Arkadaşlar konuyu bilen biliyor 3 gün önce paylaştım ailem köyde ailecek evimiz İzmir'de ben Ankara'da eşimin işi nedeniyle Annemle babam hayır işleri için köye gitmek zorunda kaldılar kardeşim 18 yaşında erkek 20 gündür bende
Çok uyuşuk dağınık gamsız yüz kez güzellikle söyledim ne misafirlik biliyor ne söz diliyordu 2 gün önce kavga edip konuşmadım belki üzüldüğümü anlar biraz düzelir diye kızımla çok yoruluyorum zaten hiç yardımcı değil demiştim
Neyse bu iki gündür gene aynı hiç demiyor ablam bana tavırlı çocuk var yoruluyor diye 20 gündür kendi yatağını bile toplamaya aciz anca yemek ye bütün gün yat kaç kez konuştuk ergenmidir artık aklında sorunmu var bilmiyorum
Bugün komşuya gittim 2 saat evde yoktum tertemiz yaptım evi çıktım geldim ki bardaklar masanın üzerinde citos yemiş poşeti yerde kraker yemiş kağıdı yerde koltuk örtüsü yere düşmüş umrunda değil
Gene delirdim kendimi dışarı attım çocukla siz söyleyin ben artık ne yapayım kovsam olmaz aileme ulaşamıyorum telefon çekmiyor of offfff
e sen benim kardeşimi anlatmışsın bende daha kötüydü durum iş bulduk gel çalış dedik yurt dışında
kiraya da 3,5 verirsin dedik tamam dedi
bu anlatıklarının aynısı bizdede yaşanıyordu çocuk yoktu ama çalışıyordum günde 12 saat.
yok kapı çarpmalar
biz gece uyurken yüksek ses açıp müzik dinlemeler e haliyle eşimde kızıyordu şuan 21 yaşında değşen hiç bir şey yok. işide bıraktı zaten çok durmadı çalışmaya da canı istemiyo anca ye iç arabada gez. Bilmiyorum Allah anama babama sabır versin sanırım onların da imtihanı o .
1,489,477 soru
24,344,563 cevap
346,194 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın