0 oy
1,496 göst.
Moda kategorisinde (348 puan) tarafından

Kızlar bu iki sandalet arasında kaldım kaba durabilir diyenlere söyleyim kullananlar memnun ayakta kaba durmuyir yazmışlar ben biraz bitimi daha uzun göstersin diye tabanlı almak istiyorum  sizce hangisi hoş pantalon olsun elbise olsun hangisi daha şık durur 

image

image

22 Cevaplar

+5 oy
(25,181 puan) tarafından
Valla gayet kaba bence zaten tesettürlüysen uygun da değil çorapla giyilmez bunlar 
(50 puan) tarafından
Ben açık sandalet giyiyor um tesettürlü yum. Tesettürde ayakkabı da ilk defa duydum:0
(25,181 puan) tarafından
Hmm değişikmiş tesettürde açık ayakkabı giyilmez de..
(1,294 puan) tarafından
Ayak bileği görünmezse sorun yok diye biliyorum
(11,303 puan) tarafından
Ayak ve ayak bileği gozukmemesi lazım cnm araştır bak el ve yüz den harici kapanması lazım
(25,181 puan) tarafından
Aynen ayak görünmemesi gerekli benim kuzenim tam olması gerektiği gibi kapalıdır mesela ten rengi çorap dahi giymez. Tabi bazıları tesettürü moda için giydiği için orasını bilemem artık
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Tesettürlü isen ikiside olmaz canım. Ten rengi çorap kullanmiycagina göre başka çorapla da güzel olmaz
0 oy
tarafından
Sanki çok kaba durmuyor mu canım tabi bu benim naçizane fikrim daha kibar güzel sandaletler var 
0 oy
(2,362 puan) tarafından
İkincisi iyi gibi
0 oy
tarafından
Teseddürlüsün ama ucu acık sandaletmi giyeceksin? 
(348 puan) tarafından
Mezhepten mezhebe değişir bu biz hanefiyiz ayak bileğine kadar sorun yok eleştirin diye soru sormadık
tarafından
Niye tesettürlü olanlara yasak mı
tarafından
Mezhepinizide yazın ozaman burwya birşey atıyorsanız eleştiriyede acık olun 1 cisi daha güzel bende kullanıyorum bayada rahat
(348 puan) tarafından
Bunlardan her postta çıkıyor ben bir soru sormuştum cevapla çık kardeşim sanane ya ahlak bekcileri
tarafından
Tesettürün acıklamasını yapsana bana bi?
(348 puan) tarafından
Siz niye kullanıyorsunuz o zmn önü açık sandalet herkes önüne geleni soracaksa
tarafından
Ben göbeği acıkta giyiniyorum kuzum cünkü kapalı değilim :)
(348 puan) tarafından
Kuzum o zmn kendini eleştir git de
(4,034 puan) tarafından
Kapalı değilsin ve daha da kapan mi diyorsun vay be
tarafından
Yo ben acığım acığımı lagıyıyla yapıyorum :) ama teseddürlüysen onuda layığıyla yapmak gerek dinimizce kadının teni görünmeyecek dimi
(4,034 puan) tarafından
Allah'ım ne boş ne boş
(348 puan) tarafından
Bir insan birine akıl veya öneri sunarken önce kendi onu hayata geçirmeli bence ayrıca kapalı olup boynumu orami birami acimiyroum yani sandlaetin nesi günah haram ayak bileğine kadar haram değil bizim mezhebimizde  gelmiş birde tesettürün açıklamasını yao diyorsun ben ilahiyat okudum canım senin bilgine ihtiyacım yok
(7,600 puan) tarafından
Sandalet ile tesettürün ne tür bağlantısı var çözemedim bende tesettürlüyüm ama elbiselerin altına giyiyorum bileklerin görünmediği sürece sorun yok
(38 puan) tarafından
Dinimizce el ayak ve yüze yasak yok Hanefi mezhebine göre o yüzden kimse kimsenin tesettürune laf etmesin herkes kendinden sorumlu
(348 puan) tarafından
O öyle değil canım bilmiyorsan öğren mezhepden mezhebe değişiyor Kur'an'ın nisa süresinde tesettür ile bilgi yer almakta zaten evet tesettürlü olup öyle olmayan insnalar var ama bu senin her soru sorana elestiriyle yaklasmani gerektirmez
(37 puan) tarafından
Evet dinimizce kadının teni görünmüycek yani senin de
tarafından
Sizin beyninizin içi yok bence diyorumki ben acığım ve istediğimi giyiyorum ama sen tesettürlüyüm demişsin benim gmrümcemde teseddürlü ten rengi bile görünmez anladınmı eğer yapamuyorsan acıl ay cahillerke muhattap olmak cok zor biraz at gözlük lüklerinizi cıkaırn.
tarafından
Ben teseddürlü değilim işte sorun orda hanfendi tesesttürlü ay birleyi tekrar telrar sölemek canımı sıkıyor iyi oku canısı oku oku
tarafından
