0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (1,342 puan) tarafından
Barbunya atcam buzluğa haşlayıptami atayım yoksa çigdenmi atayım 

4 Cevaplar

0 oy
(53,947 puan) tarafından
cigden ayıklayıp koyuyorum ben
(1,342 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Ben hep çiğden koyarım pişirmeden önce haşlar kara suyunu atarız biz.
(1,342 puan) tarafından
Teşekkür ederim kaynanam da biraz ala diri olcak şekilde haslayip atiyomus bende sizede sorayım dedim
0 oy
(8,313 puan) tarafından
Çiğden atıyorum ben.
(1,342 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Post çıksın 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 271 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asbt (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 91 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 472 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde MutluSakine (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
4 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,470,408 soru

24,085,500 cevap

331,449 kullanıcı

...