0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (9,920 puan) tarafından
Kızlar gündüz kendi giriyo tuvalete yapıyor.bazen kacırmalar da yasanıyor.Dısarda söylemiyo yanıma portatıf lazımlık aldım yapmadı ona sonra tekrar denıcem asıl sorum gece alıstırma kulodu takmıstım yaptı altına maalesef degıstım bı daha taktım ona da yapmıştı.Gece bez baglasam olumsuz etkılenırmı yoksa kaldırmak mı daha iyi benimle tecrübelerinizi paylasırmısınız.Öglen uykusunda kuru kalktı 2 gundur ve 3 yasına girdi.

2 Cevaplar

0 oy
(2,689 puan) tarafından
Ben bir süre öğle uykusunda ve gece uykusunda bez taktım. Gündüzü bayağı oturttuk otomatikman uykularda da tutmaya, kuru kalkmaya başladı. Arada kaçırıyordu. Sonra bez işini bıraktım yatağına alez serdim. Öyle devam ediyoruz. 
(9,920 puan) tarafından
Alezi vardı canım bugun yıkadım serıcem geri.Sence takılmalı mı gece bez
(2,689 puan) tarafından
Ben ilk başladığımda sabah bez komple dolu kalkıyordu. Öğle uykusunda da yapıyordu. Bi süre sonra düzene girince kuru kalkmaya başladı, o zaman çıkardım bezi işte.

Benim çocuğum ayrı odada kalıyor o yüzden gece ıslanır da farkedemem üşütür diye hemen çıkarmadım bezi. Sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap bakalım. Ne zamandır eğitim veriyorsun?
(9,920 puan) tarafından
Canım benım kızda hemen yanımdaki odada yatıyor.Uzun süredir aslında tuvalete yapıyodu felan ama dün ilk kez ogle uykusuna bezsız yatırdım kuru kalkınca ya Allah dedim.Ama gece altına yaptı maalesef bu gece uykusunda baglayım olmadı sabah bı kontrol edeyim ne durumda kalkacak bakayım dıyorum
(2,689 puan) tarafından
Uzun süredir tuvaletini yapıyorsa bez işini bırak artık bence. Bir iki ıslanır rahatsız olur tutmaya başlar.
(9,920 puan) tarafından
Rahatsız da olmadı yaa o beni endişelendirdi biraz.Neyse olmadı bu aksam kaldırayım
-Reklam-
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Ben gece de gündüz de hiç takmadım. 2 yaşındaydı. Külot bez de bizim çok kaba sabaydı. Altında bez var zanneder diye onu da takmadım. Alez koydum. Baktım gece genelde kaçırıyor 1sefer tuvalete kaldırmaya başladım. Emiyor bi de bizimki,belki ondandır
(9,920 puan) tarafından
Ya bu kezde gece kaldırmaya alısırsa diye de dusunuyorum
(5,423 puan) tarafından
Bazıları da alışmıyor diyor ama bilmiyorum

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 376 göst.
0 oy
5 cevap 191 göst.
+2 oy
7 cevap 300 göst.
12 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yumurtabitmis (4,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,359 soru

24,182,356 cevap

336,387 kullanıcı

...