Hasret okuman yokmu kadın mezhepini söleyince cevap olarak ne yazmısım bak boş yapma
(4,034 puan) tarafından
Yavrum beyninin içine şunu söyle dinimiz demişsin dinini uygulamamissin kadın teni görünmeyecek demişsin senin tenin erkek teni mi. Kendi ile çelişen sensin
(37 puan) tarafından
Senin beyninin olduğundan mı açıksın gelmişsin burda millete din dersi veriyosun
(348 puan) tarafından
O at gözlüğü sizin gibilerde olduğu sürece hep kendinizi haklı ve birilerinin sürekli hayatına karışma lüksünden çıkamayacak siniz.Senin açık olmana laf etmiyrouz gekmissin açılsın ve sandalet mi giyeceksin diyorsun bizim mezhebimizde el yüz ayak bileğine kadar sorun yok yani tek sandaletle benim tesettürümü eleştirip beni yorumlayamazsın
tarafından
Yazdıklarınıza kahkaha atıyorum teşekkür edetim güldürdünüz sinir hastaları sizi  :)
(7,600 puan) tarafından
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu mevaa..
Tesettürun ne demek olduğunu bilmiyosun daha bide insanlarla çene yarısına giriyosun sen kapalı değilsin açıklığı hakkiyla yerine getirebiliyosun diye sana alkış tutalım ve şu zihniyette ki biri kalksın insanların tesettürüne laf etsin üstelik laf edilecek bir şey de yok tesettürlü insan gayette sandalet giyebilir bilekleri kapalı olduğu takdirde sorun yoktur bunu da senden öğrenecek degiliz tabi ki
(348 puan) tarafından
Türk kahvemi yudumluyorum canım hoşuma gidiyor senin gibilerle uğraşmak sinir oluncak bir durum yok
(37 puan) tarafından
Ortada komik bişey yok
(4,034 puan) tarafından
Herkes sinir hastası meva normal
tarafından
Dinimizde kadının teni görünmeyecek diyor göbek açık giyiyorum diyor gördüm de bu kadar kendiyle çelişeni görmedim valla
(37 puan) tarafından
Beyin yoksulu işte
(37 puan) tarafından
Doktor kendi haline bırakın demiş bizde kendi haline bırakalım
(348 puan) tarafından
Aman boşver in kızlar valla bazı postlarda çok çıkıyor böyle insanlar ben şuna karşı değilim mesela üslup çok değiştirir bütün mevzuyu dese ki canım sen tesettürlüyüm yazmışsın hangi mezheptesin sizin mezhebimizde ayak haram olmuyor mu dese anlarım ama soru sorma üslubu yanlış insanlari böyle kırınca ne geçiyor elinize merak ediyorum boyke sanki her doğru sizde bizler kötü gibi eleştiri yapınca ne oluyor neyse oluyor çoğu postta böyle şeyler alıştık artık
(4,834 puan) tarafından
Kadın kadına konuşmalarınıza bak ya valla erkek yapmaz
(37 puan) tarafından
Napalım herkes haddini bilecek canım
(4,834 puan) tarafından
Burda kimseye haddini bildirmek sana bana düşmez herkes fikrini söyler iki koldan saldırmışsınız ne gerek var
(37 puan) tarafından
O zaman herkes herkese bişey söylesin kendisi açık yok tesettür böyle olur yok şöyle olur kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok demi
(4,834 puan) tarafından
Bende kapalıyım bı art niyet görmedim bilmemiş olabilir fazla gerginsin kız
(37 puan) tarafından
2 bebe var ya bu aralar çok sinirliyim dışarı çıkamıyorum 2 yaşında biri diğeri de 20 günlük bide bursaya taşındık 1 hafa oldu taşınalım memleketten ayrı 40 çıkmadan da dışarı çıkılmıyo delircem yani az kaldı o yüzden bu sinir patlaması
0 oy
tarafından
İkinciyi ben kullanıyorum çok rahat çok beğendim harika 
tarafından
Evet o ayağımda var mı yok mu belli olmuyor hamileyim üstelik bana çok rahat geldi ben burda mağazada 290 a dedi adam eşimi tanıdığı için 220 ye indirmişti kurban bayramı arifesinde almıştım
(348 puan) tarafından
Tesettürlü musunuz peki şık duruyor mu
(348 puan) tarafından
Bir kaç arkadaşım kalem pantolonun altında fln kaba durur dedi de diğeri daha zarif dediler kafam karıştı
tarafından
Bende tesetturluyum ama ben etek giymiyorum pantolon giydiğim için benim ayağımda kaba durmuyor ama kalem etekte evet kaba durabilir elbise altı yada pantolon altı olur bunlar
(348 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim müsait olursanız bu postu. Altına ayakkabıyla olan fotonuzu atar mısınız
0 oy
(848 puan) tarafından

