Bugün küçük teyzemgile gittik evleneli 2 yıl oldu hep gidelim dedik ama korona, hamileliğim, doğum vs derken ne biz ne onlar uygun olmadık hiç. Eniştem ağır korona geçirdi, annesi babası vefat etti, teyzem ameliyat oldu vs. En son bana bebeklerimden dolayı yardıma geldi kaldı artık kesin gidelim ayıp oldu dedik eşim ciddi anlamda gururlu ve çok ince düşünen biri. Gittiğimizde eşintem hoşgeldin demedi teyzem hoşgeldin desene dedi önce cocuklar diue cocukları sevdi eşim 37 yasında bi adam kendi 24 yasındaki ogluyla konustu eşimle konusmadı hiç. Eşim aslında önce gelicektik bas sağlığı için ama durumlar malum enişte dedi cevap vermedi kuzenim baba sana diyor dedi dinliyorum dinliyorum diyip çocukları sevmeye döndü geri. Eşim çok bozuldu bir daha gitmem ben bir kere üstüme düştü, senin hatrın, teyzenin hatrı diye gittim ama resmen çocuk muamelesi gördüm, çocuk olarak görmediyse asam olarka görmedi o zaöan bi yüzüme dönüp işler nasıl naptın ettin diye konusmadı. Dedi. Bende çok bozuldum siz olsanız bir daha eşinizi götürmek için ikna eder misiniz bayram da vs?