0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (2,215 puan) tarafından
Kızlar yaşım 36. Kızım 28 aylık. Sırf yaşımdan dolayı 2. Çocuğum olsun diyorum. Diğer yanım da hazır hissetmiyor. Bilmiyorum. Kızım kolik bir bebekti, eşimde bende bu konuda çok yıprandık. Ama kızımında kardeşi olsun isterim. Kafam çok karıştı. Yerimde olsanız siz yine de hemen çocuk düşünür müydünüz?

29 Cevaplar

0 oy
(1,030 puan) tarafından
Benim oğlumda aşırı zor bı bebek 1.5 yaşında çok hareketli aşırı yaramaz yerinde 1 dk durmaz  peşinde koşmaktan hiçbirşey yapamıyorum çok yıprandım şimdiden ama kardeş olmayınca olmuyor ya arkadaş olurlar hem ömür boyu yalnız kalmaz bana eşime birşey olsa yanında kardeşi olur en azından diye düşünüyorum 
-Reklam-
0 oy
(163,285 puan) tarafından
Kuzeyde kolikdi şimoşum kolik olmadi hani 2. Kolik olcak diye bisi yok ama harbi iyi dusun
0 oy
(202 puan) tarafından
Yani yaşları çok yakın olursa senin için daha zor olabilir. Hangi biriyle ilgileneceksin.  Ben senin yerinde olsam 1. Okula başlamadan 2.yi düşünmem.  1. Okula başlasa en azından gündüz ev boş olur öteki çocukla ilgilenirsen hem.  Dinlenmeye bile fırsatın kalır belki.  Ama yaşlar yakın olunca ben düşünürdüm bayağı. Hamilelik sürecin de çok yorucu geçebilir. 
0 oy
(396 puan) tarafından
Bnm iki cocugun arasinda 22 ay var. Ama buyuk olan kucugu kiskaniyo haliyle biraz.siddetde uyguluyo boyle olcagini bilsem 2. Daha erken yapardim ki buyuk kucugun varligini bilerek buyusun. 8 aydir hala alisamadi :) 
0 oy
(22,853 puan) tarafından
Eğer illa bir kardeşi olsun istiyorsan bence yap zaten o doğana kadar 3 yaşını geçmiş olacak çocuk büyütmek zor iş iki tane iken daha zor olacaktır ama sonuçta bir yıl iki yıl daha beklesen de aynı şey olacak hem hamilelik için kadın çok ileri yaşında olmamalı bence hem de yaş ilerledikçe insanın hali sabrı kalmıyor çocuk bakmaya üç iyidir 
0 oy
tarafından
Ben erkenden anne olmak ve kızımın kardeşi olsun birlikte büyüsünler diye ikinciyi yaptım 24 yaşındayım ikinciye 38 haftalık hamileyim bazen erkenmi davrandım diye düşünüyorum tabi ama maddi manevi bakabileceğimize inandığımız için yaptık 
0 oy
(2,125 puan) tarafından
30 yaşındayım 9 aylık bir kızım var ve ikinci düşünmüyorum. Eğer 20-22 yaşında olsaydım düşünürdüm kızım 6-7 yaşına gelince ama kardeş şart değil. Kızımı layıkıyla büyütmeye çalışacağım 
0 oy
tarafından
Bence olsun bi tane daha, ben de seneye düşünüyorum inşallah, oğlum 6 aylık seninki daha da büyükmüş bence hemen başla 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 460 göst.
0 oy
19 cevap 794 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 520 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gammmze (1,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 924 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Prens annesii (1,715 puan) tarafından soruldu