0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (978 puan) tarafından
Karnımda çatlak olmadı şuan ama kalça ve bacağımda var aynaya bakasım gelmiyo elbiselerim bile olmuyo artik pantolonu gectim yani 58 ile kaldım suan 65im. Dogumdan sonra hemen verebildiniz mi?

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
63 ile hamile kaldim 36+4 doğum yaptim 85 kiloyla. Karnimda catlak olmadi bacagimda oldu ve basen bölgelerimde. 10 ay oldu dogum yapalı 73 kiloya kadar dustum hic bisey yapmadim ustelik dikkat etmiyorum yediklerime emzirdigimden dolayi. Sana tavsiyem kizartma hamur isi tarzi şeyleri tuket fakat abartma olabildigince yesillik ve protein ağırlıklı beslen. Oyle kilo alsan da vermesi kolay olur. 
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından
55 ile hamile kaldım 75 doğuma girdim 

şuan 8 aylık bebem var 61 kiloyum
0 oy
(448 puan) tarafından
Ben sezeryan oldum dogumdan sonra hemen veremedim.Eger emzirirsen zaten yavas yavas gidiyor. Olması gerekende oymuş diyet falan önermiyor doktorum. Sen yinede hamur işi ve şekerli gıdalar tüketmemeye özen göster.Kendini üzme bu bir süreç tadını çıkar 
0 oy
(260 puan) tarafından
Ben 50 kilo ile hamile kaldim 61 le doğum yaptım 1-2 ay sora 49 kiloya düştüm şimdi kızım 14 aylık 47 kiloyum bünyeden kaynaklı bence.( Bide bebisin seni ne kadar yormasiyla tabiki) Sağ Salim al bebisini kucağına kilolarını verirsin Allah'ın izniyle 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Ahaha biri panda mı dedi ben bir pandayım hamilelik önceside sonrası da kilo olarak değil ama huy olarak :))
0 oy
tarafından
60 la hamile kaldim 70 le doğuma girdim cok fazla almsn erkndn dikkat et caltagim sadcee karnmn altinda bitane oldu 
0 oy
(2,609 puan) tarafından
7 kilo mu çok benim. Doğuma 2 ay var hemen hemen 19 kilo aldım
0 oy
(735 puan) tarafından
Bn 52 ile hamile kaldm hanileligim 3. Ayı 44 e düştüm. Mide bulantısı dan dolayı. Doğuma da 63 kg ile gittim. Doğumdan 3 ay snra 55 oldm. Son aylar emzirdigim için çok acıkıyordum bu yüzden tekarar 61 oldu. 2 gündür sütten kesmiş. İnşaallah zayiflarm yine
0 oy
(805 puan) tarafından
36 haftalik gebeyim 20 kilo aldım. Senin haftanda takardim da artık takmıyorum bebeğime gidiyor herşey maşallah. Eşim de com destek çıkıyor spora yazdıririm annelik diyetleri var onlara başlarsın diyetisyen eşliğinde üzülme verirsin diyor. Hele catlaklarim geçen bacak iclerim de gördüm eşim yağla falan dedi zaten lazere de yollucam üzülme dedi bende güldüm ne üzülmesi eskiden di üzülmem dedim. Ayağım 36.5 dan 40 oldu jsjsksk 
0 oy
tarafından
Amaann verirsin canım keşke bnde hamile olsda kilo ald desem :))
0 oy
(632 puan) tarafından
Canim bebek senin yedigin herseyi yemez midesi ne kadarki onun su an yeterli kadar ye sen yine de dikkay etmeye calis. Emzirirken herkes veremiyor daha cok alan fa var sagligin icin dikkatli ol sen yine de
0 oy
(163,363 puan) tarafından

Ooh olsun :woot::D veremezsin hepsi kalici :)

(13,439 puan) tarafından
Ahaha ne guzel moral :D
☺️☺️☺️☺️ moral vermekte ustume yoktur
(13,439 puan) tarafından
Sen ne zaman dpgum yaptin verdin sanirim :))
5 aylik oldu şimoşum bende onceki kilomunda altindayim
(13,439 puan) tarafından
Bende ilkinde 55le kalmistim 6aylikken 49a dusmustum insallah bundada cabuk gider :)
0 oy
(997 puan) tarafından
Hiç kafana takma veriliyor kilolar ben ilk kızımda 10 kg aldım ikincide 8 kg aldım şuan 3? Ye 34 haftalık hamileyim 17 kg aldım hepsinde aynı beslendim hiç bir fark yoktu ama dediğim dibi ben takmıyorum kafaya doğumdan sonra emzirirken veriliyor 
0 oy
(427 puan) tarafından
Dogumdan sonra 1 haftada 10 kiloyu vermiştim canim kafana takma veriliyor veremeyende vardır tabi ama olumlu düşünmek lazım 
(427 puan) tarafından
He birde çatlaklarım vardi basen bolgesinde guneste yandım mi gecti mi bilmiyorum şuan çok silik kaldilar cok yakından incelerseniz görünüyor çatlak yagi kullanmistim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 301 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,138 göst.
+3 oy
11 cevap 721 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu