0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar 15 aylik oğlumun yuzunde ve kolunda bunlardan var. Ucu cikmis sivilce gibi annecim aciyormu diyorum yok diyo ama bilmiyorum yani heralde acisa tepki verirdi dokunduğumda falan. 

Tatilden geldikten sonra oldu acaba orda sivri sinek isirip yumurtami birakti diye içim içime yiyo 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
15 aylık çocuk aciyormu deyince nasıl yok diyorki.  Kızımda 15 aylık hiç anlamaz öyle şeylerden 

Sanki sinek isirmus gibi
tarafından
Çocuklar kiyaslanmaz canım ama maşallah benim oğlum gayet dilli düdük

Yukardada yazmislar gotürcem doktara bi
(7,593 puan) tarafından
Kız seninki yine 15 aylık benim oğlan 22 aylık boyuna anne diyo sadece korkmaya başladım inşallah dili çözülür bir an önce :D
tarafından
Kizlar bol bol kitap okuyun ve asla televizyon tablet telefon vermeyin ben 6.ayindan belli kitap okuyorum,bol bol konuşuyorum sürekli iletişim halindeyim. Erken konuşmasini ve ayliklarindan daha iyi kelime darağacina sahip olmasini buna bağliyorum bide bol bol mimimlerinizi konusturarak iletişim kurun pedagog söylemişti gecen gün :)

Benim oğlanda 15 aylik ama 6 tane dişi var catal kasik henuz tutamiyo ters tutuyo yani her cocuk bir değil
(7,593 puan) tarafından
Kız benimki kitap okutmaz alır yırtar anamm:) konuşmayı bizde yapıyoruz etkinlik yapiyoruz ama dikkatini bize çok vermiyo bende 2 ayrı pskiyatriye göstermiştim oğlumu kitaplar verdiydi bize onları da uyguluyoruz elimizden geldiğince ama çok tınlamıyo bizi inşallah düzelir
tarafından
Düzelir kuşum düzelir benim en ufak kardesim 4 yasinda konusmustu tam anlamiyla :D ve bir daha asla susmadi motoru hiç soğmuyo :D
(7,593 puan) tarafından
Kız 4 yaşa kadar konuşmazsa kafayı yerim bacım sen ne diyon:D
tarafından
İşte annemde yedi aldik taaa almanyaya goturduler cocuğu doktora. Doktor k.iciyla gülmüş anneme :D
(7,593 puan) tarafından
Kız bende çok götürdüm benimkini doktora ama biz başlarda otizm den supheleniyoduk şükür öyle bişey çıkmadı doktor ta konuşmasına çok takılmadı daha küçük dedi ama bilemedim
tarafından
Puhaha efulim aynı benim kız
Kitap okuyalım diye açıyorum bana asla fırsat vermez. Elimden alıp yirtmaya çalışıyor saniyesinde kitap un ufak oluyor. Kaç tane öyle kitap yırttım. Malesef bizim bebekler çok hareketli olduğundan kitap falan hakgetire.
06 usenmez. Benim kızın 15 tane dışı var nerdeyse ama yine yemek yemiyor. Dış varda ne işe yariyor
(7,593 puan) tarafından
Eğer böyle devam ederse oyun gruplarına yazdırmayı düşünüyorum ben 2 yaşında olacak nerdeyse benimki herşeyi işaretle anlatiyo
tarafından
Kız abartma. Gayet normal . Arkadaşımın çocuğu 4 yaşında konuşmaya basladi
(7,593 puan) tarafından
Kız demeyin şu 4 yaşı ya:D
-Reklam-
0 oy
(7,593 puan) tarafından
Bana da sivrisinek ısırığı gibi geldi ya
tarafından
Doktora götüriyim bi en iyisi
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Böcek ısırmış gibi. Benim oglumda da buna benzer olmuştu. Doktor krem yazmisti. 
tarafından
Bende doktora götüriyim bi o zaman
(3,272 puan) tarafından
Gotur canim. Bir kere surdum hemen gecmisti.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 499 göst.
0 oy
1 cevap 154 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 714 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
2 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,086 soru

24,081,764 cevap

331,235 kullanıcı

...