0 oy
1,146 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar tesettürlüyum bebeğimin 40 mevlidi var kadınlar arasında açılsam bu elbiseyi giyinsem nasıl olur sizce 

image

20 Cevaplar

+28 oy
tarafından
Mevlüte Zatn açık olanda abdest alıp kapanıyor el gider mersine sen gitt tersine olmuş 
tarafından
Sen mantığın en ileri seviyesisin +
(12,039 puan) tarafından
Ahahah yeminle bütün artılar sana. Açığım ben ama mevlit gibi ortamlarda kapanırım bu arkadaşın mantığını çözemedim
tarafından
Allah affetsin sesli güldüm yaa
(314 puan) tarafından
+yeterli bi cevap olmuş
tarafından
İnşaallah almstr cevabın i
-Reklam-
+2 oy
(1,118 puan) tarafından
Esinle resim cekmek icin yazmissin da ben o resimleri wpta profil yapmayacaksam biriyl3 mutlulugumu paylasamayacaksam bu kuzenim bile olabilir ki evliyse esinin gorme ihtimali cok yuksek. Bu elbiseyi giymenin ne manasi var ki? Birde herkes mevlitte ortu takmak kapanmak ister senin isteğin bana cok sacma geldi ksuura bakma da. Içinde varsa açıl zaten ha kadınlar arasinda olmus başka yerde sonuc olarak acik bi elbise bu:)
(8,635 puan) tarafından
Çok farklı bir düşünce. Yani insan profil yapabileceği ya da insanların da rahatlıkla görebileceği tarzda mı giyinip foto çekilmeli doğru mu anladım?
0 oy
tarafından
Erkekler gelemiyecekse olur neden olmasin
tarafından
Erkek olmayacak sadece eşimle bir kaç fotoğraf çekeriz oda gider sonra
0 oy
(53,798 puan) tarafından
elbise cok hos giysen bisey olmazda gelenleri tembihle resim cekip  paylaşmasınlar
0 oy
(670 puan) tarafından
Tek kadınlar olacaksa olur 
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Elbise hoş da dini yorumu bilmiyorum 
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Çok güzel çok kibar. Ama foto filan çekilecek hep. O zaman ne olacak. 
tarafından
Yok canım benimle kimse çekmez zaten çekersem de masanın arkasında tülbent takarım
(9,076 puan) tarafından
O zaman olur bence. Çok güzel elbise. Bu mevlit örtüleri dr oluyo ya beyaz oyaları renkli kibar çok hoş olur
0 oy
(6,288 puan) tarafından
Kadınlar resim video çekip paylaşmayacak 

Ve kimseye izlettirmeyecekse olur 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Ayy temelli açılacaksin sandim =) kadınlar arasında birsey olmaz elbise de güzel renkli bir mevlut örtüsü örtersin, ama hiç paylaşım yapmayacak misin veya yapılmayacak mı o a dikkat ey 
tarafından
İşte fotoğraf çekerken masanin arkasına geçerim önünü ignelerin zaten normalde de beyaz tülbent takıyorum orda da takarım ve çekerim
(5,397 puan) tarafından
İyi cNim, gule gule kullan güzel elbise
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Mevlide uygun mu bilemedim, elbise hoş ama sizin tercihiniz  :)
0 oy
(2,618 puan) tarafından
İyide elbiseyi sonra napacaksın ki madem kapalısın
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Yani mutlu olacaksan yap ama ben kesinlikle kadınlad da olsa açamaz oldum, elbette samimi ailem, arkadaşlarım ayrı ama böyle komşular, neneler,  uzak yakın akraba kesinlikle yapamam rahat hissetmiyorum. 

Kadınlar arasında kınam oldu kaynanamın ısrarıyla ısrarıyla kafam açıktı hiiiç rahat edemedim yine olsa keinslikle tesettür
(5,123 puan) tarafından
Hem böyle güzel dualı bir olay kıyafet kesinlikle önemli olan şey değil.  Güzel bir niyetle evladın için yapılsın, dualar okunsun uzun mutlu ömru olsun inşallah
0 oy
tarafından
Tamam kadınlar arasında saçını açmak konusunda pek bişey diyemem ama mevlid olunca örtünmek lazım

Hani açık olanda o ara örtunur.
0 oy
(28 puan) tarafından
Elbise linki alabilirmiyim benim oglumunda mevludi varda tamda böyle birşey ariyordum 
tarafından
Dolaptan baktım bnde canım
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Bence çok güzel ama bu elbisenin göğüs dekoltesi çok gibi duruyor mevlutte hoş durmaz. Sadece dekolteyi biraz kapatsan çok güzel olur
0 oy
(127 puan) tarafından
Kimseye sorma kendi istediğini yap 
0 oy
(513 puan) tarafından
canim zaten kadinlar varmis hic sormana gerek bile yok giyin bence icinde kalmasin. nacizane onerim bunu giyin esinle foto cekmek icin demisin ya bununla resmini cekin.  ence bir de alternatif ikinci bir elbise giyin o da kapali olsun onunla da cekin.  kapali olani herkes gorebilir paylasim falan yaparsan veya cercevereye falan koyarsan hatira icin. ;)
0 oy
(457 puan) tarafından
Elbiseyi beğenmedim yani öyle açık giyinlcek kadar ahım şahım bir şey değil tesettüre uygun buna bin basan elbiseler var bide herkes fotoğraf çekmek ister sen hayır dersen de gebe çeken olur küsen olur fotoğraf çekilirken yazma takarım demişşsin ee nerde kaldı başını açma ta tak tada takma
0 oy
(5,420 puan) tarafından
Ne lüzumu varki güzelce ört basını cok saçma
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Mevlüt diyorsun açık elbise diyorsun? Eşinle foto çekinmek istiyorsan al elbiseyi kimse yokken giy çekin illa kendini birilerine gostermenmi lazım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 234 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,400 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,386 göst.
8 Ağustos 2022 Moda kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 632 göst.