0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,168 puan) tarafından

merhaba hanimlar.  adetime 4 gun var  daha kizlar test yapdim ama acil evden cikmam gerektiyi icin bakamadim teste.. eve geldiyimde test  boyleydi. 2 saat sora geldim cok kaldigindan boyle  oldu diymi umarim.

image

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu ancak ikinci bir testte öğrenebilirsin
(1,168 puan) tarafından
biliyormusun ikinci kez anne  olmak istiyorum gercekden istiyorum.. ama  yapinca  cikmayinca uzuluyorum guya esimle  korunuykruz  her kez yapma diyor  ama  benim kalbim istiyor.
tarafından
Sen istiyorsan kimseyi umursama sen bakacaksın bütün artılarını eksilerini gözünün geçir ikisinede aynı ölçüde sevgi verebilirmisin eşit davranabilir misin bende hiç yok brnde çok istiyorum
(1,168 puan) tarafından
2 yasinda  bir kizim var  oda olunca  3 yasi olur veririm ya  cocuklar benim cok hassas noktam ya benim
tarafından
Ne güzel canım ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Bence hamilesin benimde böyle olmuştu hayırlısı olsun 
(1,168 puan) tarafından
canim test  kalinca niye 2 cizikmi cikiyor. ben bir kac defa yapdim hic birinde  cikmazdi hamile.olmadigim zamanlar. sende nasil olmsjdu
(3,238 puan) tarafından
Reglime 10 gün vardı testi yaptım bıraktım 5 dakika sonra baktim çizgi yok akşam eşime gösterecem diye atmamıştım akşam bir baktım çift çizgi sonra kan verdim hamileymisim
(1,168 puan) tarafından
gercekdenmi   can kiyamam.        ya  bende  2 saat sora geldim bakdim boyle  olmusdu ama dun yapdigimda hic birnswy olmamisd i bu gun yine sabah bakdim dun yapdigima deyisiklik yokuydu
0 oy
(4,777 puan) tarafından
İşim ne kadar acil olursa olsun asla bakmadan çıkmazdım mecbur bitane daha yapacan :)
(1,168 puan) tarafından
ama  bir 2 yas kizim var  merdivenlerden dusmesin diye acil pesinden kosdum oylece burakdim kaldi.
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Mecbur bı tane daha yapican öyle anlamazsın canım 
(3,192 puan) tarafından
Bu günde yapsan sonuç değişmicej yarışma yapsan değişmicek sonuçta yap gitsin
(1,168 puan) tarafından
canim bekletdikden sora cikdi. yinemi bekletdikden
(3,192 puan) tarafından
Hayır ilk 10 dk içinde çıkan sonuç dogrudur
(1,168 puan) tarafından
tamam canim aksam yapicam bir tane
(3,192 puan) tarafından
Buraya yaz merak ederim :)
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Var canim arkadasimda boyle oldu
(1,168 puan) tarafından
canim diyorlar kaldikca boyle .oluyor
(9,614 puan) tarafından
Yokkk var dsha yeni
(1,168 puan) tarafından
benim bacaklarin agriyor  bas donmem var  canim bide acayib olu gubi uyurum kizimdada boyleydim bacak agrimdan test yapdim hamile cikmisdim simdide  bacaklarim agriyor.  test yapdim boyle cikdi aksamda bir tane alib yapaca. bakalim hamileyim cok zor  keciyor  benim acayib zor keciriyorum. 9 ay ayak agrisindN uuyumuylrum
(9,614 puan) tarafından
Var bence erken gebelik testi yapsan daha net cikar
(1,168 puan) tarafından
ondan burda satmiyorlar  canim ya 4 gun var adetime  aksam yine alib yaparim.   bekletirim bes dakikada sorada kan testi veriririm yarinda
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Niye bu kadar acele ediyorsun biraz sabret bacım 
(1,168 puan) tarafından
canim benim bir kizimda ayakalrim agriyordu hamilelyimi oyle ogrenmisdim simdide oyle ayaklarim cok agroyor.
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Diğer postdan geldim bnmde böyle silikdi ama bu marka değildi sonra erken gebelik aldım onda baya belirgin çıktı hayırlısı olsun inşallah ☺️☺️
(1,168 puan) tarafından
insAllah aksam bir tanede alib yapacamm.  canim adetime 4 gun var daha.   dun bir tane yapdim mesela  sabaha  kadar kaldi silik bile  yokdu ama  bunda  bu gun yapdim cikdim
(1,421 puan) tarafından
Bnde 4 gün önce yapmıştım belirtilerim vardı silik çizgi çıktı ama ben o çizgiyi hemen gördüm kuruma çizgisi değildi yani. İnşallah herşey gönlünüzce olur :))
(1,168 puan) tarafından
canim bak dun test yapdim o tesye  bu gun bakdigimda  bile cizgi gorsenmiyor.  ama. bunda    gprsendi.  yani kuruma cizgisi olsa dundekinde olmasi gerekmiyomu
(1,421 puan) tarafından
Olabilir kuzum ama olmayadabilir o yüzden net bir şey diyemiyorum ama eğer istiyorsan inşallah vardır :))
0 oy
tarafından
Kuruna çizgisi de olabilir tekrar yap testi
(1,168 puan) tarafından
tskler canim yorumun icin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 137 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (212 puan) tarafından soruldu