0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından
Arkadaslar ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim esimde problem vardi simdi oglum 1.5 yasinda ben dogumdan 4 ay sonra adet oldum iki uc ay duzenliydi sonra bozuldu sonra kesildim doktora gittim aktof olarak emziriyorsan iki sene olmaman norml demisti bi de yumurta buyutme  ilaci falan kullanmistim doktor bir kadinda 5 yumurta varsa sende 10 var yumurtan fazla ama bir sorun olmaz demisti ve ozur dileyerek soyluyorum bu sali esimle birlikte olduk bisey yoktu dun gece de birlikte olduk pembesi kan geldi az once sadece pecete geliyo o da tek seferlik adet olurke karnim cok agrir benim bi de migdem bulanir bunlar yok acaba hamile olabilir miyim tup bebek tedavisinden sonra 6 sene boyunca hamile kalma ihtimalin var demisti doktor ztn bi yakinim da 6. Senesinde kendiliginden bebekleri oldu ondada erkekteydi problem 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlişkiden sonra kan gelmesi gebelik belirtisi değil.
(386 puan) tarafından
Hemen sonra gelmedi sabah ta yoktu saat 1 de falan geldi boyle akintimsi gibi hayirlisi olsun adet olsamda sevinirim cunku olmamak cok kotu
-Reklam-
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Muhtemelen hamilesin bende o süreçleri yaşadım. Bir test yap çıkacaktır hemen
(386 puan) tarafından
Nobetci eczane cok uzak aksam esim gelince alicaz yapicam dayanamadim buraya sormak istedim sagolun cevap verdiginiz icin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
7 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bambam (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 253 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 197 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatma şeyhan (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.