0 oy
417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (289 puan) tarafından

Kızlar sizede oluyomu yaa hep gecelerı tek kalınca aklıma esimin ailenisin yaptıkları gelıyo hoş genel olarak gece gunduz hep aklımdalar ama gecelerı daha fazla neyse olaya geleyım kızlar görümce eşi kaynana kayınbaba bşze geldiler hoşgeldın felan ettim sonra mutfaga gectım caylarınhazırlamaya felan baktım sesler geliyo mutfaktan cıktımkı kaynanayla görümce eşini almış evimizi gezdirıyolar benden habersız izinsiz beynımden vurulmuşa döndüm cnku hiç sevmem böle seyleri cocuklu ev dagınık olabılıyo her an mısaıt olmayabılıyo yanı siz benden habersız ne hakla elin ogluna evımı gezdırıyosunız neyse Allahtan akıl edıp yatak odasına gimediler yada girdilermi blmiyorum ayıp edep mahrem dınlemezler bılmezler pek cnkü sonra salon bölümüne geldıler baktım tam kapıyı acıp gırıvekelr orası mısaıt degıl dedım ole deyınce ha ölemi tamam deyip gectıler gece gece aklıma geldıya iyice sinirlerim bozuldu ya ben bunlardan baya bıkmışım :(

6 Cevaplar

+2 oy
(995 puan) tarafından
Çokta abes Bi şey değil aslında eğer senin evine geldilerse haber verip gelmişlerdir sende evinin temizliğini yapmışsindir benim evime de ilk gelen kişiler veya daha önce odaları görmemiş kişiler bakabiliyor merak ettiği için odaları geziyorlar ben Bi sakınca görmüyorum 
(289 puan) tarafından
Benim için gayet abes bı durum bana oturmaya caya gelmek için haber verdıler evımın odalarını gezmek için degılkı görümcenin eşi ne alaka yanı ne alaka
(775 puan) tarafından
Evinin temizliğini yaptıysa gelipte herkesin odalarına bakması için yapmadı kusura bakmayın.. siz gittiğiniz yere ev sahibinden müsade istemeden direk dalış yapıyosunuz heralde ama ne olursa olsun müsade isteyin hane sahibininde rızası ve haberi olsun sonra hiç hoş olmuyor
(995 puan) tarafından
Ben annem dışında kimin evine gidersem gideyim oturduğum yerden kalkmam bakmam ama benim evime bakanı da ters karsilamam yatak odama ve banyoma girmediği süreçte sorun yok istediği odama istediği kadar bakabilir
(775 puan) tarafından
Valla yatak odasının kapısını da açık görse girip bakanlar oluyo böyle tuhaf insanlar var malesef
-Reklam-
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Ayni postu biri daha pqylasmis. Kesinlikle senden habersiz böyle bi dengesizlik yapmak hic de hoş  değil.  Ne kadar rahat bazi insanlar:angry::angel:

(289 puan) tarafından
Ya sacma sapan bişey görüöcenin kocası benım odalarımı görmesinin  ne önemi varkı yada  bana haber vermeden neden böle bişey hapıyolar
0 oy
(15,351 puan) tarafından
Ben sorun etmezdim 
(289 puan) tarafından
Buda sizin görüş acınız bişey diyemem
(15,351 puan) tarafından
Sen görümce ve ailesini sevmediğin için bu dusuncedesin
(1,081 puan) tarafından
Ev mahremdir canm.sonucta kadından izinsiz mahremine giriyor geziyor.bu yatak odası olmaya bilir. Sonuçta kadın olmalı evi gezerken.
(289 puan) tarafından
Seviyorum yada sevmıyorum mevzu bu degıl anamda olsa benden habersız evımı kımseye gezdiremez nokta
(1,081 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(79 puan) tarafından
Bence abartilacak bir durum yok canım. Yatak odana girmemisler zaten. Diger yerleri de onceden haber verdikleri icin sen toparlamissindir diye dusunuyorum bence bir sakincasi yok fazla alinma bos ver.
(289 puan) tarafından
Yatak odama gırıp gırmedıklerını blmıyorum benı kızdıran benden habersız kaynana görümce ve damat üçlüsünün evimizi gezmesi bi haber verselerdi belkı bukadar kızmıcaktım
0 oy
(231 puan) tarafından
Evin görümcenin evinden güzel sanırım:)) onlar da damarlarına gezdirmişler ki bak biz gelinimizin evini ne güzel dayadık döşedik sen de kızımıza yap gibi bir şey mi düşündüler acaba:) aklıma bu geldi 
(289 puan) tarafından
Yok bacım ben 5 yıllık evlıyım görümce yenı 20 günlük evli esyaları hep son moda gayrt güzel şık onlar farklı amaclarla yapıyolar bnu bildigim için zatwn sinirlendim
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Misafir geleceği zaman ben yatak odamdan banyoya kadar her yeri temizlerim eğer böyle gezdirdiklerini gorsem ben kendim kapıyı açar gösteririm çünkü temizligimi görsünler de catlasinlar diye

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 921 göst.
14 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 267 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 609 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 690 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,371 soru

24,015,279 cevap

327,976 kullanıcı

...