+1 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (195 puan) tarafından
tarafından kapalı

Simdi sizin kucuk bi cocunuz var ve baba tarafindan halanizin buyuk ogullarina ne demeli :)))

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

23 Cevaplar

+1 oy
(6,077 puan) tarafından
Bilmece mi bu 
(195 puan) tarafından
O gibi olmus biraz :))
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Başlığını düzelt postun kapanmasın kiz
0 oy
tarafından
Baba demesin de ne derse desin no problem :) 
0 oy
tarafından
Bacanak desin
0 oy
tarafından
Benim kızım halamın oğluna dayı diyor 
(54,099 puan) tarafından
benim halamin ogluna benim kizimda dayi diyo cunku abim gibidir esimin halasi dolu bi goruyoruz dayi dedirtiyo esim digerine amca dedirtiyor ☺️
tarafından
Benim erkek kardeşim var ama halamın oğulları amcamın oğluna falan aa dayisi gelmiş diyorum, onlar da dayım diye seviyor ne olmuş ki sanki. Kız kardeşim yok amcamın kızları da teyzem diye sever, ben de onlarinkine öyleyim
tarafından
Benimki dediğiniz gibi hem amcamın çocuklarına hem halamın oğullarına dayı diyor teyzemiz yok 11 senelik arkadaşım sürekli teyzem diye sever çokta hoşuma gider hele bi tane amcamın oğlu var 3 yaşında mahalleye duyurmuştu ben küçük dayı oldum diye :D
(54,099 puan) tarafından
ne tatli küçük dayi☺️ bizde ee öz teyze yok arkadaslarima diyo arkadaşlarımın eslerine amca dedirtiyorum☺️ liseden kankam var bi gorusmede dayi bi gorusmede amca oluyo☺️
tarafından
Sjsjsjs ne güzel ama bu şekilde arkadaşlarımız var
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Benim abim yok kızım bütün kuzenlerime dayı diyor yani halamın oğluna da dayı diyor abim vefat etti hepsi beni bacısı gibi severler sağolsunlar kızımı da öyle 
0 oy
(2,411 puan) tarafından
Yani halam ile samimiysem dayı diye tanitirdim veya abi diye
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Dayı amca küçükse abi ne fark eder ki :)
(195 puan) tarafından
Okdar buyuk degillerde sacma geliyor bana es tarafindan halanin amcanin ogullarina yani dayi denmesi   :)
0 oy
tarafından
Dayı diyecek tabikide. Senin tarafına dayı. Eşinin tarafına amca der. 
0 oy
(17,243 puan) tarafından
Abi desin kiz ne diyecekki. 
(195 puan) tarafından
Bencede abide kayinvalidemler dayi de fln dedimi sacme geliyor okdar buyul degiller birde esimin tarafina yani :)
0 oy
(3,848 puan) tarafından
Abi desin geçsin ne diyecek dayı değil amca değil işte:))
0 oy
(888 puan) tarafından
Yaşına göre abi amca ne diyebilirki
0 oy
(54,099 puan) tarafından
esim dayi dedirtiyo ☺️ birinede amca dedirtiyo zaten benim kizin soy ağacı çorba gibi oldu☺️
0 oy
(15,010 puan) tarafından
Abi der yani bende abi diyom sonuçta :D
0 oy
tarafından
Amca yada abi desin 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Kuzen oluyolar ismi neyse Ahmet mi Mehmet mi neyse abi abla diyecek 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Dayı diyorlar anne taraf-ı erkek kuzenlere dayı kız kuzenlere teyze baba taraf-ı erkek kuzenlere amca kız kuzenlere hala diyorlar 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Abi diyorlar 
0 oy
(1,618 puan) tarafından
esiminde kiz kardesi yok amcasinin kizina benm oglum teyze dicekmis ne alaka hadi hala dese tmmm dicem kiz kardesi yok o da kardes gb gorsun hala dersn o zmn sacma var ya ben bile kabulenemwdm el kadar bebenjn dicegi seylere bak 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Nine demeli sjsjsj

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 876 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
27 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde M1e2l3e4k5 (280 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 117 göst.

Kategoriler

1,473,476 soru

24,125,382 cevap

333,718 kullanıcı

...