+2 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (1,193 puan) tarafından
15 aylik benimki bugün 2 tane yedi 1 cay kasigi kadar labne tedi bide 1 yumurtanin beyazini yedi kahvaltida sizinkiler ne kadar ve ne yiyor

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç yemedi şimdiye kadar 16 aylık olmak üzere 
(1,193 puan) tarafından
bnimki 10 aydan beridir ara ara yaparim cok sever aksama kadar ne zman versem yer
tarafından
İyi ne guzl canım
(1,193 puan) tarafından
asagiya tarif yazdim canim istersen bi yap dene belki sever seninki de yer
tarafından
Tamam canım deniyim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 tane yumurta bir kucuk dilim beyaz peynir cok az ekmek yiyor sadece genelde bu kadar az yiyo kahvalti ogununu ne yaptiysam yeemdi pankek yaparsam en fazla iki tane yer 
(1,193 puan) tarafından
yumurtayi nasil yediriyirsun canim sarisi gelince yiyor mu benimkin8n bogazina yaoisiyor beyazini elimle koparip veirirm onu sever
tarafından
Normal haşlayip kucuk kucuk dilimliyorum canim beyaziyla birlikte veriyorum o sekilde yiyo su iciyo tabi her dilimden sonra :)
(1,193 puan) tarafından
:) bnde oyle yapiyorum canim biraz sarisi fazla olsa hemn agzindan cikariyor bnde verebildigimi veriyorum kalan sarisini labneyle karistirip veriyorum artik
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Bn hiç yapmadım acaba sürekli yaptığınız ve güzel tutan lezzetli pankekse tarifini alabilir miyim belki benim çocuklarda sever bn sadece onlara değişiklik olarak börek tadında krep yaparım arada
(1,193 puan) tarafından
rica ederim canim ne demek
(1,193 puan) tarafından
he bu arada her zman koymuyorum pekmezi canim pekmez koyunca biraz rengi koyu oluyor yanik gibi haberin olsun yandi sanma diye soyleyim dedim
(1,467 puan) tarafından
Tamam cnm aklımda bulunsun denerim ikisini de en çok hangisini severse ondan yaparım çoğunluklâ
(1,193 puan) tarafından
tamm canim afiyet olsun minige
(1,467 puan) tarafından
Allah razı olsun tekrardan kuzum
0 oy
(449 puan) tarafından
2 yumurtadan omlet yaptim ne süt  icti ne peynir yedi armut diye agladi , armut yedi  birde omleti
(1,193 puan) tarafından
bnimki omlet pek yemiyor ya elimle verdigim seyleri seviyor genelde omlet yapacaksam icine ekmek koyuyorum elimle yediriyorum
(449 puan) tarafından
Olsun yesinler  de

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 305 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Cansuu (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 782 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 280 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,695 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,242 soru

24,180,718 cevap

336,315 kullanıcı

...