0 oy
644 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (960 puan) tarafından
Bugün küçük teyzemgile gittik evleneli 2 yıl oldu hep gidelim dedik ama korona, hamileliğim, doğum vs derken ne biz ne onlar uygun olmadık hiç. Eniştem ağır korona geçirdi, annesi babası vefat etti, teyzem ameliyat oldu vs. En son bana bebeklerimden dolayı yardıma geldi kaldı artık kesin gidelim ayıp oldu dedik eşim ciddi anlamda gururlu ve çok ince düşünen biri. Gittiğimizde eşintem hoşgeldin demedi teyzem hoşgeldin desene dedi önce cocuklar diue cocukları sevdi eşim 37 yasında bi adam kendi 24 yasındaki ogluyla konustu eşimle konusmadı hiç. Eşim aslında önce gelicektik bas sağlığı için ama durumlar malum enişte dedi cevap vermedi kuzenim baba sana diyor dedi dinliyorum dinliyorum diyip çocukları sevmeye döndü geri. Eşim çok bozuldu bir daha gitmem ben bir kere üstüme düştü, senin hatrın, teyzenin hatrı diye gittim ama resmen çocuk muamelesi gördüm, çocuk olarak görmediyse asam olarka görmedi o zaöan bi yüzüme dönüp işler nasıl naptın ettin diye konusmadı. Dedi. Bende çok bozuldum siz olsanız bir daha eşinizi götürmek için ikna eder misiniz bayram da vs? 

15 Cevaplar

0 oy
(14,194 puan) tarafından
İkna etmeye çalışsam da boş çünkü eşim kesinlikle gitmez. Eşimin öyle muamele gördüğü yere gitmesini bende istemem zaten.
(960 puan) tarafından
Ben de istemiyorum çok rahatsız oldum ama bizim aile herşeyi dert eden bir aile bu beni çok geriyor
(14,194 puan) tarafından
Eşimin adam yerine koyulmadigi dikkate alınmadığı bir yerde eşimin işi yok. Teyzemin kocası benim eşimden değerli değil kim alınıyorsa alınsın diyip cekilcen. Asıl onlar dert etsinler kendilerine. Sana aynısı yapılsa ne hissedersin? Ne kadar küçük düşürücü bir şey
(960 puan) tarafından
E tabi ki eşimin halasıgil dayısıgil çok değer verirler bana bugğn aynısı eşime karsı gçrmeyi ummustum
(2,216 puan) tarafından
Ailen her şeyi dert ediyorsa teyzenin kocasının senin eşine yaptığını dert etsinler bence boş ver
(53,896 puan) tarafından
esinjn arkasinda durman lazim ailen herşeye laf ediyosa bununda yanlis birşey oldugunu bilmeleri gerekir. kuste olsa evine gelmis insana yokmus gibi davranılmaz ki
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Ya her ne olursa olsun evine gelen insana yapilmaz ki esime yapilsa esim gitmek istemez ben bile gitmek istemem yani
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Neden eşimi ezdireyim ki ikna etmekle uğraşayım benim  akrabamdır teyzemle vs görüşürüm ama eşimin bir zorunluluğu yok o yüzden hiç  üstüne gitmem 
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Enişten kusmekte haklı olabilir ama evine düşman da gelse bir selam verilir yani o kadar da değil 
0 oy
tarafından
Ben bile gitmem eşime saygisi olmayanın evine 
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Vallahi beni ikna etmeye çalışmam çünkü eşin haklı eşime yapılan saygısızlığı kendime yapılmış sayarım ben de tavır koyarım
0 oy
tarafından
Esin haklı. İkna etmem. Ailen çok kafayı takiyorsa da eşinin gördüğü muameleyi anlatacaksın.
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Eşimi adam yerine koymayan birinin evine neden gitmek için ikna ediyim
0 oy
tarafından
Ama cidden ayıp olmuş yani ben olsam bidaha jiç gidelim demem 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Adam korona olduğunda geçmiş olsun aramasi 

anası babası vefat ettiğinde baş sağlığı için iletişime geçtiniz mi bunlar onemli detaylar çünkü doğumdan sonrada yine teyzeniz yardıma gelmis enişteniz göndermiş bunlar olmadıysa enişteniz haklı olabilir 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
O şekilde bir durum olduysa gerek varmı daha sen olsan bozulmaz misin 
0 oy
tarafından
Eşimi bırak ben gıtmem kı oyle bısey olsa ve oyle tavır yapıldığı anda bız kalkalım der esımı alır gelırım evıme yani afedersın itin hayrı yoksa sahıbının var derler orda senın hayrına oyle asla davranması gerekirdi kocaman adam ya  ayıp bısey evıne gelen mısafıre 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ben gitmem eşime sormam bile 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Kimse kusura bakmasın eşimi de o duruma düşürmem bidaha ikna etmek deil lafını yapmazdım. Ama teyzene güzel bir dille anlatabilirsin belki o eniştenle konuşup arayı bulabilir. Onlar gelsn eşin bişey yk gibi davransın enştende hatasını telafi etsin 
0 oy
(53,896 puan) tarafından
esin hakli insan yerine koyulmamis niye gitsin bi daha

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 248 göst.
0 oy
7 cevap 313 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 599 göst.
1 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu