+1 oy
516 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (952 puan) tarafından

Dün eşim ben oğlum oturuyoruz salonda. Oğlum (12 ay) çömeldi dizlerinin üstüne bizde tvye bakıyorduk. Birden bir pırt sesi geldi:D ama öyle böyle değil ahahahaha eşimle birbirimize baktık güldük yine başladı dedik demez olaydık.

Bacılar bi baktım paçasından akıyor ahahahaha. Şok olmuş oda bizde şok olduk direk banyoya:D:D

Sizde var mı böyle pırtlı hikaye ahaha

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana bu tarz seyler komik gelmiuyor .d nedense
(952 puan) tarafından
Aman ne kavga ediyonuz kız gülmeyen gülmesin gülenler bizimdir
tarafından
Kendini hicbiryerde ispatlayamamış kişiler böyle başkalarını merdiven olarak kullanıp kendini önemsetmeye çalışır,Bi sonuç alamayınca naiflikten Bi anda uzaklaşıp gerçek yüzünü göstermeye çalışır. İyi olmuş kadın sana o zemini hazırlamamiş fasulye
tarafından
Ay gitde edebiyat ogretmeni ol boş yapma ne sacmalion bunla yaptigim yorumun ne alakasi var ya guluyorum iste senin gibilere bi git isine .d
(2,518 puan) tarafından
Ayazk ... Eee ama yani konuyu nereye götürdün bak sen güldürdün işte:)
tarafından
Çok gülmeyin Allah muhafaza
-Reklam-
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Sorma kızım daha kırklıydı altını açmıştım kilosunu merak ettim kucağıma alıp tartıya çıkayım dedim kucağıma almamla sıvı kakayı üstüme yerlere boca etti senmisin kilo derdine düşen dedim(◔‿◔)
(952 puan) tarafından
Benimkide annemin üstüne yaptı benim ustume halıya ilk zamanlar fenaydı ahaha
(7,808 puan) tarafından
Evet yaa anne sütü kakası su gibi oluyor ve dehşet kokuyor (◔‿◔)
(952 puan) tarafından
1 yaş kakaları daha kotü
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Sabaha karsi ortamiza aliyorum kizimi bir gun yine aldim uyandik yatakta oynuyor cocuk elimi bi attim yatak su icinde bakmaz olaydim beline kadar kaka yapmis yatak kaka icinde unutamiyorum o günü:))
(952 puan) tarafından
Ayy :Ddd
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Dur ben kendimi anlatayım rezil etcem kendimi ama olsundu =D taaa o zamanlar evliyim. Oglana hamileyim. Babalar günü geliyordu. Eski esimle hediye bakıyoruz  telefondan. Anam nasıl ıcım burudu nasıl gazım geldi. Neyse o kalktı yattı.baktım horlama sesi geliyor. Desim biraz salayım. Salmamla kacırmaya baslamam bir oldu.yapıyorum ve tutamıyorum. Zor temizlendim. Birde halılara koltıga filan helmişmi diye 1 saat baktım =D
tarafından
Hahahaha Allah seni iyi güldüm :)
(952 puan) tarafından
Ahahaha allah seni kız. Hamileyken ben hep bundan korkup pırtımı koştum tuvalete biliyor musun  ahahaha
(7,035 puan) tarafından
Ahahhaha Allah seni kiz ama senin şu yelenme hikayelerini hala unutmadım yelenen gelin :D
(12,026 puan) tarafından
Bacım töt benim yellenirim =D yanbu basıma zaten gelenler. Ben bu konudan cok utanıyorum ya basıma geliyor
0 oy
(512 puan) tarafından
Var evet. Oğlum (9 aylık) yurutece koydum kendimde yemek falan yapıyorum. Hiç sesi çıkmadı bir baktım ki bütün ev yerler halılar kaka :D yapmış dişten dolayı ishaldi galiba yavrum bezinden yurutece yurutecte yere bide üstünden geçip yurtecle bütün evi dolaşmış ağlaya ağlaya evi temizlenistim
(952 puan) tarafından
Ayy kokusu burnuma geldi şuan ahahah
(512 puan) tarafından
Hahahaha
0 oy
tarafından

Hahaha dünde aynısı biz olduk eşimle ıslak mendil aklamaz bu kızı dedim kucakla duşa sokayım dedim:D

(952 puan) tarafından
:D:D bizimde aynı
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Ay hiç sevmiom ben oğlum da bu aralar yapıyor sonra pırt diyo dedesi falan da gülünce birkaç kez yapmaya başladı alışkanlık edecek sonra:(
(952 puan) tarafından
Boşver niye dert ediyorsun çocuk bu demekki gazı var ahaha
(9,679 puan) tarafından
Ya çocuk ama başkalarının yabancıların yanında hoş olmuyor
(952 puan) tarafından
Ne bilsin:)
0 oy
(1,753 puan) tarafından

Kızım daha ıkı aylık falan gaz masajı yapıyorum ben ondan sonra rahatlayıp kakasını yapıyor .birgün yıne masajını yaptım çocuğun bekledım bekledım yapmadı ben de alt değiştirme masasına yatırdım çiş yapmış bari bezini değistıreyım dedım bezi açtım bacaklarını kaldırmamla gazlı kakası üstüme başıma elime yüzüme her yerime attırdı . Yemin ederim gazla birlikte öyle tazzikli geldi ki 1 metre öteye attırdı sıpa ve bunu bana 2 defa yaptı :)

(952 puan) tarafından
Benimkide yaptı bunu. Hele ayaklarını karnına katlayınca o gazla bezden bile taşıyor
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ula bezden taşacak kadar ne yedi bu bebe 
(952 puan) tarafından
Kilot bez giyiyor bezi kaymış:D
0 oy
tarafından

Yaaa benimkide yolda gaz çıkardı kucagimdaydi önümüzden de 25 30 yaşlarında bir çocuk gidiyo.cocgum dedi ki bağırarak anne abi osuydu dedi çocuk bize baktı :D

(952 puan) tarafından
Ahahaha
0 oy
(24,119 puan) tarafından
Daha bugün banyoda poposunu yıkıyorum baya batırmış kendini önden su sesi algıladım çok döktüm önden akıyor sandım meğer oğlum önden üstüme isiyormuş aşağıda da kirli sepeti var hem üstüme hem kirli sepetine bir güzel işedi :))
(952 puan) tarafından
Kakadan iyidir bacım ahaha
(24,119 puan) tarafından
Kakayi yeni doganda yaptı altını tam açarken ordan çıkışını çaresizce izledim elime üstüme akmasinin sıcaklığını tenimde hissettim artık hiç bir şey kötü gelmiyor :))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 249 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 272 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 4126 (1,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,697 soru

24,143,366 cevap

334,576 kullanıcı

...