İkinciyi beğendim sanki :)

0 oy
(4,420 puan) tarafından
Ikinci daha güzel bence
tarafından
Dişin nasıl oldu askom tamam ugrasmicam senle aklıma şimdi gekdi:)))))
(4,420 puan) tarafından
Valla bir iyi bir kötü bebeğim eşim randevu al git diyo bende acile gidelim randevuyla uğraştırma beni diyorum ama bir türlü orta nokta yi bulamadık ")
tarafından
Askim açıp bisey yapmıyor anca ilaç verir rahatlatır ama sen randevu al eğer cektireceksen özele git olmadı zaten muayene ücretsiz sadece çekme parası alıyor. Bizim burda öyle  ya da işte kanal tedavi falan yapacaksan onun parası
(4,420 puan) tarafından
Pazar günü olmadı özel bir klinik var bizim burada oraya gideyim on muayene ücretsiz bize orada bi baksın bakalım doktor ne diyecek ona göre bir yol izleyecem artık
tarafından
Aynen bacm durdugun kabahat
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Benim ayak 40 olduğu için çok kaba geliyor
0 oy
tarafından
Kusura bakma ikisinide beğenemedim ama hangisi dersen 1. Daha iyi 2. Çok kaba 
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Bence 1.guzel tesettürlüsn diye sandalet giyemezsn diye bisey yokki ince çorap giyebilirsin
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Sandalet çok severim ama bunları sevemedim illa birini secersem1 daha ttalis
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bence ilk resimde ki çok hoş 
0 oy
(2,609 puan) tarafından
1. Kötü ama ikinci ondan da kötü 
0 oy
tarafından
Ikiside çok kaba bence  
0 oy
(234 puan) tarafından
Bence 1 çok kötü cnm 2. Ciye bayıldım alırsan 2 yi al
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Bende bu hfta aldm canm ama bunlar herseyle gitmiyo yaa ıkı tane aldm bırı beyaz diğeri lacıvert ama nasl bayıldım nasl:)
(348 puan) tarafından
Fotoğraflarını atabilir misin canim
(2,704 puan) tarafından
Ataym
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Canım kusura bakma ama ikiside guzel değil hele tesetturun altında  komik durur belki mankenin ayağından kaynaklıdır ama ben beğenmedim 
0 oy
(2,704 puan) tarafından

image

image

cok arladasına sordum hepsıde tesettürlü insanlar cogu beyazı begendı ama lacıverte bayıldm ben ayagımda cok sık durdu herseyımle giyiyorum 
0 oy
tarafından
Tesettürlü olunca açık ayakkabı giyilmiyor muymuş hay Allahım ya 1. Çok güzel canım 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 859 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 671 göst.
22 Mayıs 2021 Moda kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 241 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,167 göst.