0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar 15 aylik oğlumun yuzunde ve kolunda bunlardan var. Ucu cikmis sivilce gibi annecim aciyormu diyorum yok diyo ama bilmiyorum yani heralde acisa tepki verirdi dokunduğumda falan. 

Tatilden geldikten sonra oldu acaba orda sivri sinek isirip yumurtami birakti diye içim içime yiyo 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
15 aylık çocuk aciyormu deyince nasıl yok diyorki.  Kızımda 15 aylık hiç anlamaz öyle şeylerden 

Sanki sinek isirmus gibi
(7,594 puan) tarafından
Kız bende çok götürdüm benimkini doktora ama biz başlarda otizm den supheleniyoduk şükür öyle bişey çıkmadı doktor ta konuşmasına çok takılmadı daha küçük dedi ama bilemedim
tarafından
Puhaha efulim aynı benim kız
Kitap okuyalım diye açıyorum bana asla fırsat vermez. Elimden alıp yirtmaya çalışıyor saniyesinde kitap un ufak oluyor. Kaç tane öyle kitap yırttım. Malesef bizim bebekler çok hareketli olduğundan kitap falan hakgetire.
06 usenmez. Benim kızın 15 tane dışı var nerdeyse ama yine yemek yemiyor. Dış varda ne işe yariyor
(7,594 puan) tarafından
Eğer böyle devam ederse oyun gruplarına yazdırmayı düşünüyorum ben 2 yaşında olacak nerdeyse benimki herşeyi işaretle anlatiyo
tarafından
Kız abartma. Gayet normal . Arkadaşımın çocuğu 4 yaşında konuşmaya basladi
(7,594 puan) tarafından
Kız demeyin şu 4 yaşı ya:D
-Reklam-
0 oy
(7,594 puan) tarafından
Bana da sivrisinek ısırığı gibi geldi ya
tarafından
Doktora götüriyim bi en iyisi
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Böcek ısırmış gibi. Benim oglumda da buna benzer olmuştu. Doktor krem yazmisti. 
tarafından
Bende doktora götüriyim bi o zaman
(3,272 puan) tarafından
Gotur canim. Bir kere surdum hemen gecmisti.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 499 göst.
0 oy
1 cevap 154 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 713 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
2 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,029 soru

24,080,747 cevap

331,193 kullanıcı

...