0 oy
1,011 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,349 puan) tarafından
Kızlar kuzenimin düğünü var bu ay. Ben de elbise bakıyorum gardroptan bir elbise buldum sonunda düğüne çok az kaldı hoşuma gitti aldım. İp askılı elbise. İp askılı giymek istemezdim ama sorun değil başka bulamadım çünkü son anlar. Eşim de bir şey demez. Kuzenlerim falan aylar onceden elbiseler aldılar hepsi aciktir. Tasarım elbiseler falan aldılar böyle tek omuz falan. ip askili giyenler var günlük hayatta bile. Neyse anneme gösterdim o ne ip askılı diyo kollarına birbsey taktir oooo falan diyo. Ben de dedim ki amaaannn anne ne olcak millet neler aldı görmüyor musun dedim kuzenlerim için. Herkes şıkır şıkır giyinip keyfine bakiyo dedim. Nuh diyo peygamber demiyo. Hayır hayır hayır sen kendine bakacaksın diyor. Kabullenmiyo. Dedim ki böyle diye diye ezik ezik giyindim yıllarca herkes neler giydi ben hep aynı model orası burası kapalı olsun diye. Hayır hayır öyle olmalı diyo. Ben zaten çok açık giyinen biri değilim kızlar ama annem babam o kadar baskı uyguladı ki bana ben küçükken o kadar heves ederdim ki ip askılı giyeyim diye 10 yaşlarında falan. Asla almaxlardi arkadaşlarım hep giyerdi hep içimde uktedir. Şimdi hala o baskıyı devam ettirmek istiyor aslında beni sinir eden şey bu...

28 Cevaplar

0 oy
(748 puan) tarafından
Senin kapalı kıyafeti ezik olarak görmen zihniyetinin ezikliği.....
(1,349 puan) tarafından
Arkadaşım ona mı takildin gerçekten açıklayım kapalı giyinene ezik demedim annem de kapalı. Hep aynı model baktım kapalı olsun diye hep aynı tarz giydim ona eziklik dedim
(748 puan) tarafından
Evet arkadasım ona takıldım.ziraa annenin senin icin söylediklerinde bir sakinca bulamadım...vede acıklıgı şıkır şıkır belleyip kapalılıgı ose eziklik olarak  yazıya vuran sen beni rahatsız ettin
-Reklam-
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Aman bende evlendim kisa elbise giyeyim oran gözükür buran gözükür takmam ben pek esim kızmaz bek acik giyinmeme cokta acik giyinmem zaten bikirim.ne giycegimi esin izin veriyosa giy annene neden soruyosun ki
(1,349 puan) tarafından
Aynen öyle eşim karışmaz eşim de bilir nasıl giyeceğimi çünkü sormadım gosterdm cnm o da öyle yorum yaptı
(1,916 puan) tarafından
Bosver sen kendini nasil begeniyosan rahat ediyosan onu giy
0 oy
(54,138 puan) tarafından
annen kötü bisey dememiste esim izin veriyor de kes at
0 oy
(805 puan) tarafından
Kanser oldum yorumları okurken yarıda bıraktım. Aynı durumu bende yaşadım mesela kuzenlerim düğünü olurdu elbise alamazlardi onun bunun elbisesini giyerdim yok kısa yok kolu açık vs. Hiç unutmam bir bayramda kendime tsort almak istedim çocuğum daha adet bile olmadım yok göğüsleri açık dedi açık bile değildi yani sadece geniş kesimdi. Adet dahi olmamisim. Ve ne zaman kendimi o evden kurtardım istediğim herşeyi giydim giyiyorum da acıkmış kapaliymis banane. Herkes kendi çöpünü temizlesin. Ve asla başkasını dinleme kendini dinle. Yaşın kaç olmuş sen artık yuvanı kurmuşsun sana izin veren kocan annen değil onunla yaşamıyorsun. Senin soyadın bile değişti yattigin yaşadığın ev bile değişti. Eğer onun dediğini yaparsan senin hayatına hep karışır kocanın evet dediğini o hayır der hep içinde ömür boyu ukte kalır. Yaşamış biri olarak tavsiyem bu. 
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Off çok yanlış yere yazmışsın :) şimdi dicekler açık saçık giyinmenin ne manası var vırt zırt.. Sen ne istiyosan onu giy kime ne 
0 oy
(388 puan) tarafından
İp askılı giyemiceksin diye anacığın doğruya yönlendiriyor diye sinirleniyorsun? Ne yiyip içiyorsunuz siz akşama kadar? 
0 oy
tarafından
Annemizin huyunu biliyorsanız elbiseyi göstermeyecektiniz. Düğünde gorseydi. 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Kaç yaşına gelmişsin daha fazla taviz verme bence artık ne yapiyim söylemedim dinlemediler der 
(1,349 puan) tarafından
Yok cnm aldım elbiseyi zaten. Ama annemin destek olmamasına üzüldüm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 540 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 742 göst.
4 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 416 göst.
+1 oy