0 oy
5,027 göst.
Diğer kategorisinde (7,827 puan) tarafından
Bu calpolun kapağını böyle yapanın Allah belasını versin çıldırıcam ya çocuk bas bas bağırıyo kapak inat etti açılmıyor bastırarak çeviriyorum nafile sistemi mi bozuk anlamadım zaten hangi zihniyet ateş düşürücüyü böyle yapar ki bi anne panik anında zaten açamaz kapağı delirdim ya kapağı böyle olmayan calpol yok mu ?

12 Cevaplar

0 oy
(7,590 puan) tarafından
Kız bastıra bastira çevirerek açacan onu bendeki de arada tutukluk yapıyo resmn 
(7,827 puan) tarafından
Biliorum canım ama yk bu şişe açılmıyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk kilidi alt üstünde açamasın diye sakince bas çevir hemen açılıyor şişenin ağzında lastik yerinde ilaç lekesi kaldıysa yapışır kapağa ondanda açılmaz
(7,827 puan) tarafından
Biliorum canım ama yk bu şişe açılmıyo ilaç kalıntısıda yok
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Guvenlik onlemli cocuk ilaclarinin kapaklari genelde bu sekilde canim. Tamam telaslisin ama bela okuma Allah korusun.. bizim guvenligimiz icin yapilan seyler. Guzelce bastir once sonra cevir bazen sikisiyor
(7,827 puan) tarafından
Biliorum canım açmayıda biliyoruö ama yk bu şişe açılmıyo özellikşe calpol açmada büyük sorum yaşıyorum diğer çocuk kilitli kapaklar böyle problemli değiş
0 oy
(5,198 puan) tarafından
O çocuk kilidi bastırarak döndür
(7,827 puan) tarafından
Biliorum canım nasıl açılır biliyorum ama yk bu şişe açılmıyo
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Canim bende ilk zamanlar panik oldum zamanlarda çok sert açıyordum kapağı , sonra bir ara açılmadı kırdım kapağı kestim baktım dişlisi kırılmış sendede öyle olmuştur bir kasik aldım çöpe attım sende öyle yap çok zordaysan
(7,827 puan) tarafından
Kapakta sorun var kesin çünkü başla çocuk kilidi olan şeylerde sorun yaşamıyorum ama bu calpol deli edecek beni
0 oy
(30,109 puan) tarafından

Güvenlik için yapılmış gayet doğru birşey bela okuma sakince kapagin üstünü yıka ve bastırarak aç 

(7,827 puan) tarafından
Canım kapak nasıl açılır biliyorum hayatımda ilk kez görmedim ama yok bunda sorun var olmuyo diş mi atladı nolduysa olmuş
(30,109 puan) tarafından
Olabilir evet bıçakla açmayı dene
(7,827 puan) tarafından
Üstünden deldim artık canım sağolasın ♥️
0 oy
tarafından
Benim yeni aldığımda öyle çıktı eski kapağı taktım bende açamıyorum o doneni 
(7,827 puan) tarafından
Birde hata var sanırım diş atlıyo mu dişi mi sıkıltı anlamadım hani ilk kez çocuk kilidi görmedim ki temizlik ürünlerinde de vr ama yk bu şurup açılmıyo
0 oy
tarafından
Bizim calpol normal kapak 
(7,827 puan) tarafından
Kız nerden aldın çıldırıverecem basılı tutarak çeviriyorum yok olmuyo geçen seferki bu kdr deli etmemişti ama bu şişe açılmıyor
tarafından
Eczaneden :)
(7,827 puan) tarafından
Alırken sormak lazım en iyisi
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ya yeni şişeleri daha berbat yapmışlar geçen elim kızardı artık bastırıp deniyorum yok boşa dönüyor resmen. Eşime açtırdım ettim bı kaç. Sonra alıştım ama bnce kaparlarda sıkıntı var
(7,827 puan) tarafından
Yaa dimi yok olmuyo problem olduğu keesin
(6,848 puan) tarafından
Evet cnm kesinlikle
0 oy
(23,451 puan) tarafından
Takiliyor diye düşünürken normalde çocuk kilidini bastırınca açılması lazım geçen ben de yarım saat uğraştım üstüne kapak yanlış yerden açıldı ilaca ulaşmam baya zaman aldı 
(7,827 puan) tarafından
Bir sorun olduğu kesin ya
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Aaayyyyyyy iç sesim yemin ederim deli oluyorum yere vurup kirasimmm varr
(7,827 puan) tarafından
Ay yanlız olmadığımı gördüm yaaa
0 oy
(1 puan) tarafından
Bu durumu yaşayan annelere çözüm önerisi şişeyi ters çevirin beyaz kapağı keskin bıcakla kesin ucundan üste doğru ve çıkarın. Altında şeffaf bir kapak var çocuk kilidini sağlayan kapak o sıkışmış oluyor dişinizle yada pense gibi birşeyle sıkışan kapağı açın ve kullanın. Az önce denedim çok şükür açtık yoksa daha 1 çay kaşığı kullanılmış haldeyken çöp olacaktı
(7,827 puan) tarafından
Yeni şişe aldım canımbu sorunu yaşamadım sorun o şişedeymişti ama öneri için teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 79 göst.
+1 oy
5 cevap 165 göst.
17 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ftm1907 (623 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 418 göst.
0 oy
11 cevap 430 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,813 soru

24,077,614 cevap

331,027 kullanıcı

...