0 oy
186 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında herkes nasıl konuşuyor nazar olur bu çocuğa dedi durdu çok güzel çok şöyle böyle derken bı anda çocuk kekelemeye başladı giderek çoğaldı çok korkuyorum kalıcı olacak diye memleketdeyim evime gidince bı doktora goturucem ama sizlerin başına gelen varmı lütfen yardımcı olun 

5 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bilgim yok bu konuda. Nazar değdiğini düşünüyorsan Kalem suresi 51-52. Ayetleri oku. Suya okuyup üfleyipi çirebilirsin. Geçmiş olsun 
(37 puan) tarafından
Okuyorum çok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Canım doktora değil direk hocaya götür bnm kızda öyle olmuştu bisiden korkmuştu o şakır şakır şarkı söyleyen çocuk baba derken bile eziyet çekiyordu burda abla okudu dua yazdı bı haftaya geçti şükür korkmuş birde çok nazar varmış nazar ve korku yaparmış 
(37 puan) tarafından
Götürdük 2 hocaya okuyorum sürekli siz nerdesiniz
(4,584 puan) tarafından
Bursa canim
(778 puan) tarafından

Hangi dua acaba bana da atarmisin ? 

0 oy
tarafından
Konuşma terapistine götürün düzeliyor. Altında bir travma yoksa beyinlerinin düşünme hızıyla konuşma hızı birbirini yakalayamadığı zaman olabiliyor.
(37 puan) tarafından
Evet goturucem inşallah düzelir teşekkür ederim
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Benim yeğenimde de öyle olmuştu canım. Bian da başladı. Bişey den mi korktu acaba. Doktora götürmüşler miydi hatırlamıyorum 4 yıl önce falandı. Bi hocaya şeker okutup o şekeri yedirdiler çocuğa sonra hemen düzeldi. Nazardan diyorsan sende bi okut. Yada kendin falan oku suyuna şekerine yedir. Geçmezse Evine gidince de doktora götürürsün. 
(37 puan) tarafından
Bizde suyuna okuttuk hergun okuyorum çok teşekkür ederim inşallah bizimkide gecer
0 oy
(387 puan) tarafından
Oglun nedense korukmus dokdora gotur

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 178 göst.
19 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde biri_iste (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 266 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ocakk (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.