0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Son zamanlara doğru sancım arttı kadın kapattı makineyi. Biraz daha çeksin sancım yeni geldi dedim yeter o kadar dedi. Sancı var mı. 38 olucaz yarın 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hayır canım sancı görünmüyor 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır sancınız yok
0 oy
tarafından
Sancın yok, gerçek sancı olsaydı zaten düzenli bir şekilde olurdu. O sebeple bir noktadan sonra kapatmıştır. 
0 oy
tarafından
Benim nişanım gelmişti sancim vardı gittim nstye bağladı sancı hiç çıkmadı 39.4 de suni sancı aldım. Seninde nstde sancin çıkmamış canım yani sana yalancı sancılar geliyordur oyuzden nstde bir süre bakıyorlar sonra kapatiyorlar
tarafından
Benim de nişanım geldi ama işte
tarafından
Nişanım geldi halde bekletiyorlar mi ? Benim de nişanım geldiği için hemen doğumu başlattı. Tabi birde benim bebeğimin suyu hiç kalmamisti
tarafından
Belki su yüzünden senii hemen almışlardır. Bende su sıkıntısı yok şu anlık
tarafından
Olabilir gününde dolmuşdu zaten
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Yok sancın canım 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Yanlış anlama ama bn bu postlarida anlamıyorum bnde girdim nstye girdikden sonra doktor hemn yanıma gel diyor size demiyor mu buraya atılıyor çok değişime gidiyor yargılamak için demiyorum yanlış anlama sadece doktora göstermiyor musunuz yada benim doktorum mu iyi hemen ciktikdan sonra gösteriyorum bakıyor diyor felan 
tarafından
Kız koca hastanede bir tane doktor var maalesef. Bakmıyor. Bu saat oldu hala bakmadılar.
(1,421 puan) tarafından
Valla mı direk kapıyı çal göster ben hep öyle yapıyorum çünkü kimse buyrun siz girin demiyor bnde deli oluyorum öyle şeylere

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 119 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zencefil (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
0 oy
8 cevap 282 göst.
26 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu