Dün eşim ben oğlum oturuyoruz salonda. Oğlum (12 ay) çömeldi dizlerinin üstüne bizde tvye bakıyorduk. Birden bir pırt sesi geldi ama öyle böyle değil ahahahaha eşimle birbirimize baktık güldük yine başladı dedik demez olaydık.
Bacılar bi baktım paçasından akıyor ahahahaha. Şok olmuş oda bizde şok olduk direk banyoya
Sizde var mı böyle pırtlı hikaye ahaha
Hahaha dünde aynısı biz olduk eşimle ıslak mendil aklamaz bu kızı dedim kucakla duşa sokayım dedim
Kızım daha ıkı aylık falan gaz masajı yapıyorum ben ondan sonra rahatlayıp kakasını yapıyor .birgün yıne masajını yaptım çocuğun bekledım bekledım yapmadı ben de alt değiştirme masasına yatırdım çiş yapmış bari bezini değistıreyım dedım bezi açtım bacaklarını kaldırmamla gazlı kakası üstüme başıma elime yüzüme her yerime attırdı . Yemin ederim gazla birlikte öyle tazzikli geldi ki 1 metre öteye attırdı sıpa ve bunu bana 2 defa yaptı
Yaaa benimkide yolda gaz çıkardı kucagimdaydi önümüzden de 25 30 yaşlarında bir çocuk gidiyo.cocgum dedi ki bağırarak anne abi osuydu dedi çocuk bize baktı
1,474,793 soru
24,144,920 cevap
334,628 kullanıcı