Adetim gecikti, acaba hamile olabilir miyim?

0 oy
299 göst.
önce Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

image

suanda hic istemiyordum olursa bana da supriz olacak sanirsam 

8 Cevaplar

0 oy
önce (12 puan) tarafından

bugün hamile olduğumuzu öğrenme günü sanırım ya 🙈😄 bende bugün tamda bu görüntüde olunca şok oldum hemen hastaneye gittim kanımdada 94 çıktı beta kese göremedi doktor pazartesi tekrar gidicem sende bu kervandasın artık hoş geldin 😄

önce (230 puan) tarafından

ben ilkini 15.gunde ogrendım tabı test yapana kadar lekelenmem olmustu o ay beklemıyordum ıste tedavı olcaktım hamılelık ıcın tedavı ıcın randevu almaya gıtmeden once verelım ne olur olmaz dıye yılbası gununu kutlamıyoruz ama o gune bıze anı kaldı 😂 

önce (1,852 puan) tarafından

Bende test yaptım gecikti diyeUpload failed: [object Object]

image

+1

en güzel anı kalmış yaa böylede beklemeyincede bi değişik oluyo oğlumdada  böyle olmuştu

@Almilayla sizde hamilelik yok ama göremedim ben 

önce (1,852 puan) tarafından

@1anne evet canım regl oldum bugün zaten

-Reklam-
0 oy
önce (353 puan) tarafından

Evet hamilesiniz hayırlı olsun bı kan verin 🥰

önce (11 puan) tarafından

Ben ona gideyim spral taktirayim dedm defalarca yok istemiyorum dedi keske gizlice yapsaydim . O kendisi geri cekilmeyle ay ayip oldu biraz ama sizde evlisinz anlarsniz ama oyle hamile kalininca oldugu gibi olmadi hic oyle bsy yapmadk nasil oldu anlamadm 

önce (537 puan) tarafından

Maşallah hayırla kucağına al rabbim nasip etmiş demek ki, inan bende 1 seneden fazla olsun diye uğraşıyorum hiç çocuğum yok ama olmuyor 🥲

önce (11 puan) tarafından

Olur daha yeni deniyosunuz  zamanina vardir belki allah herseyin hayirlsiini nasip etsin 

benım 2.5 senede oldu biraz saçma olcak ama şehitlerin mezarına dua edersen oluyor dıyorlar benıde goturmuslerdı ondan olmamıstır ama 1 2 ay sonra hamıle kaldım  sende bı dene ıstersen @mutlumutlu

önce (537 puan) tarafından

Birkaç tane türbe ziyareti yapmıştım canım tabi nasipte varsa oluyor teşekkür ederim belki müsait bir vakitte denerim @mismis5346

0 oy
önce (227 puan) tarafından

Ewt Cnm hamilesin gözün aydın Cnm pazartesi en iyisi kan ver daha da netleşir 

0 oy
önce (4,479 puan) tarafından

Aynı durumla karşılaştım ve  şuan 31 haftalık hamileyim bende. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.

0 oy
önce (169 puan) tarafından

Belirtiniz nelerdi 

0 oy
önce (4,444 puan) tarafından

Hayırlı olsun çok yeni sayılır

0 oy

Benm geçen ayinadetinden beri gogsum hala ağrıyor sizce üstüne görme diye birşeyde oyle bişey var mı 

üstüne görme rahme tutundugunda oluşan lekelenmeye denılıyor gögüs agrısından baska bı agrınız varmı yada adetınızı normalmı gordunuz 

Başka ağrım yok ama geçen ay adeti kanamalı gectiilk defa böyle ağrım uzun süreli oldu

0 oy
önce (164 puan) tarafından

Canım bana kendi yasadigim anı hatirlattin şuan 😊 aynı silik çizgi görmüştüm ikinci hamileliğimde ve adet gecikmem beş gün olduğu halde konduramayip test yapmadim bekledim olcam diye oğlum çünkü 15 aylık falandi sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı baya ağlamıştım ikinci çocuk istiyordum ama tabi oğlum o kadar küçükken değil. Birkaç gün daha bekledim testten sonra doktora gitmedim belki silik çizgi kaybolur diye 😂 ama iki gün sonra yine test yaptım kipkirmiiz çizgi bana bakıyordu 😁 

Çok üzülmüştüm ama şimdi diyorum kızıma baktıkça iyiki de olmuş diye . Hakkında hayırlısı neyse o olsun kendini çok da yipratma bı yolu bulunuyor herşeyin korkuldugu gibi olmuyor 😊

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Adetim gecikti, hamilelik testi ne zaman en doğru sonucu verir?
Adet gecikmesinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılan evde gebelik testleri en güvenilir sonucu verir. Erken dönemde yapılan testlerde yanıltıcı negatif sonuçlar görülebileceği için, ideal olan adet tarihinden 1 hafta sonra test yapmaktır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Hamilelik belirtileri adet gecikmesinden önce başlar mı?
Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişmekle birlikte genellikle adet gecikmesi ile eş zamanlı veya birkaç gün öncesinde başlar. Göğüslerde hassasiyet, hafif kasık krampları, yorgunluk ve hafif lekelenme şeklinde kendini gösteren erken belirtiler, hormon seviyelerindeki değişime bağlı olarak ortaya çıkar.
Evde yapılan idrar testleri ne kadar güvenilirdir?
Evde uygulanan idrar testleri, idrardaki HCG hormonunu tespit eder ve doğru uygulandığında yüzde 99 oranında güvenilirdir. Testin güvenilir olması için idrarın sabah ilk idrar olması ve testin son kullanma tarihine dikkat edilmesi oldukça önemlidir.
Adet gecikmesi her zaman gebelik anlamına mı gelir?
Adet gecikmesi her zaman gebelik belirtisi olmayıp stres, mevsimsel değişiklikler, hormonal bozukluklar, yoğun egzersiz veya beslenme düzenindeki değişimlerden kaynaklanabilir. Gebelik ihtimalini kesinleştirmek veya dışlamak için mutlaka eczaneden alınan bir testle kontrol yapılmalıdır.
Hamile olup olmadığımı en erken nasıl öğrenebilirim?
Hamileliğin varlığını en erken ve en net şekilde öğrenmenin yolu, kan vererek yaptırılan Beta-HCG testidir. Bu test, adet kanamasının beklenen gününde veya gecikmenin ilk gününde doktora başvurularak gerçekleştirilebilir ve gebeliği idrar testinden çok daha önce tespit edebilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 154 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Ipek duru (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
0 oy
0 cevap 80 göst.
16 Haziran 2026 Diğer kategorisinde Kadinca_7189324 (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 222 göst.
11 Haziran 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Beyza61 (3 puan) tarafından soruldu