Kızlar kuzenimin düğünü var bu ay. Ben de elbise bakıyorum gardroptan bir elbise buldum sonunda düğüne çok az kaldı hoşuma gitti aldım. İp askılı elbise. İp askılı giymek istemezdim ama sorun değil başka bulamadım çünkü son anlar. Eşim de bir şey demez. Kuzenlerim falan aylar onceden elbiseler aldılar hepsi aciktir. Tasarım elbiseler falan aldılar böyle tek omuz falan. ip askili giyenler var günlük hayatta bile. Neyse anneme gösterdim o ne ip askılı diyo kollarına birbsey taktir oooo falan diyo. Ben de dedim ki amaaannn anne ne olcak millet neler aldı görmüyor musun dedim kuzenlerim için. Herkes şıkır şıkır giyinip keyfine bakiyo dedim. Nuh diyo peygamber demiyo. Hayır hayır hayır sen kendine bakacaksın diyor. Kabullenmiyo. Dedim ki böyle diye diye ezik ezik giyindim yıllarca herkes neler giydi ben hep aynı model orası burası kapalı olsun diye. Hayır hayır öyle olmalı diyo. Ben zaten çok açık giyinen biri değilim kızlar ama annem babam o kadar baskı uyguladı ki bana ben küçükken o kadar heves ederdim ki ip askılı giyeyim diye 10 yaşlarında falan. Asla almaxlardi arkadaşlarım hep giyerdi hep içimde uktedir. Şimdi hala o baskıyı devam ettirmek istiyor aslında beni sinir eden şey bu...