0 oy
743 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (292 puan) tarafından
UMARIM HERSEY YOLUNDADIR HEPINIZ ICIN BACILARIM. 

BAZEN KALABALIKTA BILE YALNIZ KALABİLİYORUZ BIR NASILSIN'A HASRETIZ COGU ZAMAN GIDEREK YALNIZLASIYORUZ SANIRIM ....

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Berbat ve ötesi 
(292 puan) tarafından
KIYAMAM SANA RABBIM YARDIMCIN OLSUN POZITIF DUSUN HERSEY IYI OLACAK ,))
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Yorgun hayat ve hayat şartları geçim sıkıntısı yüzünden bu önümüzdeki iki üç ay batık durumdayiz diye moralimiz sıfır geçer bunlarda inşallah siz nasılsınız 
(292 puan) tarafından
Allah sağlığımızı elimizden almasın gerisi olur olur geçer inan samimi söylüyorum  hayat kısa her aniyla yasamayi bilmek lazım sanırım
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Tükenmiş hissediyorum hevessiz isteksiz istahsiz :) 
(292 puan) tarafından
Kıyamam sanırım seninkini bir tık daha fazla vahim :D çünkü herkes mutsuz ama iştahlı;)))((
(2,290 puan) tarafından
Ac ac geziyorum durmadan :)
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Ben kalabalıkta da yalnızım normalde de hep yalnızım eşim çok yoğun çalışıyor kızımla uğraşıyorum öyle ama sıkıldım bunaldım eşim çok yoğun tamam oda haklı yoruluyor bende bir pazar evde bizi dışarı çıkarsın diyorum yorgunum bugünde dinleneyim diyor kızımla tek ciksamda arkadaşım yok bir yere gideyim edeyim kilolarima takmış durumdayım yemek yapmaktan sıkıldım her gün aynı şeyler bakımı yapıyorum her türlü ama kilolarim canımı sıkıyor kendi ailem dalga geçiyor gorumcemler zayıf hep konuları benim kilom gerçekten bunaldım yıprandım artık eşim normalde ilgili bir eş içkisi kumarı yok bunada şükür galiba deprosyana girdim yada herkes birden üstüme geliyor hem kendim ailem kilo ver diye üstüme geliyor eltilerim ve gorumcemlerim yanımda bir şey demiyorlar ama eminim arkamdan çok kilo aldı falan diyorlardır şişman şakası. Falan yapıyorlar yani bu aralar çok üzgünüm canım ama dışardan bakan beni çok mutlu sanır 
(292 puan) tarafından
Sanırım duygusal olarak çok yipranmissin bacım fakat bunda çevrenin çok büyük etkisi olmuş. KENDIN için doğru olanı senden başka kimse daha iyi bilemez kimseyi umursama takma sana tavsiyem sana iyi gelmeyen insanları derhal çıkar hayatından nasıl değişiyosun göreceksin
(7,369 puan) tarafından
Aslında herkesi çıkardım kimseyle konuşmuyorum gitmiyorum tek başımayim sadece kızımla ilgileniyorum bakalım ne olacak tek destek olan eşim gerisi hep köstek
0 oy
tarafından
Yürekten cevap veriyorum yorgunnnnnn
(292 puan) tarafından
Beden yorgunluğu geçiyor da beyin yorgunluğu hep kalıcı bacım
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Allaha çok şükür bugün iyiyim. İki gündür tansiyonla uğraşıyorum 8 e 5 geziyorum perişan olmuştum. Su an toparladı 9 6 oldu o bile iyi hissettirdi. Lojmanda oturuyorum çevrem bol yalnızlık çekmiyorum çok şükür 
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Iyi miyim değil miyim bende bilmiyorum 

2.3 gün yüzümüz gülüyor hemen ardına bir sıkıntı başlıyor 

Düne kadar gayet keyifli mutluyken dün akşamdan beri ablamın ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kaldık 

Allah beterinden korusun ne diyelim 
(292 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun umarım hersey en kısa zaman da yoluna girer Allah sifasini versin inşallah;(
(12,964 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim canım
0 oy
(14,500 puan) tarafından
Kaynanama inmiştım erken kalktın diye aldı bebişi 3 saat uyumuşum anadan doğmuş gıbıyım jsjkfhlöcvnl
(292 puan) tarafından
Ne kaynanalar var beee maşallah;)))  uyku yarasin bu arada ohhh iyi olmuş,)
(14,500 puan) tarafından
Valla benimkisi kırmızı kitaba girenlerden jsfgklmbv
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Hiç iyi değilim, 6 haftalık hamileyim ve düşük riskim var kanamam var 
0 oy
(4,727 puan) tarafından

BERBAT..

Kirada oturuyorduk ev sahibi satacakmış evi bizde çıktık ama ev bulamadık 2 haftadır köyde kaynana gilde kalıyoruz çok bunaldım yoruldum tükendim hizmetçi gibi oldum zaten 33 haftalık hamileyim onun ağrısı sızısı bir yandan :'(

0 oy
(590 puan) tarafından
b*k gibi koronamiyim gripmiyim belli degil atesliyim yatiyorum bide bebek bakiyorum o da huysuz elimi kaldircak halim yok

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 84 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Asabii (816 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 516 göst.
8 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,262 göst.
29 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 390 göst.
3 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Kertebilenkele (1,372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,375 soru

24,098,142 cevap

332,221 kullanıcı

...