinde defalarca doktora gitmez. Gidenin de mecbur gitmesi gerekiyordur. Ne demeye böyle birşey yapmışlar. İşleri güçleri birşeyleri zorlaştırmak. Bıktım ya yeminle bıktım. İnsanı zorla özele yönlendiriyorlar. Elde avucta yok zaten söz konusu çocuk olunca borc harc yapıyoruz mecbur da onlar neci orda anlamıyorum. Gecen ogluumm ateşlendi çocuk acile götürdüm. Bı calpol bı antibiyotik verip yolladı. Ateşi dusuremedik 40a dayandı. Eşim başlarım bunların işine bı halt yapmiyolar deyip nakit avans çekti özele götürdük. Çocuğun kanında enfeksiyon çıktı. Verdiği antibiyotik bı halta yaramazmis o durumda. Serum takti entibiyotik taktı yine serumla. Öyle toparladi. Bunu neden ordaki salaklar yapmadı anlamıyorum. Herkesin işi gücü milleti magdur etmek olmuş
0 oy
(32,573 puan) tarafından
Aman türkiye hiç yaşanılcak bi yer değil artıkkk

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 546 göst.
20 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 478 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Senben45 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 348 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,488 göst.
25 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,890 soru

24,612,342 cevap

364,135 kullanıcı

...