0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biz kavasaki hastalıgı geçiren varmı calpol veriliyor mu biliyor musunuz 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kavasaki hastalığı Neki canım
tarafından
Kalp damarlarında genişleme falan oluyor canım bu aralar genelde çoçuk lar da görülüyor 5 gün ve daha fazla süren ateş  öksürük halsizlik vücütta döküntü gözlerde kızarma el ayak soyulması bebegim geçirdiği için biliyorum doktorlar da zor teşhis koyuyor 10 gün geçmedi oglumun ateşi hastanede yatmamıza ragmenn en son kardiyoloji ye götürdüler o kavazaki dedi iving diye serum taktılar hemen düştü sonra ateşi şu an iyi atlatdık ama ilerlerse kalbe sıkıntı veriyor muş bu hastalık memelekete geldim oglum hastalandı ateş öksürük var acaba hastalık gene mi başlıyor diye endişe ettim acile götürdüm bogaz enfeksiyonu dediler şükür şuan iyi aman kimsenin bebegi hasta olmasın ya rabbim herkese şifa versin
tarafından
Aminnn inşallah canım çok şükür genel durumu iyiyse enfeksiyon bazı değerlerin düşüklüğü her çocukta olabiliyor insallah tekrar etmez bir daha Rabbım esirgesin upuzun tertemiz sağlıklı Bi ömrü olsun insallah
-Reklam-
0 oy
(3,415 puan) tarafından
Arkadaşımın çocuğu geçirmişti yoğun bkımda tedavi görmüştü. Calpolu bilmem o yüzden 
tarafından
Benşm oglum da geçirdi çok şükür atlattık ama teşhisi koyamadılar  10 gğndğr hastalıgı bulamadılar  10 gün ateşi düşmedi bebegin artık kardiyoloji ye götürdüler enn son o kavazaki dedi iving diye serum taktı sonra düştü ateşi  doktorlar da hemen bilemiyor hastalıgı rabbim herkse şifa versin inşallah
(634 puan) tarafından
Benm oglum geçen sene aniden ateşlendi ateşi kırka vuruyordu dirençli ateş ve asla düşünüyordu ateşi tehşis koyamadilar meğerse koronadan dolayı olmuş çoklu organ tutulumuna sebep oluyor mis c ve kavasaki hastalığı birebir aynı

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 417 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 478 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (2,932 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,552 soru

24,073,701 cevap

330,814 kullanıcı

...