0 oy
1,293 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Kızlar bana bı akıl verin yoksa sinir krizi gecircem 

Ben mahalleye 4 5 ay önce taşındım kimseyi fazla tanımıyorum eşimde kimseye guvenilmiyo samimi olma kimseyle diyo o yüzden sadece bı kaç kişi ile selam verip geçiyorum 

Bugün bı tane teyze zile bastı çapraz bina da oturuyo yaşlı makinası bozukmus çamaşır versem yikarmisin diye reddedemedim 2 makina çamaşırını yıkadım az önce götürdüm mahallede oturan diğer kadınlar uyardı makinani boş çalıştır ellerini fln iyice yika diye neden dedim bana çamaşır yikatan kadında bulaşıcı bı kaşıntı hastalık olduğunu söylediler ben 34 haftalık hamileyim 2 çocuğum da var korktum bişi olur mu diye makinami boş sirkeyle 90 da çalıştırdım ellerimi fln yıkadım ama içim rahat değil madem bı hastalık var benim halimi görmüyo mu da bizede sebeb olacak eşime söylesem çok kızacak biliyorum 

23 Cevaplar

0 oy
(994 puan) tarafından
Bu kerecikten bir şey olmaz inşallah.sen iyilik yapmışsın Allah rızası için yapmışsın.aklina kötü bir şey getirme.Sevabini ziyn etmme...
-Reklam-
0 oy
(7,469 puan) tarafından
Canim huylanma camasir suyuyla calistirsaydin keske makinani yıka ellerinide güzelce kolonyala bidaha gelirse gormuyormusun teyze halimi ben kendiminkileri zor yikiyorum de gönder ne kadar dusuncesiz ya 
0 oy
(952 puan) tarafından
Ay bana kaşıntı geldi yatakta. Inşallah birşwy olmaz kıyafetlerini kaynat canım o gün ustundw olanları. Amkinenide 2 3 gün yuksek derecede calistir domestosla

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 402 göst.
29 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 553 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 365 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 702 göst.

Kategoriler

1,464,504 soru

24,002,977 cevap

327,462 kullanıcı

...