0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından
Barbunya atcam buzluğa haşlayıptami atayım yoksa çigdenmi atayım 

4 Cevaplar

0 oy
(54,204 puan) tarafından
cigden ayıklayıp koyuyorum ben
(1,346 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Ben hep çiğden koyarım pişirmeden önce haşlar kara suyunu atarız biz.
(1,346 puan) tarafından
Teşekkür ederim kaynanam da biraz ala diri olcak şekilde haslayip atiyomus bende sizede sorayım dedim
0 oy
(8,401 puan) tarafından
Çiğden atıyorum ben.
(1,346 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Post çıksın 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 282 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asbt (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 79 göst.
20 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,317 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 98 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 485 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde MutluSakine (282 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,477,296 soru

24,181,444 cevap

336,341 kullanıcı

...